- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Şimdi nehrin kenarına gidiyoruz canim hava çok güzel yürüyüş yapacağızFindikfaresi123 Canım harikasın 40 dakkaya kadar çıkabilirsin birde üzerine bölgesel misss
Keske bizimde doga bu kadar yakınımız da olsaydi disarda yurumeyi özledimŞimdi nehrin kenarına gidiyoruz canim hava çok güzel yürüyüş yapacağız
Resim atıyım kaptanımKeske bizimde doga bu kadar yakınımız da olsaydi disarda yurumeyi özledim
Senin yerinede gezeyim en iyisi benSahane gercekten ablacim
Olur ablacım bende evde yuruyorumSenin yerinede gezeyim en iyisi ben
Bayıldım çok güzel nerdeydiniz siz ?şahane demi
A Adaadanananana Hoş geldin takıma , umarım hedefine en yakın zamanda kavuşursun
Sana bi önerim olacak hedefi 57 belirlemişsin, bu seni yıldırmasın daha kısa bir hedef koysan mesela 75 gibi
57 uzun vade kısa vade 85 e düşmeyi planliuorunA Adaadanananana Hoş geldin takıma , umarım hedefine en yakın zamanda kavuşursun
Sana bi önerim olacak hedefi 57 belirlemişsin, bu seni yıldırmasın daha kısa bir hedef koysan mesela 75 gibi
Hoşgeldin canımYuzde işinden bişey anlamadım
MaaşallahKızlar bugün camları sildim , bi arada kolajen araştırdım giremedim bir türlü, menüler güzel inşallah güzel sonuçlar gelir yarına
Dünkü menümü yazıyım hemen
Sabah
8 dakika karın (240 hareket)
20 dakika kalça basen
Kahvaltı 1 yumurta omlet 2 küp kaşar 2 zeytin 1 ceviz söğüş
15.00
2 kaşık yoğurt 1 kivi
18.00
yarım lavaş yoğurtlu
20.30
1 köfte yeşil salata
Almanya köln ren nehrinin kenarıBayıldım çok güzel nerdeydiniz siz ?
Buralardayim canim az sonra yemek hazirliklarina baslayacagizKızlar gene kimseler yok burdaaaa boş kalmış buralar kaç kere girip çıktım herkes nerdeee
Valla niyetlenmeseydim keske okadar kotu oldum bugun çokkk agriyo nane yagi falan surdum biseye yaramadi
Iftara az kaldiValla niyetlenmeseydim keske okadar kotu oldum bugun çokkk agriyo nane yagi falan surdum biseye yaramadi
Az kaldi az allahim biran önce okunsunda hap iceyimIftara az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?