Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım merak ediyorum ozellikle cuma yaklasinca bildirim eksik olmasin diye kontrol edeyim dedim
Iyiyim bende cok şükür yemek hazırlıyoruz iftara
Bende yeni regl oldum bu sene borç çok toplam 11 gün ondan insallah artı gelmem hatta o yüzden akşam yemeği yemicem:)

yok yok bildirimi unutmam biraz bu ara saldım da toparlıcam insallah

Bende yeni regl oldum bu sene borç çok toplam 11 gün ondan insallah artı gelmem hatta o yüzden akşam yemeği yemicem:)

yok yok bildirimi unutmam biraz bu ara saldım da toparlıcam insallah ❤
Reglin kotu denk gelmiş hem basında hem sonunda olmus
Aksam yemegini hafif yeseydin acikip birseylere saldirma canım

Reglin kotu denk gelmiş hem basında hem sonunda olmus
Aksam yemegini hafif yeseydin acikip birseylere saldirma canım
Evet gerçekten kötü oldu başta 7 gün sonra 4 ve daha yeni oldum bu ikinci gün :/ seneye borç çok oldu :/

insallah saldirmiciiiimmm

Sabah 2 börek 2 yumurta öğlen çeyrek güllaç akşam 2 tavuk pirzola küçük 1 kase salata 1 kase Knorr düğün corbasi bu kadar
Afiyet olsun canim.ilk gune gore guzel menun
Menu yazarken
Sabah

Ogle

Aksam

Şeklinde yazip saatlerini yaziyoruz
Ayrica su miktari ve sporu ekliyoruz

Son düzenleme:
Neyin var ortim galiba basin agriyo gecmis olsun simdi nasilsin insallah biraz gecmistir
Neden agriyo ki
Sağol ortim bugun çokkk agriyo ilk defa basimi sıkıp yattim uyuyamadim eylul uyumadi bende biryat birkalk maf etti beniama az kaldi şükür hap içicem

Sağol ortim bugun çokkk agriyo ilk defa basimi sıkıp yattim uyuyamadim eylul uyumadi bende biryat birkalk maf etti beniama az kaldi şükür hap içicem

Canım biran önce geçer inşallah , eşimin dün çok kötü ağrımıştı iftarda hemen 2 minoset içip yattı, oruç vurunca da fena oluyor ki hayırlısıyla yüzdünüz sonuna geldiniz

Canım biran önce geçer inşallah , eşimin dün çok kötü ağrımıştı iftarda hemen 2 minoset içip yattı, oruç vurunca da fena oluyor ki hayırlısıyla yüzdünüz sonuna geldiniz
Evet canim sorma gecicek inşallah az kaldi 2gun daha allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…