Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Börek de börek yani göz hakkımızı gönder şimdi
Yaptım ama gel bide bana sor boynumdan doğru belime kadar ağrıdan öldüm 15.30 da başladım 19.30 da bitti ayakta tezgahta yaptım hep tek başıma çok zor oldu belim sırtım koptu hem bel fıtığı hem boyun mahvoldum eşimin yüzünden yaptım yoksa hic aklımda yoktu bayram olduğu belli olsun dedi bende yaptım yarında baklava yapicam akşama etli yaprak sarma cumartesi temizlik pazar ayağa kalka bilirsem ne ala

Günaydın kızlar

Dün
Sahur yapmadım

İftar
1 kase mercimek çorbası
2 soğan, 2 kuru biber ,4 yaprak sarma
Salata
1 br ayran

İçim yandı 23.00 da bir br soğuk cay içtim
Spor gündüz 1 saat gece 1.5 saat büyük kızıma bisiklet bindirdim bildiğiniz o sürdü düşer diye ben peşinden koştum çok yoruldum
Büyük bisiklet aldı babası ilk kez bindi biraz zorlandı korktu

Günaydın güzeller

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 79.3
Bu cuma 78.5
Fark: 0.8
%1,01

Zipzip-

Canım tebrik ediyorum süper

Günaydın kaptanım benden yana sana güzel haberim yok maalesef

Günaydın herkese

Günaydın fındıkçım

Günaydın canım menünde güzel soğuk çay olmayaydı iyiydi çok şekerli oluyolar maalesef limonlu soda bir tercih olabilir ne dersin ?

Teşekkür ederim

Günaydın
Dün tartılmıştım 107 idi, bu sabah aç karnıma tartıldım tam olarak 107 çıktı

Haydi bakalım mararon başladı başlamak başarmanın yarısıdır , hep destek tam destek
Kilo bildirimim;
Gecen Cuma gunu kilom : xx
Bu Cuma gunu kilom : 91.4
Fark :xx
Hayırlı olsun yeni maratoncu bu yolda beraberiz
günaydın geleceğin fit hatunları henüz tartılmadım inşallah sonuç çok güzeldir bu hafta bizim takım birinci olur
Keşke bende katkıda bulananilseydim benim tıkandı artık regl den mi yoksa ilk verdim şimdi durdu mu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…