Kıymalı
Eki Görüntüle 2638316
Peynirli Eki Görüntüle 2638318
Selam verip borçlu cikmayalim kimseye çaktırmadan ye
Yaptım ama gel bide bana sor boynumdan doğru belime kadar ağrıdan öldüm 15.30 da başladım 19.30 da bitti ayakta tezgahta yaptım hep tek başıma çok zor oldu belim sırtım koptu hem bel fıtığı hem boyun mahvoldum eşimin yüzünden yaptım yoksa hic aklımda yoktu bayram olduğu belli olsun dedi bende yaptım yarında baklava yapicam akşama etli yaprak sarma cumartesi temizlik pazar ayağa kalka bilirsem ne alaBörek de börek yani göz hakkımızı gönder şimdi
İste bende seni orda gordumduKız siteye hiç girmedim yalan deme günahhhzatın moralim bozuk instegramdaki çekiliş bana çıkmadı
Bugün ki iftar menüm
Bir kase mercimek corbasi
Bir küçük kase yeşil salata
Bir kase yoğurt
Ara
Yeşil çay
Bir nektarin
Su 1 lt
Sen yine iyisin ben dün 91 çıkmıştım yemiş halimle bugün 91.4 aç karnına şimdi tartıldımGünaydın
Dün tartılmıştım 107 idi, bu sabah aç karnıma tartıldım tam olarak 107 çıktı
Gunaydin kizlar
Günaydın herkese
Günaydın kızlar
Dün
Sahur yapmadım
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 soğan, 2 kuru biber ,4 yaprak sarma
Salata
1 br ayran
İçim yandı 23.00 da bir br soğuk cay içtim
Spor gündüz 1 saat gece 1.5 saat büyük kızıma bisiklet bindirdim bildiğiniz o sürdü düşer diye ben peşinden koştum çok yoruldum
Büyük bisiklet aldı babası ilk kez bindi biraz zorlandı korktu
Teşekkür ederimGünaydın güzeller ❤❤❤
Canım tebrik ediyorum süper
Günaydın kaptanım benden yana sana güzel haberim yok maalesef
Günaydın fındıkçım
Günaydın canım menünde güzel soğuk çay olmayaydı iyiydi çok şekerli oluyolar maalesef limonlu soda bir tercih olabilir ne dersin ?
Günaydın
Dün tartılmıştım 107 idi, bu sabah aç karnıma tartıldım tam olarak 107 çıktı
Hayırlı olsun yeni maratoncuKilo bildirimim;
Gecen Cuma gunu kilom : xx
Bu Cuma gunu kilom : 91.4
Fark :xx
Keşke bende katkıda bulananilseydim benim tıkandı artık regl den mi yoksa ilk verdim şimdi durdu mu bilmemgünaydın geleceğin fit hatunları henüz tartılmadım inşallah sonuç çok güzeldir bu hafta bizim takım birinci olur
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah geçmiştir şu an ağrın.Valla niyetlenmeseydim keske okadar kotu oldum bugun çokkk agriyo nane yagi falan surdum biseye yaramadi
Darısı başıma canımSende Almanyadaydın demek, bende her hannovere geliyordum iş için, coronadan dolau artık işe dönmiyceö yılbaşına da emekliyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?