Tebrikler ortim
Heyecan içinde bekliyorum canımBenden de güzel eksi gelicek kızlar 1bucuk net diyim inşallah
Ama ikindiye dogru bekleyin
Valla hiç hesap yapmadım ama yaşı beklemek mi gerekiyor. 11 yıllık bir çalışma hayatım var diyebilirim.Teşekkürler darısı başına ozaman❤
Merhaba Songül nasılsınKızlar burda öyle güzel bir yağmur var ki, hava da bayağı serin. Şöyle küçük bir yürüyüş yapacağım.
Bizim buradada çok güzel yağmur yagyooo serin serin ohhh misKızlar burda öyle güzel bir yağmur var ki, hava da bayağı serin. Şöyle küçük bir yürüyüş yapacağım.
Teşekkür ederimÇok iyisin harika tebrikler❤
İyiyim canım sen nasılsın, pek gelemez oldun buralara, çok yoğunsun sanırım.Merhaba Songül nasılsın
Tüm Türkiye serinledi sanırım. Acayip sıcaktı ne zamandır iyi geldi valla hepimize.Bizim buradada çok güzel yağmur yagyooo serin serin ohhh mis
Kolay gelsin canım, aman bildirimi unutma, alarm falan kur
Benden de güzel eksi gelicek kızlar 1bucuk net diyim inşallah
Ama ikindiye dogru bekleyin
Gecen hafta 79.3 sabitti canim yanlis yere mi baktin acabaCanım sen en son 78.7ymişsin yani -200 sün
İlk sayfada 79.3 sabit yazıyorCanım sen en son 78.7ymişsin yani -200 sün.
Unutmam canım
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz seni 6lar geldi demek ki
Geçen hafta yanlislik olmusİlk sayfada 79.3 sabit yazıyor
6lı rakamları bilemedim kiz zaten 71.4 70 net olsa yetcekCanım sen en son 78.7ymişsin yani -200 sün.
Unutmam canım
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz seni 6lar geldi demek ki
Geçen haftadami yalnis bildirim oldu anlamadımGeçen hafta yanlislik olmus
Gecen haftasonngulen in yaptigi listeden yapmıştım
Onu duzeltmemiz lazim
Aslinda yanlislik olmadi sabit oldugu icinGeçen haftadami yalnis bildirim oldu anlamadım
Ayyyy kafam karisti noldu şimdiGeçen haftadami yalnis bildirim oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?