Sorun yok canim neyseki bugun etapta düzelteceğizAyyyy kafam karisti noldu şimdi
İyi ozaman oruç herkes bisey olmaz kafa kalmiyoki ben belki 6 ucundan görücem yada goremezsem egerSorun yok canim neyseki bugun etapta düzelteceğiz
Sabit odlugi icin ortalamayi da etkilemedi sadece 78.7 yerine 79.3 yazılmış
Ya tutarsaİyi ozaman oruç herkes bisey olmaz kafa kalmiyoki ben belki 6 ucundan görücem yada goremezsem eger
Gecen hafta 79.3 sabitti canim yanlis yere mi baktin acaba
Sorun yok canim neyseki bugun etapta düzelteceğiz
Sabit odlugi icin ortalamayi da etkilemedi sadece 78.7 yerine 79.3 yazılmış
Normalde yanlislik zor yaparim ama gozden kacmis demek kiBen her hafta bildirimler üzerinden not tutuyorum canım 1. sayfaya bakmamıştım.
Ben doğru not tutmuşum demek ki
Çaldık mayayi bakalim tutarsa tutarYa tutarsa
Annenmi çağardi deseydin anne işim var az daha dur kızlara cevap veriyomGelirim 1 saate kizlar gecmise gelince bakarim isim çikti
Yok canim yaa disari gidiyorum babamla geleceğimAnnenmi çağardi deseydin anne işim var az daha dur kızlara cevap veriyom
İnsanız orucluyuz hata bizler için kaptanim önemli birşey değil zatın etkilemiyor listeyi her durumda sorun yokNormalde yanlislik zor yaparim ama gozden kacmis demek ki
Sen kendin ediyon sürekli beyne kötü sinyal ginderiyon ondan relax ol.azcik hicmi bana çekmedinÇaldık mayayi bakalim tutarsa tutarkız benden bu hafta böyle performans beklemiyodum kendi kendime şasirdimda
11 yaşındaki kizimla ayni kilodasin şaka gibiKızlar selam
O kadar çok iş yaptım ki of şimdi banyoya gidicem inş
Geçen cuma 53.8
Bugün 53.5
Fark - 300
0.17
Bunu doğru hesapladım umarım
İnsanlık için küçük ama bnm içün büyük bir adım direnci yendim çünkü bakalım haftaya 53ü görücem inş❤
Zipzip- H hasbeenandgone
Beynimi saldım çayıra artik zaten keske azcik senin kadan olaydimda basima bunlar gelmeseydiSen kendin ediyon sürekli beyne kötü sinyal ginderiyon ondan relax ol.azcik hicmi bana çekmedin
Hatanın neresinden dönsen kardırBeynimi saldım çayıra artik zaten keske azcik senin kadan olaydimda basima bunlar gelmeseydi
Kız mezun olayimda birlikte senle yemege gidelimHatanın neresinden dönsen kardır
Herkes hesabını kendi ödesin senin şimdi nasıl bir ruh halinde olduğunu bildiğim için hesap benden diyemem mümkün değil ocagima incir ağacı dikersinKız mezun olayimda birlikte senle yemege gidelim
Karşıdan nasil görünmüsüm anasini satimHerkes hesabını kendi ödesin senin şimdi nasıl bir ruh halinde olduğunu bildiğim için hesap benden diyemem mümkün değil ocagima incir ağacı dikersingel benide ye diyesim.geldi şimdiden
Diyetten yeni cikmis.birini yemeğe götürmek.ne kaaaaa tehlikeli sen bilmirsen bilmirsenKarşıdan nasil görünmüsüm anasini satimben öderim sen rahat ol üstünede ısmarlarım bile
Herşey yer diyosunDiyetten yeni cikmis.birini yemeğe götürmek.ne kaaaaa tehlikeli sen bilmirsen bilmirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?