Özür dilerim canım ya, ben ilk sayfadan kopyalayıp yapmıştım ama neyi gözden kaçırdım bilmiyorum. Yardım edeyim derken başına iş açıyordum. Sanırım sabit olduğu için sorun çıkarmayacak.Normalde yanlislik zor yaparim ama gozden kacmis demek ki
Inşallah Canim ya heveste ediyorum bakalım artik yarın gitse 200 gram çok iyi olurdu600 gr gitmiş az mı haftaya kısmetse 6 lar gelsin
Paylasim alaninda yazdim Canim durumu sorun olmazAaa ciddi misin canım, ben ilk sayfadan kopya alıp yaptım ama. Nasıl oldu ki bu. Tüh ya nasıl düzelteceğiz.
Guzel eksi canim tebrik ederim haftaya gelsin 6 li rakamlar
Inşallah gelicek cnm tsk ederim ❤Paylasim alaninda yazdim Canim durumu sorun olmaz
Guzel eksi canim tebrik ederim haftaya gelsin 6 li rakamlar
Dusunmen bile yeter canim bazen yanlislik olabiliyor sabit oldugunda da isler karışabiliyorÖzür dilerim canım ya, ben ilk sayfadan kopyalayıp yapmıştım ama neyi gözden kaçırdım bilmiyorum. Yardım edeyim derken başına iş açıyordum. Sanırım sabit olduğu için sorun çıkarmayacak.
Eksini gorelim de sonrasında karar veririz oduleKaptanım bende ödül Olarak yaptığım simitten yiyebilirmiyim 1 adet
Teşekkür ederim ortimTebrikler ortimcok iyi gidiyorsun maşallah
Teşekkür ederimHarikasın canım
Olsun abla eksi geldin ya yeter haftaya daha iyi verirsin inşallah
79.3 tüm sankiCanım sen en son 78.7ymişsin yani -200 sün.
Unutmam canım
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz seni 6lar geldi demek ki
Aaa bende sevindiydim sonuç listelerine baktım. Demek ki orası yanlışmış. Fotoğraf çekeyim en iyisi ben bundan sonra unutuyorum çünkü 1 hafta öncesiniHic bilmiyorum canim
Hosgeldin canim bildirimi unutma bugun
Kilon 78.7 ymis gecen hafta canim yanlis not almisiz
Haftaya guzel eksiler gelecek :)
Baslangicin hayirli olsun canim
eksi olarak bile gelmen cok guzel tebrik ederim abla ❤
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Bugun listenin durumuna gore listeye ekleyebilirim seni
Ama katilimini daha cok bekliyorum
Guzel eksi canim tebrik ederim
Tamam canim olur bayramda yiyebilirisn cumaya kadar eriyecektir zaten ☺
Gecen hafta yanlis not almisiz canim sabit oldugun icin sonucu degistirmiyor neysekiAaa bende sevindiydim sonuç listelerine baktım. Demek ki orası yanlışmış. Fotoğraf çekeyim en iyisi ben bundan sonra unutuyorum çünkü 1 hafta öncesini
Tebrik ederimKızlar selam
O kadar çok iş yaptım ki of şimdi banyoya gidicem inş
Geçen cuma 53.8
Bugün 53.5
Fark - 300
0.17
Bunu doğru hesapladım umarım
İnsanlık için küçük ama bnm içün büyük bir adım direnci yendim çünkü bakalım haftaya 53ü görücem inş❤
Zipzip- @hasbeenandgone
Gecen hafta bildirim yapmadiign icin izine ayirdim ve bu haftada hic ugramadin takimaÖnceki kilo 63
Güncel kilo 62.50 bitti mi süre
Tamam canım iyi yapmışsın kimseyi mağdur etmek istemem , olmuyo yetişemiyorum, sahur iftar yemek çay bebek , kv yanında ama sadece bebekleGecen hafta bildirim yapmadiign icin izine ayirdim ve bu haftada hic ugramadin takima
Tekrar aktif gelirsen 2 hafta sonra listeye girebiliyorsun
Bir bildirimin eksik olmasi cok seyi etkiliyor canim yoksa sorun olmazdiTamam canım iyi yapmışsın kimseyi mağdur etmek istemem ,
Geçen hafta bildirim yapmadigimin farkında bile değilim bugün. Yetişemedim sandım , azGecen hafta bildirim yapmadiign icin izine ayirdim ve bu haftada hic ugramadin takima
Tekrar aktif gelirsen 2 hafta sonra listeye girebiliyorsun
Gecen hafta sabah 9 da girmissin yazmadan cikmissin bekledim etiketledim gelmedinGeçen hafta bildirim yapmadigimin farkında bile değilim bugün. Yetişemedim sandım , az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?