Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dusunmen bile yeter canim bazen yanlislik olabiliyor sabit oldugunda da isler karışabiliyor
Kontrol ederim genelde ama iste oruc felan derken dikkatimizden kacmis
Sabit olması sayesinde sonuclari ve dereceyi etkilemiyor
Çok şükür canım başımıza iş açmasın. Bugün de hazirliyordum, görünce bıraktım korkup.

Tamam canım iyi yapmışsın kimseyi mağdur etmek istemem , olmuyo yetişemiyorum, sahur iftar yemek çay bebek , kv yanında ama sadece bebekle
Bebekle iş cok zor canım ilk zamankar, hele de yardım eden biri yoksa. Hepimiz aynı yollardan geçtik, psikolojin de çok önemli, biraz rahatlamaya bak.

Tamam kaptan
Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 72,1
Güncel = 71,6
Fark = 0,5
Yüzde = 0,69

E Elif_Eylul naaabbberrrr

Eki Görüntüle 2638531
tebrik ederim çok güzel

Pişman olmayacaksın cnm
Bn en son amerikadan getirttim eylül gibi kullanacağım burada 1 aylık 250 ise orada 3 aylık 300 dü
Memnun kalırsan zaman da geçmiş olur yurtdışına giidp gelen biri getirebilir sana da

Pişman olmayacaksın cnm
Bn en son amerikadan getirttim eylül gibi kullanacağım burada 1 aylık 250 ise orada 3 aylık 300 dü
Memnun kalırsan zaman da geçmiş olur yurtdışına giidp gelen biri getirebilir sana da
Kuzenim kabin amiri , uçuşlar başlasında ondan isterim
Bende aldığımın içeriğini beğendim, balık istiyodum çinko c vit oranları gayet yüksek , önümüzdeki hafta sonuna elime geçer inşallah,
Bende botoksu ocakta yaptırmıştım belki tekrar hemen gerekmez ay çok mutlu oldum birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…