- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Birde ramazan gerçekten zorlanıyorum, hatta geçen eşim işi bırak kafan gitmiş diyo , yorgunluk tam unutkanlik cokBebekle iş cok zor canım ilk zamankar, hele de yardım eden biri yoksa. Hepimiz aynı yollardan geçtik, psikolojin de çok önemli, biraz rahatlamaya bak.
Yazmak için girmisimdir unutmusumdurGecen hafta sabah 9 da girmissin yazmadan cikmissin bekledim etiketledim gelmedin
Ramazan bitiyor sonrasında 2 haftan dolunca kilon izin kilonun altinda olursa listeye girip mezun olabilirsin canimYazmak için girmisimdir unutmusumdur
Tamam canim kendime hayrim yok guruba olsun,çalışmadan once böyle değildim aktiftim on kilo verdim burda son kilolar artıkRamazan bitiyor sonrasında 2 haftan dolunca kilon izin kilonun altinda olursa listeye girip mezun olabilirsin canim
Yogun bir calisma hayatin var galiba Allah yardimcin olsun cocuk ramazan derken yoruldunTamam canim kendime hayrim yok guruba olsun,çalışmadan once böyle değildim aktiftim on kilo verdim burda son kilolar artık
Son rahat gecirdigin cumaCumaydı dimi ya
Son rahat gecirdigin cuma
Gecmis olsun canimEnsemde bir ürpertivalla bugün rahat değildim başım tuttu çok kötü bide dışarı çıktım iyice gitti tartılayım hemen
Canım madam kabul ederse yardimcilik da verelim mi
Kabul ederse neden olmasin isterim yardımci olmasiniCanım madam kabul ederse yardimcilik da verelim mihemen tutalım kulağından, çok güzel takip ediyor maşallah.
İş bırakma konusuna bir şey diyemem canım ama ücretsiz izin iyi gelebilirdi. Özel sektörde misin unuttum, böyle bir imkanın var mı.Birde ramazan gerçekten zorlanıyorum, hatta geçen eşim işi bırak kafan gitmiş diyo , yorgunluk tam unutkanlik cok
Tartıldım da bildirmeyi unuttum kaptanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?