- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Katılıyorum sana ben soyledimi kızıyolar yada yanlis anlıyorlarAdaaaa sen olayi tamamen yalnis anliyorsun canım galibakız.dun bir bugün iki pizza diyon milföy diyon o ne kadar yağlı bir hamur biliyonmu olmaz.olmaz.sen o hayalinden vazgeç çok erken başlıyorsun kaçamak yapmaya
Hiç sorma.gunde 4 demlik yapıyorum sadece eşim ve oğlum içiyor ben diyetteyken cayi bıraktım dünden beri içiyorumDadaşların içinde şuursuzca içiliyor dimi
Yanlış anliycak bişey yok karşı tarafı doğu bildiği yanlışları söylemek lazım bunun için buradayızKatılıyorum sana ben soyledimi kızıyolar yada yanlis anlıyorlar
Ben demiyorum hocalar diyor bunuHerkesin ibadetine kimse karışamaz
Gunaydin canim ❤Gunaydinnnnn o.zamannnnnn
Gunaydin canim ❤Günaydınlar
Günahımı alma erken kalktım 13 sayfa geçmiş ne demek hepsini okudum cvp ladim kolaymisana günaydın
nasılsın
Sen Anca okuyasiya öğle oldu zatiiiGünahımı alma erken kalktım 13 sayfa geçmiş ne demek hepsini okudum cvp ladim kolaymi
Tunaydin o zaman senimi kırayım gönlün olsunSen Anca okuyasiya öğle oldu zatiii
Tunaydin canımTunaydin o zaman senimi kurayım gönlün olsun
Kiyafet mi aliyorsunbiraz internette gezince alışveriş yapıyorum, gezmiycem artık, yoksa ipin ucu kaçıyor vala
Gorusuruz ablabir yeşil çay yapıp biraz da kitap okıyım son 60 sayfa kaldı bitiriyim bari, sonra görüşürüz fıstıklar
Kiyafet mi aliyorsun
Gule gule giy ❤aldım bile kot pantolon aldımbirde selülit jeli ve at kılı fırçası
bugünlük istihak yeter stop !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?