Benim eve hediyemi bakiyon hiç gerek yoktubiraz internette gezince alışveriş yapıyorum, gezmiycem artık, yoksa ipin ucu kaçıyor vala
At kılı fırçası almis sana hediyeBenim eve hediyemi bakiyon hiç gerek yoktu
Dün eşim dedi halama bayramlaşmaya gidelim dedim ne giycem kıyafetlerim olmuyor evde eşofman la geziyorum dışa çıkma yasağı var diye kıyafet almadım hemde kalan 10 kilo verim sonra kafam rahat olur rahat rahat alışverişimi yaparım kaldım dım dızlak ortadaaldım bile kot pantolon aldımbirde selülit jeli ve at kılı fırçası
bugünlük istihak yeter stop !
Ne güzel işte zayif hatun olcanDün eşim dedi halama bayramlaşmaya gidelim dedim ne giycem kıyafetlerim olmuyor evde eşofman la geziyorum dışa çıkma yasağı var diye kıyafet almadım hemde kalan 10 kilo verim sonra kafam rahat olur rahat rahat alışverişimi yaparım kaldım dım dızlak ortada
Herkesi de görürheeeee
Gormusken selam vereyim dedimHerkesi de görürheeeee
Sacimimi tariycam sirtimimi kasiycam napicamAt kılı fırçası almis sana hediye
Adana canım benim. Sana hergün yaptığın garanti sporu söyliim ev işi ben tam 6 saattir yapıyorum 2 dakikası bir puan 180 puanım garantiÇocuklarla yapılan spor var ziplamali Leslie gibi yerinde kosmali o kaç puan acaba birazdan yapalım çocuklarla diyorum
Masallah 6 saat az degil :))Adana canım benim. Sana hergün yaptığın garanti sporu söyliim ev işi ben tam 6 saattir yapıyorum 2 dakikası bir puan 180 puanım garantiZipzip-
Günaydın madam kokoşaksam sinirin geçti mi bana halaaaa kafam aciyoda
Heeee bu arada tartilmadin yediklerin ortaya çıkacak dimeeee regl bahane
Dünkü kaçamak şişirmesin sakin
Aklın yolu bir bende aynen öyle düşünüyorum@madamhd hadi itiraf et kulagima.de ben kimseciklere bişey demem
Heryerden çatladim zatiiiiiBen hem yiyorum hem zayıflıyorum sizde orda çatlıyosunuz
Ben onu zaten sipariş etmiştin kiBenim eve hediyemi bakiyon hiç gerek yoktu
Canimmm çok sağol. Amin inşallah.sonngulen mutlu yıllar canım. Yeni yaşın sağlık mutluluk başarı getirsin sana. Hem çocuk hem de kariyer yaparsın inşallah
Teşekkür ederim canımGünaydın herkese dünü hiç hatırlamayıp bugün yeni bi başlangıç yapacam güzel bi kahvaltı aksamustude kabak ve yoğurt düşünüyorumsonngulen mutlu yıllar dilerim .
Teşekkür ederim canımGünaydın ❤❤❤
Güzel hafif bir gün dileğiyle
sonngulen canım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim
Bana köpek sormuşsun, tabi iyi düşünmek lazım benim bahçem var ama evde yaşıyor, güzel kuru havalarda bahçeye çıkıyor biz yoksak tek başına çıkmaz ufak ırk terrier 5 kg tuvaletini evde pete yapıyor, kedi kadar tüy dökmüyor, yalnız kalmaktan pek hoşlanmazlar,
Ama sevgisi çok başka, her zaman seni sever sevgi gösterisinde bulunur asla atlamaz, çocuklar için çok iyi arkadaş her anlamda gelişimlerine inanılmaz katkılı ve bağışıklığı çok güçlendiriyor, benim oğlum yaklaşık 4 senedir antibiyotik kullanmadı bazen arada iburamin o kadar, okulda millet hastalıktan kırıldı bizimki biraz burun akıntısıyla atlattı en büyük kazanç bu tabi ❤
Teşekkür ederim canım
Bana kalsa ben evde bakarım, üniversite zamanı evde hem kedi hem köpek besledim çok da severim. Ama eşim asla eve sokmaz. Bahçede olursa büyük bir cins olsun diye düşündüm, gün içinde dışarda vakit geçiririz ama bütün gün olmaz tabiki bu durumda, evin içinde olsa farklı olur ama. Oğlumun maalesef bağışıklık sistemi ile ilgili bir sendromu var, onu nasıl etkiler hiç düşünmemiştim. Doktora danışmak lazım sanırım bu konuyu da.
Bizim giriş katta balkon var, hem mutfaktan hem de dışardan erişim var. Eşim orayı cam balkon yapalım, evin bir odasi gibi döşeyelim orda yaşasın diyor. Kafam allak bullak ama çok da istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?