Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aldım bile kot pantolon aldım birde selülit jeli ve at kılı fırçası

bugünlük istihak yeter stop !
Dün eşim dedi halama bayramlaşmaya gidelim dedim ne giycem kıyafetlerim olmuyor evde eşofman la geziyorum dışa çıkma yasağı var diye kıyafet almadım hemde kalan 10 kilo verim sonra kafam rahat olur rahat rahat alışverişimi yaparım kaldım dım dızlak ortada

Ne güzel işte zayif hatun olcan

Çocuklarla yapılan spor var ziplamali Leslie gibi yerinde kosmali o kaç puan acaba birazdan yapalım çocuklarla diyorum

Adana canım benim. Sana hergün yaptığın garanti sporu söyliim ev işi ben tam 6 saattir yapıyorum 2 dakikası bir puan 180 puanım garanti Zipzip-

Günaydın madam kokoş aksam sinirin geçti mi bana halaaaa kafam aciyoda
Heeee bu arada tartilmadin yediklerin ortaya çıkacak dimeeee regl bahane
Dünkü kaçamak şişirmesin sakin
Aklın yolu bir bende aynen öyle düşünüyorum @madamhd hadi itiraf et kulagima.de ben kimseciklere bişey demem

Ben hem yiyorum hem zayıflıyorum sizde orda çatlıyosunuz

Günaydın herkese dünü hiç hatırlamayıp bugün yeni bi başlangıç yapacam güzel bi kahvaltı aksamustude kabak ve yoğurt düşünüyorum sonngulen mutlu yıllar dilerim .
Teşekkür ederim canım ben de yarın tam anlamıyla başlıyorum inşallah yeniden.

Teşekkür ederim canım
Bana kalsa ben evde bakarım, üniversite zamanı evde hem kedi hem köpek besledim çok da severim. Ama eşim asla eve sokmaz. Bahçede olursa büyük bir cins olsun diye düşündüm, gün içinde dışarda vakit geçiririz ama bütün gün olmaz tabiki bu durumda, evin içinde olsa farklı olur ama. Oğlumun maalesef bağışıklık sistemi ile ilgili bir sendromu var, onu nasıl etkiler hiç düşünmemiştim. Doktora danışmak lazım sanırım bu konuyu da.
Bizim giriş katta balkon var, hem mutfaktan hem de dışardan erişim var. Eşim orayı cam balkon yapalım, evin bir odasi gibi döşeyelim orda yaşasın diyor. Kafam allak bullak ama çok da istiyorum.

Gönlünüze göre olur inşallah , ama eşinin de onay vermesi önemli, Onlar daha çok seviyo sonra, kendilerini sevdirmesini pek biliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…