sabah kalkar kalkmaz en az 1 bazen 2 bardak su içerim fix, son zamanlarda limon sıkıyorum
sonra 500 ml su yine limonlu yanıma alıyorum sporuma başlıyorum o da bitiyor, kahvaltıda bazen 1 bardağa yakın içerim
kahvaltıdan yaklaşık 1 saat sonra prebiyotik ve d vit için de 1 bardak su içerim
500 ml şişem gün içinde 2 kez biter, akşam yemeğinden önce de 1 bardak su yatmadan da 1 bardak su
valla ne oldu toplamda bilmem
Öyle mi yapimGünler torbaya girmedi yarinda sabret çarşamba günü başlarsın canım
2 den fazla canım 500 ml lik şişeden 3 tane içiyorum zaten o yaptı 1,5 lt10 bardak falan sanki 2 litre oluyor
ramazanda 2litre oldu ictim ama normalde 3bucuk litreyi icerim severim suyu ben10 bardak falan sanki 2 litre oluyor
Adaaaa sen olayi tamamen yalnis anliyorsun canım galibaMilföy hamurundan pizza kaç kalori acabayemenhakkim var mı ki
Rica ederim kaptanım takım hepimizin. Çalışmasam kesin aday olurdum yardımcılığa çünkü çok işin var.,hepsini senden beklememeliyiz, biz burası sayesinde Kilo verdiysek elimizden geleni yapmalıyız. Borçluyuz sana kaptanım.....Ne guzel bak sayemde spora basladin
Almadik ama aliriz senin yardimciligin devam ediyor
❤
Dun gece yatarken de aklima gelmisti songulun dogum gunu yakin bir tarihte diye doğum günün kutlu olsun nice saglikli mutlu senelerin olsun canim❤❤❤
Sorun yok canim sonra konusuruz
Iyi bayramlar canim ❤
Profil resminin oldugu yeri ac canim orda hesap detayları yaziyor
Hesap detaylarinda ozel baslik alanina yazabilirsin
Bende oyle yaptim canim tempolu yürüyüş 2.5 kosu olursa 4 puan olur
Guzel kalori harcamissin
Odem yokmus canim bak yine 55 desin tebrik ederim
Ayrica cook yardimci oluyorsun tesekkur ederim ❤
Günaydın ablacim cumaya kadar guzel beslenmeyr devam 6li rakamlari gormek guzel olacak
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Ne guzel bir eksiyle gelmissin regl bitince eksiler gelmis
Cumaya kalmadan 8 li rakamlar geldi tebrik ederim
Günaydın canim ❤
Sabit olman guzel hem oructa gec tartılıyorduk hem de wc etkisi var
25 dakika yapmissin süpersin
2 den fazla canım 500 ml lik şişeden 3 tane içiyorum zaten o yaptı 1,5 lt
6 bardak su ayrıca içiyorum 200 ml lik
ramazanda 2litre oldu ictim ama normalde 3bucuk litreyi icerim severim suyu ben
icmedinmi ben 1litreyi bitirdim 2litreye döndümBende de yok
Bende daha hic su icmedim simdi 1.5 lt siseyi yanima alacagim içmesi daha kolay oluyor
Su hayattır canim kilo vermendeki sebeptir bunu bil kaç kiloydun unuttum ama senin 3litre kesin icmen lazim ödemini atarsin hemde daha hizli verirsinNe güzel maşallah ben ölmiycek kadar işte
Ada bu Leslie 1 den zor bacımÇocuklarla yapılan spor var ziplamali Leslie gibi yerinde kosmali o kaç puan acaba birazdan yapalım çocuklarla diyorum
Haydi kalk toparlan cumaya guzel eksi geliyoooo senden eminimAllahım motive olmak için yazıyorum bırakmıycam inş bu sefer olur
Ramazan bayramı 1 günü kurban bayrami günlerinde oruç tutmak haramdir ama ramazan bayraminin 2+3 günleri tutula bilir ama tutulmaması daha iyi çünkü bayram Cat kapı misafir ikram derken ev sahibinin oruçlu olması pek hoş bir durum olmazAaa bayramda başlanıyomu ki bayram bitimi olarak bilirim ama
Ramazan bayramı 1 günü kurban bayrami günlerinde oruç tutmak haramdir ama ramazan bayraminin 2+3 günleri tutula bilir ama tutulmaması daha iyi çünkü bayram Cat kapı misafir ikram derken ev sahibinin oruçlu olması pek hoş bir durum olmaz
Rica ederim kaptanım takım hepimizin. Çalışmasam kesin aday olurdum yardımcılığa çünkü çok işin var.,hepsini senden beklememeliyiz, biz burası sayesinde Kilo verdiysek elimizden geleni yapmalıyız. Borçluyuz sana kaptanım.....
gun sonunda yine adim sayini bekliyorum
Yapmadım sadece iç geçirdimAdaaaa sen olayi tamamen yalnis anliyorsun canım galibakız.dun bir bugün iki pizza diyon milföy diyon o ne kadar yağlı bir hamur biliyonmu olmaz.olmaz.sen o hayalinden vazgeç çok erken başlıyorsun kaçamak yapmaya
Evet zormuş 10 dk si sucuk yaptı beniAda bu Leslie 1 den zor bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?