- 18 Mayıs 2020
- 256
- 916
- 18
- 35
Cay su yerine gecmiyor diyen uzman çok amaÇay içiyorum ama ya onun arasında suyu nereme içeyim
Nene çok tatlı aslında her kapıyı açışta benimkilere çikolata verirMuhabbetiniz varsa ayip olmaz carsamba her yer acilinca 1 paket alir verirsin
En son ünv de ders çalışırken nescafe içmiştimNe olucak her yer kapalı iste tabi, öncesinde kahvemi iki kez kontrol ettim, bende filtreciyim
Öncesinde granül içiyodum ama sırf kimyasal
O yüzden filtre çok iyi, bazen de türk ikram falan olursa
Ay mis gibi koktu
1 bardak ic caya devam edersin
Cay su yerine gecmiyor diyen uzman çok amaben severim su içmeye alışınca müptela oluyorsun
Dünkü kaçamak şişirmesin sakinGünaydın kızlar
Tartılmayı unuttum bendaha kahvaltı yapmadım ama koca bi bardak limonlu su içtim. Karnım da şiş zaten bugün regl gelir büyük ihtimalle.
O zaman çayi elinden yavas yavas birakip su icmeye basla canim :)))Fevzi özgönülden paket almıştık biz o hep diyodu bi müddet çay içmeyin su içmenizi engeller diye doğru aslında
Aklın yolu bir bende aynen öyle düşünüyorumGünaydın madam kokoşaksam sinirin geçti mi bana halaaaa kafam aciyoda
Heeee bu arada tartilmadin yediklerin ortaya çıkacak dimeeee regl bahane
Evet çay içtiğim.icin günlerdir su icmiyorum vallaFevzi özgönülden paket almıştık biz o hep diyodu bi müddet çay içmeyin su içmenizi engeller diye doğru aslında
O zaman çayi elinden yavas yavas birakip su icmeye basla canim :)))
Evet çay içtiğim.icin günlerdir su icmiyorum valla
Bende de yokİçkim yok sigaram yok
Bende de yok
Bende daha hic su icmedim simdi 1.5 lt siseyi yanima alacagim içmesi daha kolay oluyor
Birkaç yıl önce karnabahar tabanlı pizza yapmıştım çok lezzetli olmuştuHiç bişey olmadan sadece tam buğday ekmeğinede olur pizza.
1 tane hamur 2 dilim ekmek gibi ama içeriği daha kaliteli ona göre.
Eki Görüntüle 2639538
Eki Görüntüle 2639539
Birkaç yıl önce karnabahar tabanlı pizza yapmıştım çok lezzetli olmuştu
Evin icinde adim atmadiigm yer kalmiyor galibaEvin içinde nerelere gidip 7 bin adım yaptın de hele
Evin icinde adim atmadiigm yer kalmiyor galiba
Bugunde başladım 2500 adim attim hedefim 10 bin :))
Gercekten evde yurumek bile cok iyi geliyor
Sağol canım. Benimkisi genetik çocukluğumdan beri Kalın belliyim üstüne doğumlardan göbek de kalınca tadından yenmiyorGünaydınlar
H hasbeenandgone günaydınlar cnm arkadaşıma sordum dün ama yazmayı unuttum evet bölgesel zayıflama iğneleri varmış ve işe yarıyormuş
Nedir ne kadardır diye sormadım çünkü o bize İstanbul dan bir dr getiriyor
Acaba kk da estetik bölümünde yaptıran var mıdır ha bence bir tehlikesi olur diye bn korkardım ki düşük kilodasın spor ile çözülebilir
Bende genelde cepsiz giydigim icin teli elimde tasiyorum mecburCepsiz alt giyiyorum teli yanımda taşımak iş yaparken zor oluyo biraz. Kulaklıkta blututlu ama taşıycam bi şekilde sayı için bakim şu an oturduğum yerde kaçmış
Günler torbaya girmedi yarinda sabret çarşamba günü başlarsın canımAyyyyy beni öldürcenmi sen
Kalksaydim başlicaktim tutmaya 6gunleri ama kalkamadim aksama kismetse tutmaya baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?