Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Muhabbetiniz varsa ayip olmaz carsamba her yer acilinca 1 paket alir verirsin
Nene çok tatlı aslında her kapıyı açışta benimkilere çikolata verir
21 daire 2 kişi genciz 19 u nenenin kankitoları zaten yaş ortalaması 60 70diğer kız da burada değil isticez el smecbur

Ne olucak her yer kapalı iste tabi, öncesinde kahvemi iki kez kontrol ettim, bende filtreciyim
Öncesinde granül içiyodum ama sırf kimyasal
O yüzden filtre çok iyi, bazen de türk ikram falan olursa
Ay mis gibi koktu
En son ünv de ders çalışırken nescafe içmiştimo zamanlar tabisi sıtarbaks falan da yok ben bir tek yurtdışında çok cnm çekerse mecbur kalırsam espresso içerim
Genelde elektirikli cezvem ve koyu türk kahvem ile gidiyorum tatile. Hataylılar geneldd koyu ve kaynamış içer
İçemiyorum başka bir şey
Onu da 3 bardak içiyorum azaltamıyorum ama kahve fincanında en azından

Günaydın madam kokoş aksam sinirin geçti mi bana halaaaa kafam aciyoda
Heeee bu arada tartilmadin yediklerin ortaya çıkacak dimeeee regl bahane
Aklın yolu bir bende aynen öyle düşünüyorum @madamhd hadi itiraf et kulagima.de ben kimseciklere bişey demem

Evin icinde adim atmadiigm yer kalmiyor galiba
Bugunde başladım 2500 adim attim hedefim 10 bin :))
Gercekten evde yurumek bile cok iyi geliyor

Cepsiz alt giyiyorum teli yanımda taşımak iş yaparken zor oluyo biraz. Kulaklıkta blututlu ama taşıycam bi şekilde sayı için bakim şu an oturduğum yerde kaçmış

sabah kalkar kalkmaz en az 1 bazen 2 bardak su içerim fix, son zamanlarda limon sıkıyorum

sonra 500 ml su yine limonlu yanıma alıyorum sporuma başlıyorum o da bitiyor, kahvaltıda bazen 1 bardağa yakın içerim

kahvaltıdan yaklaşık 1 saat sonra prebiyotik ve d vit için de 1 bardak su içerim

500 ml şişem gün içinde 2 kez biter, akşam yemeğinden önce de 1 bardak su yatmadan da 1 bardak su

valla ne oldu toplamda bilmem

Sağol canım. Benimkisi genetik çocukluğumdan beri Kalın belliyim üstüne doğumlardan göbek de kalınca tadından yenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…