Selam canim nasılsın ❤Selammm❤
Adacım sen taktın kaloriye at şunu kafandan Allahaşkına0 kalori madennsuyu
Hem kaptan mercimekli köfte dusunuyorum akşama ne kadar tuketmeliyim
İyiyim canım şükür senSelam canim nasılsın ❤
Iyiyim canım spor yarismasina basladik dun itibariyle sporlarini bekliyoruzİyiyim canım şükür sen ❤
sadece mercimek köftesi yasak sayesinde salata yapmaya malzeme de kalmadj ,Kalorisi 0 canim ama mineralli bir sivi oldugu icin fazla gelebilir diye dusundum
Mercimek koftesi disinda baska yemek yapacsk misin sadece mercimek koftesi mi olacak
Evde sebze kalmadı kiAdacım sen taktın kaloriye at şunu kafandan Allahaşkına. Cola zero da 0 kalori ama içtiğinde kilo veremiyosun çünkü sistemi bozuyor,
Şimdi mercimekli köfteöğken ne yedin sebze mi ?
Mercimekli köfte olmaz değil ama , daha hafif ve daha bol tüketeceğin bir sebze yemeği yanında salatan yoğurdun
Veya tavuk göğsü mantarlı sote yapsan bol baharatlı taze soğanlı falan birde yeşil salata miss
O zaman corba yaparsan 5-6 corba yoksa 8-9 tane yiyebilirisnsadece mercimek köftesi yasak sayesinde salata yapmaya malzeme de kalmadj ,hazır çorba var belki onu yapabilirim
Yasak sonrası güzel bi alışveriş yap, bak çok istiyosun kilo vermek, bununda yeme düzenine uygula, verdikçe mutlu olacaksın, bu uzun bir yolculuk bunu da unutmaEvde sebze kalmadı kisalata yapacak malzeme bile yok
Tamam canım yazarım insallah :) eee neler yapıyorsun :)Iyiyim canım spor yarismasina basladik dun itibariyle sporlarini bekliyoruz
Su an adim atiyorum :)))Tamam canım yazarım insallah :) eee neler yapıyorsun :)
Jillian zor geliyor bana nedense :))Kalkıp jillian yapıcaktım ama nafile sabah epey bi çalışma yaptım yemek sonrası bakıcam artık
E Elif_Eylul çok sevinir şimdi
TeşekkürlerO zaman corba yaparsan 5-6 corba yoksa 8-9 tane yiyebilirisn
Iyi gidiyorsun canim zamanla alışacaksınTeşekkürlerbu arada yine çok fena tatlı istedim hemen tarçınlı süt yaptım 1.5 saat sonra akşam yemeği sportie beni begenmesede ben 4. Gün için iyi gidiyorum sanki ya
Ya sebze yemeği de pek bilmiyorum bizde pek sevilmezler aile düzenine de uygun değil yani çocuklara ayrı eşime ayrı bana ayrı yemekte pratikte olmuyorYasak sonrası güzel bi alışveriş yap, bak çok istiyosun kilo vermek, bununda yeme düzenine uygula, verdikçe mutlu olacaksın, bu uzun bir yolculuk bunu da unutma ❤
Yok kiz neden sevineyim,bende anca spor yapiyorum bugün cunku bitane bebe var basimda sabahtan beri agliyo disari gitmek icin 20dakika gezdirdim uyuttum lesliee tam bitti kalktı simdi babasi goturduKalkıp jillian yapıcaktım ama nafile sabah epey bi çalışma yaptım yemek sonrası bakıcam artık
E Elif_Eylul çok sevinir şimdi
Allll bendende okadar bende sevmedim yada hosuma gitmedi diyelimJillian zor geliyor bana nedense :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?