Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

0 kalori madennsuyu
Hem kaptan mercimekli köfte dusunuyorum akşama ne kadar tuketmeliyim
Adacım sen taktın kaloriye at şunu kafandan Allahaşkına . Cola zero da 0 kalori ama içtiğinde kilo veremiyosun çünkü sistemi bozuyor,
Şimdi mercimekli köfte öğken ne yedin sebze mi ?

Mercimekli köfte olmaz değil ama , daha hafif ve daha bol tüketeceğin bir sebze yemeği yanında salatan yoğurdun

Veya tavuk göğsü mantarlı sote yapsan bol baharatlı taze soğanlı falan birde yeşil salata miss

Kalorisi 0 canim ama mineralli bir sivi oldugu icin fazla gelebilir diye dusundum

Mercimek koftesi disinda baska yemek yapacsk misin sadece mercimek koftesi mi olacak
sadece mercimek köftesi yasak sayesinde salata yapmaya malzeme de kalmadj , hazır çorba var belki onu yapabilirim

Evde sebze kalmadı ki salata yapacak malzeme bile yok

Yasak sonrası güzel bi alışveriş yap, bak çok istiyosun kilo vermek, bununda yeme düzenine uygula, verdikçe mutlu olacaksın, bu uzun bir yolculuk bunu da unutma ❤
Ya sebze yemeği de pek bilmiyorum bizde pek sevilmezler aile düzenine de uygun değil yani çocuklara ayrı eşime ayrı bana ayrı yemekte pratikte olmuyor

Kalkıp jillian yapıcaktım ama nafile sabah epey bi çalışma yaptım yemek sonrası bakıcam artık
E Elif_Eylul çok sevinir şimdi
Yok kiz neden sevineyim,bende anca spor yapiyorum bugün cunku bitane bebe var basimda sabahtan beri agliyo disari gitmek icin 20dakika gezdirdim uyuttum lesliee tam bitti kalktı simdi babasi goturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…