Bonus kac adim attin adim atiyor musun :)
Dur ben hatirlatayim sana saat basi nasilsa burdasinYoosu hatırlatıcısı indirdim hatırlatmadığı için içemiyorum da
Teşekkürlerbu arada yine çok fena tatlı istedim hemen tarçınlı süt yaptım 1.5 saat sonra akşam yemeği sportie beni begenmesede ben 4. Gün için iyi gidiyorum sanki ya
Kıyamam bebe sporuYok kiz neden sevineyim,bende anca spor yapiyorum bugün cunku bitane bebe var basimda sabahtan beri agliyo disari gitmek icin 20dakika gezdirdim uyuttum lesliee tam bitti kalktı simdi babasi goturdu
Ben de aslında kiyamayip eve alır belki diyorum ama emin olmam lazım.Gönlünüze göre olur inşallah , ama eşinin de onay vermesi önemli, Onlar daha çok seviyo sonra, kendilerini sevdirmesini pek biliyolar
Eltim aksama takimda pasta keselim miBen de aslında kiyamayip eve alır belki diyorum ama emin olmam lazım.
Kim demis diyette olmadigimi bir tane tatlı yemedimEltim aksama takimda pasta keselim misen ben Zipzip- hariç herkeşler diyette pasta bize kaldı onlarda su içsin
Olur canım keselim, azıcık daha kilo alalımEltim aksama takimda pasta keselim misen ben Zipzip- hariç herkeşler diyette pasta bize kaldı onlarda su içsin
sonngulen canim dogum günün kutlu olsun nice saglikli yaşların olsun inşallah ailen ve sevdiklerinle birlikte
Kızlar çok teşekkür ederimCanim doğum günün kutlu olsun
Su bir dilimi de ben yiyeyim
Teşekkür ederim kaptanım iyiyim sağolun sen nasılsın iyisinizdir inş.POWERHACK nasilsin canim❤
Sağol canim seninde bayramin mubarek olsun ❤Teşekkür ederim kaptanım iyiyim sağolun sen nasılsın iyisinizdir inş.
Tartım bozuk sipariş verdim yeni tartı ama malumuz korona ve bayram dolayısıyla geç gelecek.
Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun sağlıkla sıhaatle
Kaptanım a101 ede geldi almıştım ozaman yanlış tartıyordu verdik geri ozaman.Sağol canim seninde bayramin mubarek olsun ❤
Carsamba bime tarti geliyordu aslinda ordan da alabilirdin
Bizlerde iyiyiz aynı burdayiz
Ay ucundan bi çatal alırız eliptikte eritirim benEltim aksama takimda pasta keselim misen ben Zipzip- hariç herkeşler diyette pasta bize kaldı onlarda su içsin
Anladım canım iyi yapmissin o zamanKaptanım a101 ede geldi almıştım ozaman yanlış tartıyordu verdik geri ozaman.
İyisinden aldım vallahi busefer
Aman dikkat et odem yapmasinAy akşama fena bi kaçamak yapıcam haberiniz olsun
Yemek değil de içecek bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?