Sütlü müAnca topladim masayi falan bitti sporum falan kahve iciyom gel birlikte icek
Falanli filanli bir mesaj olmus geneAnca topladim masayi falan bitti sporum falan kahve iciyom gel birlikte icek
İvittttÜniversiteydi galiba kardesin diyilmi
Sütlü yaparim canimmmSütlü mütürk kahvesiyse yorma beni yasağı çiğnemeye değmez
Sen yazmasan okurken dikkatimi cekmemistiFalanli filanli bir mesaj olmus gene
Sütlü mütürk kahvesiyse yorma beni yasağı çiğnemeye değmez
Gene salalkligimi belli ediyom isteSen yazmasan okurken dikkatimi cekmemisti
Sen ne iciyon kesin turk benimlede sütlü icecen demi çakkallll sene yok ben icmiyom canım istemiyoSütlü yaparim canimmm
Günahım kadar sevmem baba çıkaaaTürk kahvesi sevmiyomusun gülüns?
Çok havalı oldun böyle gülüns deyince
Noldukiii hayirdir tamam icmiyelim ne istersen onu icekSen ne iciyon kesin turk benimlede sütlü icecen demi çakkallll sene yok ben icmiyom canım istemiyo
Günahım kadar sevmem baba çıkaaa
O salaklık degilki samimi insan öyle davranır sen ben gibilerGene salalkligimi belli ediyom iste
Battaniyenin altında.yatiyom.usuyom canım istemiyo bacım.sagolasin borcun olsunNoldukiii hayirdir tamam icmiyelim ne istersen onu icek
Harbi kız.hic.sevmiyorum nasıl iciyorlar hayret ediyorum annem çok sever misafirler kahve istemese aklıma kahve yapmak gelmez gorumcemle Nescafe içeriz eltim türk kahvesi sever her gittiğimizde yapar hemde şekersiz yanında lokum olur onuda diyetteyim diye yiyemem migdem bulanarak icerdi ayıp olmasın diye biliyo sevmediğimi yine şekersiz yapıyor tatsizmi olmuş diyo ağzının tadimi yok nedirTamam sevmeyeni gördüm de bu baya nefret
Oğlumla oyun oynuyorduk canım, geldim şimdi. Çayımı içiyorum.Herkes nerdekiii
Kolay gelsin canım. Ben de öğrencilere final için ne ödev versem diye düşünüyorum.Istatistik sorulariyla bogusuyorum canim:)))
Kar varmi gulumse orda haberlerde demisti burasıda soguk sobayida cikartttikBattaniyenin altında.yatiyom.usuyom canım istemiyo bacım.sagolasin borcun olsun
Hala ısınmadi mi canım ya.Battaniyenin altında.yatiyom.usuyom canım istemiyo bacım.sagolasin borcun olsun
Burda yok köylere dağlara yağmış baya burda sürekli yağmur var canımKar varmi gulumse orda haberlerde demisti burasıda soguk sobayida cikartttik
Harbi kız.hic.sevmiyorum nasıl iciyorlar hayret ediyorum annem çok sever misafirler kahve istemese aklıma kahve yapmak gelmez gorumcemle Nescafe içeriz eltim türk kahvesi sever her gittiğimizde yapar hemde şekersiz yanında lokum olur onuda diyetteyim diye yiyemem migdem bulanarak icerdi ayıp olmasın diye biliyo sevmediğimi yine şekersiz yapıyor tatsizmi olmuş diyo ağzının tadimi yok nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?