Tşk ederim canım pek mezun sayılmam ara verdim diyelim hedef 65 ins AllahHayırlı bayramlar canimMezun olmuşsun, tebrikler, inşallah süper bir koruma yılı geçirirsin
Ödem atıyorsun bence bende ilk ay 6 kilo vermiştim canım tebrik ederim durmak yok devamTartıda 87.3 çıktım çocuklar kendi kilolarinda çıkıyorlar ben hergun 1 kilo kaybediyor görünüyorumaşırı saçma değil mi
Yani inşallah öyledir olmadı yeni baskül mu alsam kalibrasyon da sıkıntı mı var acabaÖdem atıyorsun bence bende ilk ay 6 kilo vermiştim canım tebrik ederim durmak yok devam
Harikasın Ada vazgeçme sakın patır patır gidiyo işte süperTartıda 87.3 çıktım çocuklar kendi kilolarinda çıkıyorlar ben hergun 1 kilo kaybediyor görünüyorumaşırı saçma değil mi
Bişey diyeceğim yüksek kilo verip vücut sarktı miHarikasın Ada vazgeçme sakın patır patır gidiyo işte süper❤
Ayyyyy çokkk gencmis yaaa rabbim sabir ihsan eylesin taksiratlarini affet etsin inşallah canim geride kalanlara da sabir versinKızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
Antakya da yaşıyorum cnm ama iskenderunluyum kız kardeşim de aynı şekilde buraya gelin geldi aramızda 300 mt varHatayda olamazsın dimi
Başın sağolsun cnm hem teyzemi hem dayımı hem de bu kış amacamı akciğer kanserinden kaybettim yaşadığınız acıyı öyle iyi anlıyorum ki.... Allah nurlar içinde yatmayı nasip etsinKızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
Bildiğim kadarıyla olabiliyor cnm sürekli yoğun antrenman yapmak lazım kaç yaşındasın acaba gençsen çok fazla deri sarkacağını sanmamBişey diyeceğim yüksek kilo verip vücut sarktı mibende göbek bacak likirdamaya başladı ,
Allah mekanını cennet eylesin kalanlara sabır ihsan etsinKızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
Seninde basin sağolsun canimBaşın sağolsun cnm hem teyzemi hem dayımı hem de bu kış amacamı akciğer kanserinden kaybettim yaşadığınız acıyı öyle iyi anlıyorum ki.... Allah nurlar içinde yatmayı nasip etsin
Eylülde 30 yaşında olacağım gençliğimde az bir göbeğim vardinzaten ama çocuklarla.artik hamile gibi duruyorBildiğim kadarıyla olabiliyor cnm sürekli yoğun antrenman yapmak lazım kaç yaşındasın acaba gençsen çok fazla deri sarkacağını sanmam
Mümkünse yüksek yoğunluklu pilates gibi şeyler yapsan iyiliğine olur
Salonlar açık olsa reformer yap derdim
Bnm ikiz grbelikten ötürü göbek deliğimin üstünde sarkmam var mesela kaslarım yatay çıkmıyor o yüzden dikey var
Kolun bacağın daha çok sarkar en çok bu bölgelere çalışmalısın güzelim
Sporla toparlaya bilirsin sporsuz diyet sarkma yapar ama diyeti sporla desteklersen çok sarkman olmaz benim sadece üst kolda sarkma olduBişey diyeceğim yüksek kilo verip vücut sarktı mibende göbek bacak likirdamaya başladı ,
Kızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
Aynen katılıyorum en güzel vucudu plates toparlıyor bide ağırlıklı cardioBildiğim kadarıyla olabiliyor cnm sürekli yoğun antrenman yapmak lazım kaç yaşındasın acaba gençsen çok fazla deri sarkacağını sanmam
Mümkünse yüksek yoğunluklu pilates gibi şeyler yapsan iyiliğine olur
Salonlar açık olsa reformer yap derdim
Bnm ikiz grbelikten ötürü göbek deliğimin üstünde sarkmam var mesela kaslarım yatay çıkmıyor o yüzden dikey var
Kolun bacağın daha çok sarkar en çok bu bölgelere çalışmalısın güzelim
Ayyyyy çokkk gencmis yaaa rabbim sabir ihsan eylesin taksiratlarini affet etsin inşallah canim geride kalanlara da sabir versin
Başın sağolsun cnm hem teyzemi hem dayımı hem de bu kış amacamı akciğer kanserinden kaybettim yaşadığınız acıyı öyle iyi anlıyorum ki.... Allah nurlar içinde yatmayı nasip etsin
Allah mekanını cennet eylesin kalanlara sabır ihsan etsin
Sağolun kizlar Allah razı olsun dayıma.ayri üzüldüm anneme ayrı üzüldüm cenazeye gidemiyor diye gitseydi onun için daha iyi olacaktı acısını orda atardı içinden şimdi evde kavrulup duracak içi sogumayacak biliyorum dedigim gibi her zaman durumu iyi dedi dayilarim annemi kandırdılar şimdide büyük bir acı ve yıkım oldu herkes için daha çok gençti en büyüğü 14 en küçüğü 6 yaşında 3 evlat bıraktı geride büyürler ama nasıl büyürler annemin sülalesi neredeyse çoğu kanser hastası ama dayımı hiç beklemediğimiz bir anda kaybettik teyzem 4 yıldır mücadele veriyor ama dayim olmadı böyle rabbim bu kadar ömür nasip etmiş evlatlarina hayırlı ömürler nasip etsin gözümüz görmüyor ailesi ne durumda Allah'ım sabır versin acı çok büyük anlatilmiyor düştüğü yeri yakıyor sadeceGünaydın
Çok enerjilk bi günaydın diyecekken gülümseyi okudum
Başınız sağolsun allah sabır versin kuzum. Aynı sebepten değil ama bizde dayımı 22 gün içinde kaybetmiştik çok iyi anlıyorum seni anneni.
Okunucak bişey varsa söyle lütfen tevhid hatimi falan yardım ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?