Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ödem atıyorsun bence bende ilk ay 6 kilo vermiştim canım tebrik ederim durmak yok devam
Yani inşallah öyledir olmadı yeni baskül mu alsam kalibrasyon da sıkıntı mı var acaba gerçi 91 de hastaydım ben kendimi 89 90 civarı biliyorudm 1 2 kilo ödem olabilir 91 i görünce şoka girmiştim

Bu arada ilk ay 6 kilo çok iyiymiş darısı bana

Kızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek

Ayyyyy çokkk gencmis yaaa rabbim sabir ihsan eylesin taksiratlarini affet etsin inşallah canim geride kalanlara da sabir versin

Başın sağolsun cnm hem teyzemi hem dayımı hem de bu kış amacamı akciğer kanserinden kaybettim yaşadığınız acıyı öyle iyi anlıyorum ki.... Allah nurlar içinde yatmayı nasip etsin

Bişey diyeceğim yüksek kilo verip vücut sarktı mi bende göbek bacak likirdamaya başladı ,
Bildiğim kadarıyla olabiliyor cnm sürekli yoğun antrenman yapmak lazım kaç yaşındasın acaba gençsen çok fazla deri sarkacağını sanmam
Mümkünse yüksek yoğunluklu pilates gibi şeyler yapsan iyiliğine olur
Salonlar açık olsa reformer yap derdim
Bnm ikiz grbelikten ötürü göbek deliğimin üstünde sarkmam var mesela kaslarım yatay çıkmıyor o yüzden dikey var
Kolun bacağın daha çok sarkar en çok bu bölgelere çalışmalısın güzelim

Allah mekanını cennet eylesin kalanlara sabır ihsan etsin

Başın sağolsun cnm hem teyzemi hem dayımı hem de bu kış amacamı akciğer kanserinden kaybettim yaşadığınız acıyı öyle iyi anlıyorum ki.... Allah nurlar içinde yatmayı nasip etsin
Seninde basin sağolsun canim

Eylülde 30 yaşında olacağım gençliğimde az bir göbeğim vardinzaten ama çocuklarla.artik hamile gibi duruyor bugün farkettim kol ve bacaklarımda lıkır lıkır korkuyorum şu obezite belgeselinde ki gibi olayım aşırı ameliyat korkusu var istesem estetik de olamam evde pilates yapabilirmiyim acaba malzemelerini alsam spor salonuna gitne şansım hiç yok inkansiz hiç evde spor yapmadim Leslie den başka

Günaydın

Çok enerjilk bi günaydın diyecekken gülümseyi okudum

Başınız sağolsun allah sabır versin kuzum. Aynı sebepten değil ama bizde dayımı 22 gün içinde kaybetmiştik çok iyi anlıyorum seni anneni.

Okunucak bişey varsa söyle lütfen tevhid hatimi falan yardım ederiz.

Aynen katılıyorum en güzel vucudu plates toparlıyor bide ağırlıklı cardio

Ayyyyy çokkk gencmis yaaa rabbim sabir ihsan eylesin taksiratlarini affet etsin inşallah canim geride kalanlara da sabir versin
Allah mekanını cennet eylesin kalanlara sabır ihsan etsin
Sağolun kizlar Allah razı olsun dayıma.ayri üzüldüm anneme ayrı üzüldüm cenazeye gidemiyor diye gitseydi onun için daha iyi olacaktı acısını orda atardı içinden şimdi evde kavrulup duracak içi sogumayacak biliyorum dedigim gibi her zaman durumu iyi dedi dayilarim annemi kandırdılar şimdide büyük bir acı ve yıkım oldu herkes için daha çok gençti en büyüğü 14 en küçüğü 6 yaşında 3 evlat bıraktı geride büyürler ama nasıl büyürler annemin sülalesi neredeyse çoğu kanser hastası ama dayımı hiç beklemediğimiz bir anda kaybettik teyzem 4 yıldır mücadele veriyor ama dayim olmadı böyle rabbim bu kadar ömür nasip etmiş evlatlarina hayırlı ömürler nasip etsin gözümüz görmüyor ailesi ne durumda Allah'ım sabır versin acı çok büyük anlatilmiyor düştüğü yeri yakıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…