Cenaze istanbulda canım hiç birşeyden haberim yok ne okusak kardır elinizden geldiği kadar dua edin aklınıza geldikce sadece bugün için değil her zaman ismi Mehmet yurt rabbim sizinde ölmüslerinize rahmet eylesin rahmetiyle muamele eylesin geride kalanlara sabır versin Allah razı olsun şimdidenGünaydın
Çok enerjilk bi günaydın diyecekken gülümseyi okudum
Başınız sağolsun allah sabır versin kuzum. Aynı sebepten değil ama bizde dayımı 22 gün içinde kaybetmiştik çok iyi anlıyorum seni anneni.
Okunucak bişey varsa söyle lütfen tevhid hatimi falan yardım ederiz.
Bende babami kaybettigimde ilk defa şacma bir kelime kullanmistim neden benim babam baskasi olsaydı diye biran öyle bir şey ki dünya ayaklarının altindan gidiyo Allah var bilmiyor musun demiştim sonra o aciyla napcani bilemiyosun rabbimden sabir diliyorum canimSağolun kizlar Allah razı olsun dayıma.ayri üzüldüm anneme ayrı üzüldüm cenazeye gidemiyor diye gitseydi onun için daha iyi olacaktı acısını orda atardı içinden şimdi evde kavrulup duracak içi sogumayacak biliyorum dedigim gibi her zaman durumu iyi dedi dayilarim annemi kandırdılar şimdide büyük bir acı ve yıkım oldu herkes için daha çok gençti en büyüğü 14 en küçüğü 6 yaşında 3 evlat bıraktı geride büyürler ama nasıl büyürler annemin sülalesi neredeyse çoğu kanser hastası ama dayımı hiç beklemediğimiz bir anda kaybettik teyzem 4 yıldır mücadele veriyor ama dayim olmadı böyle rabbim bu kadar ömür nasip etmiş evlatlarina hayırlı ömürler nasip etsin gözümüz görmüyor ailesi ne durumda Allah'ım sabır versin acı çok büyük anlatilmiyor düştüğü yeri yakıyor sadece
Rabbim kimseye evlat anne baba kardeş acısı yasatmasin Allah'tan geldik dönüş yine onadir diyorum her zaman içimi sogutuyorum son durumunu bilmiyorum ins Allah ağrıları dayanilmazsa böylesi onun için daha hayırlıdır ins Allah rabbim imtihanimizi kolaylastirsin kimseye kaldirmayacagi yükü yuklemezmis ne bileyim bu aralar hep.kotu haberler aliyorum halamın oğlu 38 yaşında hemde kuzenimin eşi oda rahatsız 1 aydır hastanede yatıyor rabbim onada şifa versin ins Allah onuda 2 gün önce duydum 1 evladı var tüp bebekle anne baba oldular rabbim evladına bağışlasınBende babami kaybettigimde ilk defa şacma bir kelime kullanmistim neden benim babam baskasi olsaydı diye biran öyle bir şey ki dünya ayaklarının altindan gidiyo Allah var bilmiyor musun demiştim sonra o aciyla napcani bilemiyosun rabbimden sabir diliyorum canim
Ben de hatayda yaşıyorumAntakya da yaşıyorum cnm ama iskenderunluyum kız kardeşim de aynı şekilde buraya gelin geldi aramızda 300 mt var
Ben istanbuldan gelin geldim buraya..Antakya da yaşıyorum cnm ama iskenderunluyum kız kardeşim de aynı şekilde buraya gelin geldi aramızda 300 mt var
Canım kilo veriyorsun işte ne güzel. Vücut en başta ödem atıyor. Böyle gidersen birincilik getirirsin bizeTartıda 87.3 çıktım çocuklar kendi kilolarinda çıkıyorlar ben hergun 1 kilo kaybediyor görünüyorumaşırı saçma değil mi
Zor oldu mu küçük yerde yaşamak? Herkes herkesi tanıyor dedikodu filan çok olur. Benim kv lerin yaşadığı yer de öyle.Ben istanbuldan gelin geldim buraya..
Yaaaa başınız sağolsun. Bayağı gençmiş annen de epeyi küçük olunca çocuğu gibi de sevmiştir. Dua edelim yüreğinize Allah sükunet versin.....Kızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
Sağol cnm şu an bir amcam da daha var her iki tarafımızda da var ne yazık ki ve sigara içen de içmeyeni de etkiliyor zor bir türü Allah yardımcımız olsunSeninde basin sağolsun canim
Kız ne ameliyatıEylülde 30 yaşında olacağım gençliğimde az bir göbeğim vardinzaten ama çocuklarla.artik hamile gibi duruyorbugün farkettim kol ve bacaklarımda lıkır lıkır korkuyorum şu obezite belgeselinde ki gibi olayım aşırı ameliyat korkusu var istesem estetik de olamam evde pilates yapabilirmiyim acaba malzemelerini alsam spor salonuna gitne şansım hiç yok inkansiz hiç evde spor yapmadim Leslie den başka
Ben de hatayda yaşıyorumbaya yakınız şu an
Hoşgeldin cnmBen istanbuldan gelin geldim buraya..
Bn öyle bir sorun yaşamadım ama belki şehirdeyiz ondan mı bilmemZor oldu mu küçük yerde yaşamak? Herkes herkesi tanıyor dedikodu filan çok olur. Benim kv lerin yaşadığı yer de öyle.
Zaten o yerine göre değişiyor ortim. Annemler büyük şehir ama 25 yıldır aynı komşular. Onlarda da herkes herşeyinden haberdar olur sürekli camdan sarkan bir kafa...Bn öyle bir sorun yaşamadım ama belki şehirdeyiz ondan mı bilmem
Köy falan da olabilir ama o da şans işi çok daha da mutlu olunadabilir
Oluyor ama dedikodu en son zorluk diyebilirirmZor oldu mu küçük yerde yaşamak? Herkes herkesi tanıyor dedikodu filan çok olur. Benim kv lerin yaşadığı yer de öyle.
Hoşbulduk cnm 12 senedir burdayımSağol cnm şu an bir amcam da daha var her iki tarafımızda da var ne yazık ki ve sigara içen de içmeyeni de etkiliyor zor bir türü Allah yardımcımız olsun
Kız ne ameliyatıgençmişsin bir şeycik olmaz hepimiz evde yapıyoruz mat egzersizi yapabilirsin pilates için, onda aletler lazım değil ve daha da zorlar seni
Hoşgeldin cnmbnm 2 teyzem 1 dayım ist da yaşıyor. Ama hatay yaşamak içün güzel bir yer,ist sonrası küçük gelir sana tabi
Amin canım ins Allah Aslında durum biraz değişik annannemin erkek çocukları yaşamamış dedemin erkek kardeşi oğlunu dedeme vermiş annemlerle kardeş gibi büyümüş dayım sonra annannemin 3 oğlu olmus dayımı yine kendi evlatlarından ayirmamis dayım anneme annem dayima çok duskundu oz kardes gibiYaaaa başınız sağolsun. Bayağı gençmiş annen de epeyi küçük olunca çocuğu gibi de sevmiştir. Dua edelim yüreğinize Allah sükunet versin.....
O derece değilimCanım günaydın,
Menün sporun çok güzel
Kabızlık sorunu bende de var kronik olmuş bağırsak florasını iyice bozmuşum 2,senedir aralıklı probiyatik kullandım 3 gündür yeni başladım
Beni kola bu hale getirdi birde sağlıksız beslenme
Arada kola içsem yine sıkıntı başlıyor
Bir arada sabahları 1 yemek kaşığı zeytinyağı içtim o da iyi
Ben lağman yapıp ertesi güne çıktığımı bilirim
Yani bu ölen annenin aynı evde büyüyen kuzeni imiş o zaman di mi? Allah yardımcınız olsun özel izin filan çıksa iyi olurdu gidebilse. Ama abinin çocuklarına da annen bakıyor di mi bildiğim kadarı ile.Amin canım ins Allah Aslında durum biraz değişik annannemin erkek çocukları yaşamamış dedemin erkek kardeşi oğlunu dedeme vermiş annemlerle kardeş gibi büyümüş dayım sonra annannemin 3 oğlu olmus dayımı yine kendi evlatlarından ayirmamis dayım anneme annem dayima çok duskundu oz kardes gibi
Evet canim aynen öyle kuzeni evet annem bakiyor çocuklara izin çıksaydı ben giderdim.cocuklara bakmaya ama izin vermemisler teyzem ve dayimda gidememiş herkes perişan ağlayıp duruyorlar annem zatın hasta kendine hayrı yok sabah aradım biraz teselli verdim sesi kesilmiş gece 2 de haber gelmiş hala.agliyo hasta olursun bak 4 tane çocuk senin umuduna dedim ağlama.artik ama dayanamıyor işte çok duskundu kendi kardeslerinden farkı yoktuYani bu ölen annenin aynı evde büyüyen kuzeni imiş o zaman di mi? Allah yardımcınız olsun özel izin filan çıksa iyi olurdu gidebilse. Ama abinin çocuklarına da annen bakıyor di mi bildiğim kadarı ile.
Senin annen de benimki gibi çilekeş ☹
Afiyet olsun canım.Doğumgününün şerefine gidip bi bardak daha içeyim Songül’üm
Günaydın eltimGünaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?