Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cenaze istanbulda canım hiç birşeyden haberim yok ne okusak kardır elinizden geldiği kadar dua edin aklınıza geldikce sadece bugün için değil her zaman ismi Mehmet yurt rabbim sizinde ölmüslerinize rahmet eylesin rahmetiyle muamele eylesin geride kalanlara sabır versin Allah razı olsun şimdiden

Bende babami kaybettigimde ilk defa şacma bir kelime kullanmistim neden benim babam baskasi olsaydı diye biran öyle bir şey ki dünya ayaklarının altindan gidiyo Allah var bilmiyor musun demiştim sonra o aciyla napcani bilemiyosun rabbimden sabir diliyorum canim

Rabbim kimseye evlat anne baba kardeş acısı yasatmasin Allah'tan geldik dönüş yine onadir diyorum her zaman içimi sogutuyorum son durumunu bilmiyorum ins Allah ağrıları dayanilmazsa böylesi onun için daha hayırlıdır ins Allah rabbim imtihanimizi kolaylastirsin kimseye kaldirmayacagi yükü yuklemezmis ne bileyim bu aralar hep.kotu haberler aliyorum halamın oğlu 38 yaşında hemde kuzenimin eşi oda rahatsız 1 aydır hastanede yatıyor rabbim onada şifa versin ins Allah onuda 2 gün önce duydum 1 evladı var tüp bebekle anne baba oldular rabbim evladına bağışlasın

Tartıda 87.3 çıktım çocuklar kendi kilolarinda çıkıyorlar ben hergun 1 kilo kaybediyor görünüyorum aşırı saçma değil mi
Canım kilo veriyorsun işte ne güzel. Vücut en başta ödem atıyor. Böyle gidersen birincilik getirirsin bize

Yaaaa başınız sağolsun. Bayağı gençmiş annen de epeyi küçük olunca çocuğu gibi de sevmiştir. Dua edelim yüreğinize Allah sükunet versin.....

Seninde basin sağolsun canim
Sağol cnm şu an bir amcam da daha var her iki tarafımızda da var ne yazık ki ve sigara içen de içmeyeni de etkiliyor zor bir türü Allah yardımcımız olsun
Kız ne ameliyatıgençmişsin bir şeycik olmaz hepimiz evde yapıyoruz mat egzersizi yapabilirsin pilates için, onda aletler lazım değil ve daha da zorlar seni
Ben de hatayda yaşıyorum baya yakınız şu an
Ben istanbuldan gelin geldim buraya..
Hoşgeldin cnmbnm 2 teyzem 1 dayım ist da yaşıyor. Ama hatay yaşamak içün güzel bir yer,ist sonrası küçük gelir sana tabi

Zor oldu mu küçük yerde yaşamak? Herkes herkesi tanıyor dedikodu filan çok olur. Benim kv lerin yaşadığı yer de öyle.
Bn öyle bir sorun yaşamadım ama belki şehirdeyiz ondan mı bilmem
Köy falan da olabilir ama o da şans işi çok daha da mutlu olunadabilir

Bn öyle bir sorun yaşamadım ama belki şehirdeyiz ondan mı bilmem
Köy falan da olabilir ama o da şans işi çok daha da mutlu olunadabilir
Zaten o yerine göre değişiyor ortim. Annemler büyük şehir ama 25 yıldır aynı komşular. Onlarda da herkes herşeyinden haberdar olur sürekli camdan sarkan bir kafa...
İki yıl orda kirada oturduk çok rahatsız ediciydi bakkalda karşılaşıyorsun eşin sabah nereye gitti? A işe gitmedin mi araba kapının önünde filan. Şimdi sitedeyiz Araba garajda çok rahatız. Kimsenin bizden bizim kimseden haberimiz yok. Yakın komşularımla whatsapp laşıyoruz ortak grup da var bir ihtiyaç olursa. Ben hiç sevmiyorum vıcık vıcık. Bi de bu insanlar zor durumda olsan yardım da etmezler geçmiş olsun bile demezlerdi. Sormaları sırf merak. Hayatımın komşuluk anlamında en kötü iki yılını geçirdim

Hoşbulduk cnm 12 senedir burdayım

Yaaaa başınız sağolsun. Bayağı gençmiş annen de epeyi küçük olunca çocuğu gibi de sevmiştir. Dua edelim yüreğinize Allah sükunet versin.....
Amin canım ins Allah Aslında durum biraz değişik annannemin erkek çocukları yaşamamış dedemin erkek kardeşi oğlunu dedeme vermiş annemlerle kardeş gibi büyümüş dayım sonra annannemin 3 oğlu olmus dayımı yine kendi evlatlarından ayirmamis dayım anneme annem dayima çok duskundu oz kardes gibi

O derece değilim
Diyetle başladı bende kabızlık
Şu kilolar giderse normal yersem düzene girer inşallah
Sürekli birşeyler kullanarak mı wc cıkıcaz

Yani bu ölen annenin aynı evde büyüyen kuzeni imiş o zaman di mi? Allah yardımcınız olsun özel izin filan çıksa iyi olurdu gidebilse. Ama abinin çocuklarına da annen bakıyor di mi bildiğim kadarı ile.
Senin annen de benimki gibi çilekeş

Evet canim aynen öyle kuzeni evet annem bakiyor çocuklara izin çıksaydı ben giderdim.cocuklara bakmaya ama izin vermemisler teyzem ve dayimda gidememiş herkes perişan ağlayıp duruyorlar annem zatın hasta kendine hayrı yok sabah aradım biraz teselli verdim sesi kesilmiş gece 2 de haber gelmiş hala.agliyo hasta olursun bak 4 tane çocuk senin umuduna dedim ağlama.artik ama dayanamıyor işte çok duskundu kendi kardeslerinden farkı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…