- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Neyedin yazdinmi menunu peki ben gormedimde70.2 cnm
Dün oructum 1 .buçuk saat yürüdüm geldim peynir salatalık normal hafif bir kahvaltı ekmeksiz sonradan misafir geldi yarim sütlaç yedim bayramın birinci günü gittim eşimin dayisigile koskoca masada yediğim 2 börek eve geldim kurabiye yaptim 1 tane yedim çünkü bayramdan dolayı çok aktiftim fırsat bulmadım ki yemeye baklava yaptim 2 tane yedim yarisini eşimin dayisina verdim çeyreği bana diğer çeyreği dayı kızına verdim yerim diye dağıttım daNeyedin yazdinmi menunu peki ben gormedimde
Tatlım iki nedenle Karatay hoca oldu profil resmim.
Eylülde 30 yaşında olacağım gençliğimde az bir göbeğim vardinzaten ama çocuklarla.artik hamile gibi duruyorbugün farkettim kol ve bacaklarımda lıkır lıkır korkuyorum şu obezite belgeselinde ki gibi olayım aşırı ameliyat korkusu var istesem estetik de olamam evde pilates yapabilirmiyim acaba malzemelerini alsam spor salonuna gitne şansım hiç yok inkansiz hiç evde spor yapmadim Leslie den başka
günaydın tsk ederim ablacım fırsat buldukça yazıyorum ❤nasılsın
Kizlar ben bugün tartida 72 çıktım çok saçma değilmi sinirlerim bozuldu yani vallahi öyle yemedim de anlamadım ki niye öyle oldu bu sıralar başım ağrıdı tartı yüzünden
Bi insan iki günde 2 kilo alirmiya böyle görünce pes edip madem zukkum yiyince alıyorum o zaman salayım kendimi tatlılara abur cubura diyesim var vallahi agliyacam ya biktim ya 2 kilo nedir ya gören diyecek sabahtan akşama kadar oturup yemiste yemiş 5 dk totom yer görmüyor oturayım dün birde 1 buçuk saat yürüyüş yaptim off bilmiyorum
Meyyal moralini bozma. Ödem olabilir. Kaslarinin yorgunluğu geçsin. Zaman ver biraz kendine hemen paniğe kapılma.Bi insan iki günde 2 kilo alirmiya böyle görünce pes edip madem zukkum yiyince alıyorum o zaman salayım kendimi tatlılara abur cubura diyesim var vallahi agliyacam ya biktim ya 2 kilo nedir ya gören diyecek sabahtan akşama kadar oturup yemiste yemiş 5 dk totom yer görmüyor oturayım dün birde 1 buçuk saat yürüyüş yaptim off bilmiyorum
Oooo sen herşey yemissin canim bütün hepside ödem yapmis sanirim sendeDün oructum 1 .buçuk saat yürüdüm geldim peynir salatalık normal hafif bir kahvaltı ekmeksiz sonradan misafir geldi yarim sütlaç yedim bayramın birinci günü gittim eşimin dayisigile koskoca masada yediğim 2 börek eve geldim kurabiye yaptim 1 tane yedim çünkü bayramdan dolayı çok aktiftim fırsat bulmadım ki yemeye baklava yaptim 2 tane yedim yarisini eşimin dayisina verdim çeyreği bana diğer çeyreği dayı kızına verdim yerim diye dağıttım da
Kiyamam sana sen zaten bilinclisin ablacim bize tas cikarirsinTatlım iki nedenle Karatay hoca oldu profil resmim.
1. Caydırıcı olayım dedim kuzum.
2. Kendime baktıkça ne yaptığımı unutmayayim istedim.
2 gün sadece yediklrrim bunlar akşam yemeği kahvaltı ara öğün hiç bir sey yok suda iyi içtim birde yapsa bir kilo tamamda cnm ben oturmuyorum ki yemin ederim beb şimdi oturdum yazıyorum işler kafamin üstünde pir pir dönüyor şimdi kalkacam yine gece 11 e kadar ayakta gezinicemOooo sen herşey yemissin canim bütün hepside ödem yapmis sanirim sende
Ablacım ben zaten çok spor yapan biriyim bu korona olmasaydi eski üyeler bilir beni tanıyan 2 3 saat çıkar yürürdüm tempolu yürüyüş bana çok iyi geliyor ama onuda yapamıyorumCanım panik yapma, vücudunu spora alıştırmalısın leslie yle başla devamı gelecektir bol su iç , vücut alıştıkça ağırlık pilates çalışırsın, pilates için biraz kilo vermeni tqvsiye ederim
Canım iyiyim arada site mi internet mi takılıyor 2 kez mesajlarım gitmiş
Spor yarışması için sporumu artırdım
Ödem olur şişkinlik olur biraz ucu kaçınca hop eski haline geliyor, sen 70 e detoksla inmiştin heralde su kaybetmişsin ki vücut eski kiloya geri döndü. Ama vazgeçmek yok !
Yolumuz uzun pozitif düşün iyi olsun
Hayırrrr ağlamak da neymiş vazgeçmiyceksin 1 hafta tartı kımıldamadı ne diyetimi bozdum ne sporumu sonunda ben kazandım
Vazgeçmek yok benim ortim vazgeçmez
Kiyamam sana sen zaten bilinclisin ablacim bize tas cikarirsin
Yine yaparsınAblacım ben zaten çok spor yapan biriyim bu korona olmasaydi eski üyeler bilir beni tanıyan 2 3 saat çıkar yürürdüm tempolu yürüyüş bana çok iyi geliyor ama onuda yapamıyorum
Bu hafta artı gelicem orası kesin ama haftaya Allah kerimYine yaparsın
Elhancım senin yaşın kilon boyun kaç, listede yoksun hatırlayamadım
Ben de sana kıyamam bitanem
İki yıl önce tombik ablani gorseydin korkuma hak verirdin.
Kızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
Belki gelmezsin akşam baharatlı yoğurt ye yat bak nasıl gidiyo kiloBu hafta artı gelicem orası kesin ama haftaya Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?