Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya Ben zaten 6 yıldır bir gün oturtup hunharca bir şey yemedim yiyemedim çevreme bakıyorum öyle güzel yiyorlar dün ayranlı sarımsaklı gömme yaptim o kadar çok severim ki bir kaşık bile yemedim ıcli köfte vardı yemedim sarma yemedim korkudan yiyemiyorum geçti saat diye magma kek yaptim koca pastadan yediğim bir çatal ya sütlaç bayramdan beri yarim kase tek yedim o kadarda olsun bizde de nefis var sonuçta bilmiyorum küstüm resmen

Neyedin yazdinmi menunu peki ben gormedimde
Dün oructum 1 .buçuk saat yürüdüm geldim peynir salatalık normal hafif bir kahvaltı ekmeksiz sonradan misafir geldi yarim sütlaç yedim bayramın birinci günü gittim eşimin dayisigile koskoca masada yediğim 2 börek eve geldim kurabiye yaptim 1 tane yedim çünkü bayramdan dolayı çok aktiftim fırsat bulmadım ki yemeye baklava yaptim 2 tane yedim yarisini eşimin dayisina verdim çeyreği bana diğer çeyreği dayı kızına verdim yerim diye dağıttım da

Benim bayramın 1 ci günü küçük 2 dilim börek cevizden küçük kurabiye ve 2 dilim baklavayla 2 kilo aldım bunun alasını hunharca yiyip hızlı kilo almayanlara selam olsun burdan bundan sonra zukkum yemeyi düşünüyorum ama oda kilo yapar ben greve giricem kizlar su yeter ne yapayim düzenli ye diyenler olursa onuda denedim yok hızlı veriyorum çok hızlı alıyorum benim ömrüm yıllarca böylemi geçicek ben hicmi bir şey yemiyeyim

Canım panik yapma, vücudunu spora alıştırmalısın leslie yle başla devamı gelecektir bol su iç , vücut alıştıkça ağırlık pilates çalışırsın, pilates için biraz kilo vermeni tqvsiye ederim
günaydın tsk ederim ablacım fırsat buldukça yazıyorum ❤nasılsın

Canım iyiyim arada site mi internet mi takılıyor 2 kez mesajlarım gitmiş
Spor yarışması için sporumu artırdım

Kizlar ben bugün tartida 72 çıktım çok saçma değilmi sinirlerim bozuldu yani vallahi öyle yemedim de anlamadım ki niye öyle oldu bu sıralar başım ağrıdı tartı yüzünden

Ödem olur şişkinlik olur biraz ucu kaçınca hop eski haline geliyor, sen 70 e detoksla inmiştin heralde su kaybetmişsin ki vücut eski kiloya geri döndü. Ama vazgeçmek yok !
Yolumuz uzun pozitif düşün iyi olsun

Hayırrrr ağlamak da neymiş vazgeçmiyceksin 1 hafta tartı kımıldamadı ne diyetimi bozdum ne sporumu sonunda ben kazandım
Vazgeçmek yok benim ortim vazgeçmez

Meyyal moralini bozma. Ödem olabilir. Kaslarinin yorgunluğu geçsin. Zaman ver biraz kendine hemen paniğe kapılma.

Oooo sen herşey yemissin canim bütün hepside ödem yapmis sanirim sende

Tatlım iki nedenle Karatay hoca oldu profil resmim.
1. Caydırıcı olayım dedim kuzum.
2. Kendime baktıkça ne yaptığımı unutmayayim istedim.
Kiyamam sana sen zaten bilinclisin ablacim bize tas cikarirsin

Oooo sen herşey yemissin canim bütün hepside ödem yapmis sanirim sende
2 gün sadece yediklrrim bunlar akşam yemeği kahvaltı ara öğün hiç bir sey yok suda iyi içtim birde yapsa bir kilo tamamda cnm ben oturmuyorum ki yemin ederim beb şimdi oturdum yazıyorum işler kafamin üstünde pir pir dönüyor şimdi kalkacam yine gece 11 e kadar ayakta gezinicem

Ablacım ben zaten çok spor yapan biriyim bu korona olmasaydi eski üyeler bilir beni tanıyan 2 3 saat çıkar yürürdüm tempolu yürüyüş bana çok iyi geliyor ama onuda yapamıyorum

çoook üzüldüm canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…