- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Olsun canim ister otur ister oturma yediklerin kilo olarak yansıyor ödem ama merak etme cumaya kadar atarsin2 gün sadece yediklrrim bunlar akşam yemeği kahvaltı ara öğün hiç bir sey yok suda iyi içtim birde yapsa bir kilo tamamda cnm ben oturmuyorum ki yemin ederim beb şimdi oturdum yazıyorum işler kafamin üstünde pir pir dönüyor şimdi kalkacam yine gece 11 e kadar ayakta gezinicem
Yokk görmek istemiyorum tamam tamam anladim ben olayi çünkü
Ben de sana kıyamam bitanem
İki yıl önce tombik ablani gorseydin korkuma hak verirdin.
Aa ayip oluyor kaptanı begenmedim felanYokk görmek istemiyorum tamam tamam anladim ben olayi çünküZipzip- gördüm hic hoş degildi benimde fotom öyleydi simdi farkli iste insanogluyuz napalim 1 verip 5 aliyoruz
Yok yokkk kaptanim sen olayi farkli anladin amaAa ayip oluyor kaptanı begenmedim felan
Bişey diyeceğim yüksek kilo verip vücut sarktı mibende göbek bacak likirdamaya başladı ,
Bi insan iki günde 2 kilo alirmiya böyle görünce pes edip madem zukkum yiyince alıyorum o zaman salayım kendimi tatlılara abur cubura diyesim var vallahi agliyacam ya biktim ya 2 kilo nedir ya gören diyecek sabahtan akşama kadar oturup yemiste yemiş 5 dk totom yer görmüyor oturayım dün birde 1 buçuk saat yürüyüş yaptim off bilmiyorum
Dün oruçluydun ya Ramazan da bende oruçlu iken ödem oluyorBi insan iki günde 2 kilo alirmiya böyle görünce pes edip madem zukkum yiyince alıyorum o zaman salayım kendimi tatlılara abur cubura diyesim var vallahi agliyacam ya biktim ya 2 kilo nedir ya gören diyecek sabahtan akşama kadar oturup yemiste yemiş 5 dk totom yer görmüyor oturayım dün birde 1 buçuk saat yürüyüş yaptim off bilmiyorum
Ya meyyalim çok dikkatimi çekiyor sen niye bu kadar canını çektirecek yemekler yapıyorsun? Çocuklar da küçük bize içli köfte yap diye ağlamazlar bence biraz daha protein sebze ağırlıklı pişir yemekleri hem çocuklara da faydalıYa Ben zaten 6 yıldır bir gün oturtup hunharca bir şey yemedim yiyemedim çevreme bakıyorum öyle güzel yiyorlar dün ayranlı sarımsaklı gömme yaptim o kadar çok severim ki bir kaşık bile yemedim ıcli köfte vardı yemedim sarma yemedim korkudan yiyemiyorum geçti saat diye magma kek yaptim koca pastadan yediğim bir çatal ya sütlaç bayramdan beri yarim kase tek yedim o kadarda olsun bizde de nefis var sonuçta bilmiyorum küstüm resmen
Bana ne gostericim işte...Yokk görmek istemiyorum tamam tamam anladim ben olayi çünküZipzip- gördüm hic hoş degildi benimde fotom öyleydi simdi farkli iste insanogluyuz napalim 1 verip 5 aliyoruz
Iyiyim canim da evde temizlik yapiyorz cook bakamiyorum az sonra gelecem geçmiş yapacagim daha
Kaptanım kolay gelsin.Iyiyim canim da evde temizlik yapiyorz cook bakamiyorum az sonra gelecem geçmiş yapacagim daha
Sagol ablacım ❤Kaptanım kolay gelsin.
Bravooo ablacim
Modaya uydum şekerimBravooo ablacimama 2.fotoda çokkk suratsız gördüm seni
tamam canim kolay gelsin sanaIyiyim canim da evde temizlik yapiyorz cook bakamiyorum az sonra gelecem geçmiş yapacagim daha
Kahve arkadaşın olabilir miyim findiğim.Kahve zamanı çok seviyorum kahveyi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?