Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olsun canim ister otur ister oturma yediklerin kilo olarak yansıyor ödem ama merak etme cumaya kadar atarsin

Ben de sana kıyamam bitanem
İki yıl önce tombik ablani gorseydin korkuma hak verirdin.
Yokk görmek istemiyorum tamam tamam anladim ben olayi çünkü Zipzip- gördüm hic hoş degildi benimde fotom öyleydi simdi farkli iste insanogluyuz napalim 1 verip 5 aliyoruz

Bişey diyeceğim yüksek kilo verip vücut sarktı mi bende göbek bacak likirdamaya başladı ,

Sporla destekleyerek diyet yapınca o kadarsarkma olmuyor. Benim bacaklarımda ve karın bölgemde biraz var ama ağır yaşamlarda kilo verenler gibi değil tabi ki.

Yediklerimiz anında kiloya dönmüyor canım. Ödem olmuştur bugün yarın süt detoksu yap ödemini at hemen yapışmasın üstüne

Dün oruçluydun ya Ramazan da bende oruçlu iken ödem oluyor

Ya meyyalim çok dikkatimi çekiyor sen niye bu kadar canını çektirecek yemekler yapıyorsun? Çocuklar da küçük bize içli köfte yap diye ağlamazlar bence biraz daha protein sebze ağırlıklı pişir yemekleri hem çocuklara da faydalı
Evdeki abur cuburlar bitince de yenisini alma İnan o katkı maddeli abur cuburlar belki Allah korusun ilerde çocuklarda hastalığa yol açacak
Sana yazık canına yazık pişirip yemeyerek ne kadar uzak tutabilirsin ki kendini
Yemediysen ödemdir ayrıca yazdım ya oruçlu iken bana da öyle olmuştu bi de ne zaman regl olcan o da önemli

@Meyyal Hayyal canim diyeti yanlış yapiyosun beni yanlış anlama az yiyerek kilo verilmiyo yeterince ama sağlıklı şeyler yiyeceksin dünden kabak yemeğim var kendime kadar şimdi yoğurtla onu yiyecem akşam için ıspanak kavuruyorum yumurtalı bunun gibi sebze et yumurta ölçülü yenmeli sen çok sağlıksız besleniyosun yazdigin kadarıyla öğün atlama bence bol su ve sporla verilmeyecek kilo yok evet benim yaş 40 üstü genç gibi veremem ama az çok neyse dirayetli gitmek önemli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…