Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- patron bn iç bacak hareketimi unutmuşum 200 adet yaptım puanıma 33 ekler misin acaba 231 oldu
İyi geceler herkese
Tamam canim ekliyorum
Canım 35 dakika bisiklet günün sporu
Tamam ablacım ekliyorum listeye
İyiyim canım, sen nasılsın? İyi bayramlar Arada girip son 3 sayfayı okuyup çıkıyorum ne yapıyorsunuz diye,
Iyi bayramlar canim iyiyim bende arada gel özletme kendini ❤
Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin canim
Başın sağolsun cnm hem teyzemi hem dayımı hem de bu kış amacamı akciğer kanserinden kaybettim yaşadığınız acıyı öyle iyi anlıyorum ki.... Allah nurlar içinde yatmayı nasip etsin
Basiniz sagolsun canim
Kizlar ben bugün tartida 72 çıktım çok saçma değilmi sinirlerim bozuldu yani vallahi öyle yemedim de anlamadım ki niye öyle oldu bu sıralar başım ağrıdı tartı yüzünden
Odemdir canim persembeye gider cumada eksi ile gelirsin
Elhancım senin yaşın kilon boyun kaç, listede yoksun hatırlayamadım
25.5 yasinda
Sokağa çıkma yasağı 81 ile ? 82. İlimiz neresi herkes bayramlaşmaya gitmiş kıskandım yeminlen
Yurt disinda yasayanlar var canım takimda oralarda yasak yok
30 dakika kardiyo yapıldı clue ile beraber
Supersin ablacım aksam menu ile yazarsin toplam sporunu
tamam canim kolay gelsin sana
Sagol canım ❤

Canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin. Keşke en azından annenin yanina gidebilsen. Çok üzüldüm.
Başınız sağolsun Gulumse24 canim mekanı cennet olsun dayının
Bende işleri bitirip ıspanak pişirecem kendime şimdi kayisili yeşil çay içiyorum sizi okurken sonra doğru bisiklete
Canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin Allah sizlere de sabır versin
Allah sabır versin, kalanlarına uzun sağlıklı ömür nasip etsin
çoook üzüldüm canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Çok tşk ederim canlarım Allah razi olsun

Ayyyy listeyi görünce bugün spor yapmadigim aklima geldi
Ayyyy benim kizim bugun hic birakmadi hep agladi surekli aglamak ama neden nicin anlamiyorum anlattıklarını daha cok agliyo kafayi yedim 3oldu anca uyuttum bende uyumusum.yanindaorucluyum neyse yavaştan yavaştan yaparim azda olsa

Orucsan zorlama canim kizin yoruyor zaten

Tebrik ederim canım bende 1 kilo vermişim az ama normalde kilo alırdım ilkkez kilo verdim

Ay kıyamam var bi derdi demek uyumak iyi gelmiştir
Allah kabul etsin
Zaten 10 günlük spor yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…