- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Buyur tabiki ne demekKahve arkadaşın olabilir miyim findiğim.
Çok teşekkür ederim icabet etmiş gibi oldum.Buyur tabiki ne demek
Resmini gördüm benziyoruz sanki birazÇok teşekkür ederim icabet etmiş gibi oldum.Yaşasın kahve dostluğu...
Tamam canim ekliyorumZipzip- patron bn iç bacak hareketimi unutmuşum 200 adet yaptım puanıma 33 ekler misin acaba 231 oldu
İyi geceler herkese
Tamam ablacım ekliyorum listeyeCanım 35 dakika bisiklet günün sporu
Iyi bayramlar canim iyiyim bende arada gel özletme kendini ❤İyiyim canım, sen nasılsın? İyi bayramlarArada girip son 3 sayfayı okuyup çıkıyorum ne yapıyorsunuz diye,
Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin canimKızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
Basiniz sagolsun canimBaşın sağolsun cnm hem teyzemi hem dayımı hem de bu kış amacamı akciğer kanserinden kaybettim yaşadığınız acıyı öyle iyi anlıyorum ki.... Allah nurlar içinde yatmayı nasip etsin
Odemdir canim persembeye gider cumada eksi ile gelirsinKizlar ben bugün tartida 72 çıktım çok saçma değilmi sinirlerim bozuldu yani vallahi öyle yemedim de anlamadım ki niye öyle oldu bu sıralar başım ağrıdı tartı yüzünden
25.5 yasindaElhancım senin yaşın kilon boyun kaç, listede yoksun hatırlayamadım
Yurt disinda yasayanlar var canım takimda oralarda yasak yokSokağa çıkma yasağı 81 ile ? 82. İlimiz neresiherkes bayramlaşmaya gitmiş kıskandım yeminlen
Supersin ablacım aksam menu ile yazarsin toplam sporunu30 dakika kardiyo yapıldı clue ile beraber
Sagol canım ❤tamam canim kolay gelsin sana
Iyi yapmışsın canim afiyet olsunöğlen yemeği yedim dayanamadum
Canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin. Keşke en azından annenin yanina gidebilsen. Çok üzüldüm.
Başınız sağolsunGulumse24 canim mekanı cennet olsun dayının
Bende işleri bitirip ıspanak pişirecem kendime şimdi kayisili yeşil çay içiyorum sizi okurken sonra doğru bisiklete
Canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinAllah sizlere de sabır versin
Allah sabır versin, kalanlarına uzun sağlıklı ömür nasip etsin
çoook üzüldüm canımbaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Çok tşk ederim canlarım Allah razi olsunTamam canim ekliyorum
Tamam ablacım ekliyorum listeye
Iyi bayramlar canim iyiyim bende arada gel özletme kendini ❤
Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin canim
Basiniz sagolsun canim
Odemdir canim persembeye gider cumada eksi ile gelirsin
25.5 yasinda
Yurt disinda yasayanlar var canım takimda oralarda yasak yok
Supersin ablacım aksam menu ile yazarsin toplam sporunu
Sagol canım ❤
Üye Adı | pazar | pazartesi | Sali | Carsamba | persembe | Cuma | toplam |
E Elif_Eylul | 800 | 860 | |||||
| 675 | 580 | |||||
| 163 | 231 | |||||
A Adaadanananana | 122 | 145 | |||||
| 200 | 200 | |||||
@snglmlk | 150 | ||||||
| 112.5 | 105 | |||||
| 150 | 150 | |||||
H hasbeenandgone | 90 | 195 | |||||
| 160 | 330 | |||||
| 275 | ||||||
| 70 | ||||||
Orucsan zorlama canim kizin yoruyor zatenAyyyy listeyi görünce bugün spor yapmadigim aklima geldi
Ayyyy benim kizim bugun hic birakmadi hep agladi surekli aglamak ama neden nicin anlamiyorum anlattıklarını daha cok agliyo kafayi yedim 3oldu anca uyuttum bende uyumusum.yanindaorucluyum neyse yavaştan yavaştan yaparim azda olsa
Yaaaaa çıldırık bişey bu modeller heralde durduk yere ağlar mı insanOrucsan zorlama canim kizin yoruyor zaten
Tebrik ederim canım bende 1 kilo vermişimRamazan da verdiğim kiloyu yazayım.
Ramazan başlangıç : 72.5
Bu cuma : 69.9, 70 diyelim daha doğru olur iftara yakın tartıldım çünkü ve çok su kaybettim koşturmaktan. 2.5 kilo verdim.
Sırrım neydi, sahur da ilk günler 5 ya da 3 hurma 3 kaşık yoğurt,ramazanın yarısından sonra sadece su içtim çünkü ben sahur da yiyemiyorum.
Ve bol hareket, sabah 7 den akşam 7 ye kadar sürekli evin içinde koşturmak.
İftar da sıkı yedim.
Allah nasip ederse 1 haziran da başlamak istiyorum, öncesi bir hafta dip köşe yazlık temizlik yapıcam çünkü
Anlamam için görmem lazım kuzum...Resmini gördüm benziyoruz sanki biraz
Kondisyon bisikleti 3 puan ablacimYârim saat bisiklete 70 puan az degilmi kaptanımZipzip-
Bugünün sporu
30 dakika kardiyo
30 dakika bisiklet
Tabiki enaz 200 olur puanım o zamanKondisyon bisikleti 3 puan ablacim
Simdi onuda mi 3 puandan hesaplayalim.nasil yapalim
Itiraz eden olmazsa 3 olsun o zaman :))Tabiki enaz 200 olur puanım o zaman
Ay kıyamam var bi derdi demek uyumak iyi gelmiştirAyyyy listeyi görünce bugün spor yapmadigim aklima geldi
Ayyyy benim kizim bugun hic birakmadi hep agladi surekli aglamak ama neden nicin anlamiyorum anlattıklarını daha cok agliyo kafayi yedim 3oldu anca uyuttum bende uyumusum.yanindaorucluyum neyse yavaştan yavaştan yaparim azda olsa
Itiraz eden olursa ablamız ağlar dersinItiraz eden olmazsa 3 olsun o zaman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?