- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Kızlar fikrinizi alayım. Estetik yapan arkadaşla konuştuk onaylı serum yapacak karnıma. Beş hafta. Cumartesileri iş çıkışı yanına gidicem. Yüzüm için gidiyordum eşim biliyordu ama karnım için hayatta izin vermez zayıfsın napıcaksın der. Tehlikeli olabilir diyecek ki olabilir de hakikaten...
Ama karnım var belim hiç kilo almamama rağmen 73,5 cm den 75 e çıkmış. Ramazan’da yiyip yattık ya.. Hemen göbeğime aldım midem var bi de ..O da küçük oğlumdan kaldı....
çocukluğum dahil hiç ince belli olmadım. Çok istiyorum ama eşime de yalan söyleyemem söylesem kesin kabul etmicek napayım kızlar?
Spor yap diyeceksiniz eskiler bilir çalış çabala eve gel yemek bulaşık halim kalmıyor çok istiyorum ama eşim kesin kabul etmicek sağlığım için
Sağlık herşeyden daha önemli estetik mahdurlari var okuyoruz eşinden saklama yinede sen bilirsin canım bence takma.kafana sonuçta fodyuma cikmiyoruzKızlar fikrinizi alayım. Estetik yapan arkadaşla konuştuk onaylı serum yapacak karnıma. Beş hafta. Cumartesileri iş çıkışı yanına gidicem. Yüzüm için gidiyordum eşim biliyordu ama karnım için hayatta izin vermez zayıfsın napıcaksın der. Tehlikeli olabilir diyecek ki olabilir de hakikaten...
Ama karnım var belim hiç kilo almamama rağmen 73,5 cm den 75 e çıkmış. Ramazan’da yiyip yattık ya.. Hemen göbeğime aldım midem var bi de ..O da küçük oğlumdan kaldı....
çocukluğum dahil hiç ince belli olmadım. Çok istiyorum ama eşime de yalan söyleyemem söylesem kesin kabul etmicek napayım kızlar?
Spor yap diyeceksiniz eskiler bilir çalış çabala eve gel yemek bulaşık halim kalmıyor çok istiyorum ama eşim kesin kabul etmicek sağlığım için
26.05.2020 Salı
09:00 Kahvaltı: omlet, domates, salatalık, yeşillik.
11.00 Ara öğün: 1 avuç çiğ fındık.
13:00 Öğle yemeği: Tarhana çorbası, karışık sebze sote
15:00 Ara öğün: 1 fincan yeşil çay
19:00 Akşam yemeği: kaşarlı mantar, yeşil salata.
Su: 3 litre
Spor: 20 dk eliptik, 40 dk tempolu yürüyüş. Çok halsizim bugünlük bu kadar üzgünümZipzip-
26.05.2020 Salı
09:00 Kahvaltı: omlet, domates, salatalık, yeşillik.
11.00 Ara öğün: 1 avuç çiğ fındık.
13:00 Öğle yemeği: Tarhana çorbası, karışık sebze sote
15:00 Ara öğün: 1 fincan yeşil çay
19:00 Akşam yemeği: kaşarlı mantar, yeşil salata.
Su: 3 litre
Spor: 20 dk eliptik, 40 dk tempolu yürüyüş. Çok halsizim bugünlük bu kadar üzgünümZipzip-
Galiba sabah tartıda gördüğün eksi nin rahatligi var sende ilk zamanlar çok güzel kilo verirsin ve sonra kilo vermen yavaşlayacak sen bu günlerin kıymetini bil canım bugün aç kal yarın acısını çıkar olmaz sanırım sen hala kafanda bitiremedin hazır değilsin gönderdiğim listeyi uygulasan aç kalmadan kilo vereceksin ama sen kendini aç birakiyorsun bi zaman sonra saldiriyorsun yalnis yapıyorsunKaptan menü paylaşmasam mı kidün gece açlıktan uyuyamadım bugün abarttım galiba
Liste ye alışverişten sonra başlayacağım ahhh bir marketler açılsa belki evde sebze yok.diye de böyle olduGaliba sabah tartıda gördüğün eksi nin rahatligi var sende ilk zamanlar çok güzel kilo verirsin ve sonra kilo vermen yavaşlayacak sen bu günlerin kıymetini bil canım bugün aç kal yarın acısını çıkar olmaz sanırım sen hala kafanda bitiremedin hazır değilsin gönderdiğim listeyi uygulasan aç kalmadan kilo vereceksin ama sen kendini aç birakiyorsun bi zaman sonra saldiriyorsun yalnis yapıyorsun
Sana 2 yıl önceki diyet hikayemi anlatayım canım 100.1 le diyete başladım 75 kiloyla mezun oldum diyet yaparken ne yaptim biliyormusun makarna bulgur pirinç ekmek tatlı hamur işi hepsini hayatımdan çıkarmıştım resmen aç geziyordum birgün Şubat tatilinde ablama gittim hamur işi yedim 3 gün resmen kemiklerim acıkmış dedim eve dönünce tartıldım birde ne göreyim 2 kiloya yakın kilo almışım ben hayatım boyunca hep diyetmi yapicam dedim kendimi yemeye verdim 1.5 yılda 25 kiloyu geri aldım şimdide 8 aydır diyetteyim 25 kilo verdim ama herşey yedim nefsimi korlettim erteledikce dahada cazip geliyor saldırıyor insan bak 15 gün önce mezun oldum sadece 1 kilo aldım neden çünkü diyet yaparken herşey yedim geçen defa yemedigim için 3 günde aldığım 2 kiloyu bu defa almadım herseyden ölçülü yiye bilirsin tadimlikta olsa ertesi günü saldirmamis olursun akşam aç uyumak yerine yoğurda tarcin dök ye migdeni bastırmış olursun sabah kahvaltıda gözün dönmüş gibi şişene kadar yememiş olursun nacizane tavsiyem canım ya bahanelerin olur ya sonuçların karar seninKaptan menü paylaşmasam mı kidün gece açlıktan uyuyamadım bugün abarttım galiba
Evet aynı ben ,83 kilo idim 60 a düştüm sonra diyetle verdiğim için 91 i gördümSana 2 yıl önceki diyet hikayemi anlatayım canım 100.1 le diyete başladım 75 kiloyla mezun oldum diyet yaparken ne yaptim biliyormusun makarna bulgur pirinç ekmek tatlı hamur işi hepsini hayatımdan çıkarmıştım resmen aç geziyordum birgün Şubat tatilinde ablama gittim hamur işi yedim 3 gün resmen kemiklerim acıkmış dedim eve dönünce tartıldım birde ne göreyim 2 kiloya yakın kilo almışım ben hayatım boyunca hep diyetmi yapicam dedim kendimi yemeye verdim 1.5 yılda 25 kiloyu geri aldım şimdide 8 aydır diyetteyim 25 kilo verdim ama herşey yedim nefsimi korlettim erteledikce dahada cazip geliyor saldırıyor insan bak 15 gün önce mezun oldum sadece 1 kilo aldım neden çünkü diyet yaparken herşey yedim geçen defa yemedigim için 3 günde aldığım 2 kiloyu bu defa almadım herseyden ölçülü yiye bilirsin tadimlikta olsa ertesi günü saldirmamis olursun akşam aç uyumak yerine yoğurda tarcin dök ye migdeni bastırmış olursun sabah kahvaltıda gözün dönmüş gibi şişene kadar yememiş olursun nacizane tavsiyem canım he bahanelerin olur ya sonuçların karar senin
Benim sana gonderdigim liste.1800 calori ever bugün yediklerin.1900 caloriyse bişey değil senin kilonda olan biri için gayet normal patates.havuc diyette çok tüketme kabizlik yapıyor tatlıyı 1 dilim olduğu için bişey demiyorum menun guzel en azından ekmek yememissin menü saatlerinide yazarsan daha iyi olur canımZipzip- neyse paylaşayım linç yemeyi göze alaraktan çok çok pişmanım.bana spor cezası verin
Sabah
1 kozlenmis patlıcan
1 sotelenmis biber ama yağı çok çok.azdi buzluktan çıkardığım için soteledim
1 dilim peynir
3 zeytin
1 salam
Yarim domates
1 yumurta
Arada. Kahve ve lokum
Öğlen
2 patates 2 havuç 2 biber ve 1 yumurtayı aynı siyun içinde haşlayıp tuz ve bahat ile tatlandirip 3 kaşık yoğurtla yedimişte bu menü fazla oldu
Arada
2 ceviz 1 hurma
Akşam
1 tavuk but 1 kase nohut sade haşlanmış.5 tane çubuk turşu
Yetti mi hayır
Sağolsun komşum kirkyilda.bir getirdiği Urfa şerbetli tatlısı dan getirdive ben 1 dilimini yedim
Şu 6 bardak egzersiz yok
Toplam 1200 ungecmmemmeye çalışırken 1900 kalori oldu
Kız o kadar fazla değil ben de tatlıları gömdün sandım. Egzersiz nasıl yok ev işlerinin 2 dakikası bir puan ev hanımı değil misin sen?Zipzip- neyse paylaşayım linç yemeyi göze alaraktan çok çok pişmanım.bana spor cezası verin
Sabah
1 kozlenmis patlıcan
1 sotelenmis biber ama yağı çok çok.azdi buzluktan çıkardığım için soteledim
1 dilim peynir
3 zeytin
1 salam
Yarim domates
1 yumurta
Arada. Kahve ve lokum
Öğlen
2 patates 2 havuç 2 biber ve 1 yumurtayı aynı siyun içinde haşlayıp tuz ve bahat ile tatlandirip 3 kaşık yoğurtla yedimişte bu menü fazla oldu
Arada
2 ceviz 1 hurma
Akşam
1 tavuk but 1 kase nohut sade haşlanmış.5 tane çubuk turşu
Yetti mi hayır
Sağolsun komşum kirkyilda.bir getirdiği Urfa şerbetli tatlısı dan getirdive ben 1 dilimini yedim
Şu 6 bardak egzersiz yok
Toplam 1200 ungecmmemmeye çalışırken 1900 kalori oldu
1200 e odaklanmıştım.1900 çok fazla geldi banaBenim sana gonderdigim liste.1800 calori ever bugün yediklerin.1900 caloriyse bişey değil senin kilonda olan biri için gayet normal patates.havuc diyette çok tüketme kabizlik yapıyor tatlıyı 1 dilim olduğu için bişey demiyorum menun guzel en azından ekmek yememissin menü saatlerinide yazarsan daha iyi olur canım
26 Mayıs
11.30 kahvaltı peynir haşlanmış yumurta kuruyemiş elma
Saat 14.00 kuruyemiş
Saat 17 bi fırında baget yanına turşu ve yoğurtlu sebze
Saat 18.30 fırında baget 5-6 tane hurma salata ve maalesef bir porsiyon dondurma bir ağlama emojisi de benden gelsin
Su: 1,5 lt
Spor 2 saat ev işi
240 bölgesel 100 puan
Saat daha erken yaparsın canım1200 e odaklanmıştım.1900 çok fazla geldi banaspor da yapmadım rezil ettim.kendimi.bugun sebze olarak evde onlar kalmıştı havuç da bitti bir patates kaldı elimde yarını 4 gözle.bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?