Hani nerde istanbullular neredesiniz yalnız hissettim kendimiOlmaz mı vardı İstanbul'dan üyelerimiz.
Ben senin icin İstanbullu gelini oynayabilirim canimHani nerde istanbullular neredesiniz yalnız hissettim kendimi
Listede olup istanbulda yasayan yok diye biliyorum :))Hani nerde istanbullular neredesiniz yalnız hissettim kendimi
Çorba salata yoğurtacaba bu aksamda yesil mercimek yerden şişermiyimkiii yoksa sadece corba yogurtmu yiyim oructa vurdu kafaya
Peki seni dinleyim buseferÇorba salata yoğurt
Ayy sevindimPeki seni dinleyim busefer
Sevin tabi neden sevinmeyesinAyy sevindim
Ben senin icin İstanbullu gelini oynayabilirim canim
yaaaa işte maksat İstanbullu gelin olsun havasiBu arada istanbullu gelinin müzik kursu vardıya bizim mahallede çekiliyodu nasıl bursaysa artık
Oğlumun anaokulunun sokağındaydı acayip trafik oluyofudu
Listede olup istanbulda yasayan yok diye biliyorum :))
Yok ben evde ne pişerse o, hamur işi hariç. Hiç uğraşamam zaten evde sürekli yemek istiyorlarBen bu sefer 1 ay diye hedef koydum bakalım.. 1 ay evde kesinlikle tatlı yapmicam inş çünkü eşim ve büyük oğlumda kilo aldı.. onlara ayrı kendime ayrı yemek yapıcam.. da biraz zor ama yapicak bişi yok
acaba bu aksamda yesil mercimek yerden şişermiyimkiii yoksa sadece corba yogurtmu yiyim oructa vurdu kafaya
Ben 70 im, hedefim 60 bakalımNegocum sen kaç kilosun ? Bende hedefime en geç temmuz sonu varmayı planladım bakalım hazirana tam kaçla giricem?
En guzeli aslinda keske hep.duzenli spor yapabilsekSpor konusunda iddiam yok..kendimi zorlamadan düzenli olarak yapsam yeter..
Oo sizin cok eskiye dayanıyormuş:))Tek istanbulluyum hemde 4 kuşak anadan babadan.
Ben 70 im, hedefim 60 bakalım
Canım bakliyat riskli yarın ye bence onu, illa yiyeceksen de kimyon demle içacaba bu aksamda yesil mercimek yerden şişermiyimkiii yoksa sadece corba yogurtmu yiyim oructa vurdu kafaya
Daha önce 5 lere kadar indim, yine olur inşallah. Bence gelirsin gayet iyi gidiyorsun6 lara geldiğinde daha bir şevk gelir, bende 2 haftaya 5 leri görsem süper olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?