Daha önce 5 lere kadar indim, yine olur inşallah. Bence gelirsin gayet iyi gidiyorsun
Mezun oldu 78 den 60 a kadar indi karantina sonrasi ugrayamaz oldu cocuklarin odevi evin isi derkenİyi varmış ya , ben geldim geleli pasteli görmedim. Çok pastel ondanmı acaba
Corba yoğurt falan yerimyaaa orucum zaten cok yiyemiyom artikCanım bakliyat riskli yarın ye bence onu, illa yiyeceksen de kimyon demle iç
Mezun oldu 78 den 60 a kadar indi karantina sonrasi ugrayamaz oldu cocuklarin odevi evin isi derken
Kızlar misafirim şimdi gitti
Yine çok çay kahve içtim hadi hayırlısı
Sizler nasılsınız
Cay kahveden birsey olmaz kacamak yaptin mi :))Kızlar misafirim şimdi gitti
Yine çok çay kahve içtim hadi hayırlısı
Sizler nasılsınız
Gule gule kullan etkileri guzel olur insallahKızlar kolajenim geldibugün başlıyorum 2 hafta sonra değişimin başlamasını umut ediyorum
Allah kabul etsin canımCorba yoğurt falan yerimyaaa orucum zaten cok yiyemiyom artik
Tekrar hoş geldin cnm.maşallah iyi valla ben bir kaç ayda 10 kilo aldım geldim tekrarİki yılda neredeyse 10 kg almışım
Kac adim oldu cnmCay kahveden birsey olmaz kacamak yaptin mi :))
BEnde yine evin icinde adim atiyorum :))
Gule gule kullan etkileri guzel olur insallah
Daha 3 bindeyim canim cay molasi verdim simdiKac adim oldu cnm
Benimde böyle birazdan leslie yaparak adım sayma yapicam merak ediyorum ne kadar adım olucak kaç kalori yakilacakDaha 3 bindeyim canim cay molasi verdim simdi
Bugun 6 bin yapsam yeter :)
Bende doğma büyüme istanbulluyum cnmTek istanbulluyum hemde 4 kuşak anadan babadan.
Ben kendime sahip çıkamıyorum kiEziklemesinler ortimi kim ezikliyo
Sana emanet ettik ya sahip cikmiyo musun
Vuuuuu yürekmi yedin gııı gerçi senin dilin bitekHeheyyttttt beni burda harcicak varsa çıksın
Sen daha ortini tanimamisin
Hoş.geldin canım aramızaÇok memnun oldum canım. Ben de Bursa da yaşıyorum. İnşallah canım şuan nefes almakta ve hareket etmekte bile zorlanıyorum diyebilirim. Hareket olarak çok pasifleştim iki aydır. Beslenme düzenide çok bozuldu ve iki ayda üç kg aldım.
Oda biseymi 1.5 ayda 25 kilo alanlar var ismi lazim değilİki yılda neredeyse 10 kg almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?