Tamam olur yarın guzel bir başlangic bekliyoruzBen bugün yediklerimi yazmasam, zira dünyalarınyedim yine. Yarın sabahta aç karınla tartılır net kilomu yazarım olurmu
Tamam canım inşallah teşekkurlerTamam olur yarın guzel bir başlangic bekliyoruz
63.9 ile izn ayrilmissin 2018 yiĺinda Alina_ ymis nickin dogru degil miTamam canım inşallah teşekkurler
İvetttt ben gündoğdu da oturuyomHoşbuldum canım, Gemlik, sende mi bursalısın
Ben bugün yediklerimi yazmasam, zira dünyalarınyedim yine. Yarın sabahta aç karınla tartılır net kilomu yazarım olurmu
İzine ayrıldığım tarihi hatırlamıyorum canım.63.9 ile izn ayrilmissin 2018 yiĺinda Alina_ ymis nickin dogru degil mi
Sorun degil buldum onu 596.etapta izne ayrılmışsınİzine ayrıldığım tarihi hatırlamıyorum canım.
Tamam canımSorun degil buldum onu 596.etapta izne ayrılmışsın
İki yılda neredeyse 10 kg almışım63.9 ile izn ayrilmissin 2018 yiĺinda Alina_ ymis nickin dogru degil mi
Olsun yine verirsinİki yılda neredeyse 10 kg almışım
Hoşgeldin canım, yarın yeni bir sayfa açarsın kendine burada güle oynaya gider kilolar
Aaa tesadüf çok devşndim
Hoşbuldum canım. İnşallah şimdiden motivasyon oldu.Hoşgeldin canım, yarın yeni bir sayfa açarsın kendine burada güle oynaya gider kilolar
İnşallah canımmm. Sen o zamanda zayıfmışsın şimdi de zayıfsınOlsun yine verirsin
Bende o zaman listedeymisim 54 kiloymusum 79 hafta gecmis beee zaman cabuk geciyor :))
Kaptana bak beeee maşallah 10parmaginda 10marifet şak şak şak seriyo masaya herseyiSorun degil buldum onu 596.etapta izne ayrılmışsın
Sevinir misin üzülür müsün bilmem kuzum ama ben de Gemlik'teyim. Şahsen ben çok sevindim.Hoşbuldum canım, Gemlik, sende mi bursalısın
Hemde çok sevindimmmmSevinir misin üzülür müsün bilmem kuzum ama ben de Gemlik'teyim. Şahsen ben çok sevindim.
Hoş geldin canım... Hayırlı olsun.
ManastırHemde çok sevindimmmmenerjiniz maşallah süperr ♥ bir de mahalle komşusu çıkıyormuşuz
Manastır
Beni seversen yürüyüşe bile çıkabiliriz.
Sen hangi mahalledesin? Acele mi ettim acaba...Hemde çok sevindimmmmenerjiniz maşallah süperr ♥ bir de mahalle komşusu çıkıyormuşuz
Olmaz mı vardı İstanbul'dan üyelerimiz.Ayy ne güzel kıskandım valla, en kalabalık şehir istanbul ama bu takımda yok nerdeyse istanbuldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?