- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sporda yapmissin yine hadi bakalim yarin sabit gelsende haftaya daha guzel olur :)Bugün bende menü yok. Süt detoksu yaptım. İnşallah yarına en azından sabit çıkarım
45 dk 3 mil leslie = 180p
500 zıpzıp = 62,5p
Zipzip-
Hayır hayir kabul etmiyorum yüz verme madamaaa sonra yiyoooo ceza ver ceza yemesin boyna misafirlerle oooo ne alaaa memleketSporda yapmissin yine hadi bakalim yarin sabit gelsende haftaya daha guzel olur :)
sut detoksu yapiyor bencr yarin eksiyle gelecek :))))Hayır hayir kabul etmiyorum yüz verme madamaaa sonra yiyoooo ceza ver ceza yemesin boyna misafirlerle oooo ne alaaa memleket
İnşallah gelir bende inaniyomsut detoksu yapiyor bencr yarin eksiyle gelecek :))))
Hayır hayir kabul etmiyorum yüz verme madamaaa sonra yiyoooo ceza ver ceza yemesin boyna misafirlerle oooo ne alaaa memleket
Sporda yapmissin yine hadi bakalim yarin sabit gelsende haftaya daha guzel olur :)
sut detoksu yapiyor bencr yarin eksiyle gelecek :))))
İnşallah gelir bende inaniyom
Ver ver bananeee sporlan eritirim kiiiisus kızne karıştırıyon ortalığı
O zaman senin sütlü kahvelerine de ceza verelim
Oruc mu tutacaksin simdi 65 e dusene kadar :))
Ne bilim daha iyi gidiyo sanki,hem borclarim biterOruc mu tutacaksin simdi 65 e dusene kadar :))
Yok valla.. şeker orucu yapıcam niyetim o..2 gun bitti kaldi 11 gun sonrasinda korumak icin program var mi
Havalar isininca zorlanirsin canim simdilik iyi gidiyorsunNe bilim daha iyi gidiyo sanki,hem borclarim biteramaaa zorluyoo heee bu saattler gittikce
Az mı geldiDedimki bu nesonra dedimki isveç hmm
İnşallah iyi sonuç alırsın
İnş cnm.. sizler için kendimi feda ediyorumİnşallah istediğin sonucu alırsın canım afiyet olsun. Sen sonuç alırsan belki bende yaparım
Zaten biryerde tıkanıp kalabilirim okadar kolay gitmeye bilir İF diyetini duydum ama hic yönelmedim yapmak icin onuda deneriz napalim artı gelmemek adina yapiyorum yoksa çokktan yerdimHavalar isininca zorlanirsin canim simdilik iyi gidiyorsun
Ramazanda guzel kilo verdin borclarin bitince if diyetine devam edebilirsin
Az mı geldi
Cnm ben düzenli ve sağlıklı beslenerek 38 kilo verdimÇok az be canım. Valla bende bugüne kadar neler denedim ama en iyisi sağlıklı beslenme
Klasik kahvaltı / sebze / protein dengesi
Hem aç kalmıyorsun hem yağdan kilo veriyosun
Biraz uzun süreç kolay değil ama daha doğru sanki
Bi arada evet baya az..Çok az be canım. Valla bende bugüne kadar neler denedim ama en iyisi sağlıklı beslenme
Klasik kahvaltı / sebze / protein dengesi
Hem aç kalmıyorsun hem yağdan kilo veriyosun
Biraz uzun süreç kolay değil ama daha doğru sanki
Ama bugün hiç iyi değilim zannımca bu evde olma durumu işe gitmeme sürekli çocuklarla olma ailemi özleme beni depresif yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?