Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım yediklirrimi cogaltayimmi sporumu çoğaltayim bi yardim et lütfen Zipzip-
Bu hafta bayram haftasi oldugu icin tatli yedin abla belki o olumsuz etkilemis olabilir
Birde evdeki bisiklet yerine tempolu yuruyus yapma sansin varsa o daha etkili olur
Dun aksam.menude ne vardi hatirlayamadim

Kaptanım yediklirrimi cogaltayimmi sporumu çoğaltayim bi yardim et lütfen Zipzip-
Ablacım düzenli yemen gerekti ben senin menünu görüyordum cok çok azdı meyobolizmanda bu yüzden yavaşladı bol bol sebzeyle sebze yemekleri yemen gerekti bende de öyle oluyor kaç gün süt detoksu yaptim metobolizmam çok yavaşladı lavabo sıkıntım olmustu 2 gün neyseki fazla sürmedi

Doğru diyosun orucdan çıktım canımda bisey istemiyordu spitzkohl aldım salatasını yapayım diye çok severim onu bile canim istemiyo

Bu hafta bayram haftasi oldugu icin tatli yedin abla belki o olumsuz etkilemis olabilir
Birde evdeki bisiklet yerine tempolu yuruyus yapma sansin varsa o daha etkili olur
Dun aksam.menude ne vardi hatirlayamadim
Dün karnıyarık yedim canim fırında yapmıştım yanında marul salatası ama normal ben değilim yani iştahım yok nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…