- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Banada gözlük yazdı doktorEvet arkadaşbugünde körlük hakimiyeti var bende her geçen gün durumlarım değişiyor yarını merakla bekliyorum
Bu hafta bayram haftasi oldugu icin tatli yedin abla belki o olumsuz etkilemis olabilirKaptanım yediklirrimi cogaltayimmi sporumu çoğaltayim bi yardim et lütfenZipzip-
Ablacım düzenli yemen gerekti ben senin menünu görüyordum cok çok azdı meyobolizmanda bu yüzden yavaşladı bol bol sebzeyle sebze yemekleri yemen gerekti bende de öyle oluyor kaç gün süt detoksu yaptim metobolizmam çok yavaşladı lavabo sıkıntım olmustu 2 gün neyseki fazla sürmediKaptanım yediklirrimi cogaltayimmi sporumu çoğaltayim bi yardim et lütfenZipzip-
Doğru diyosun orucdan çıktım canımda bisey istemiyordu spitzkohl aldım salatasını yapayım diye çok severim onu bile canim istemiyoAblacım düzenli yemen gerekti ben senin menünu görüyordum cok çok azdı meyobolizmanda bu yüzden yavaşladı bol bol sebzeyle sebze yemekleri yemen gerekti bende de öyle oluyor kaç gün süt detoksu yaptim metobolizmam çok yavaşladı lavabo sıkıntım olmustu 2 gün neyseki fazla sürmedi
Evet hem normal hem okuma gözlüğü ben kendimi genç sanarken dahasonumuz hayırolsun
Dün karnıyarık yedim canim fırında yapmıştım yanında marul salatası ama normal ben değilim yani iştahım yok nedenseBu hafta bayram haftasi oldugu icin tatli yedin abla belki o olumsuz etkilemis olabilir
Birde evdeki bisiklet yerine tempolu yuruyus yapma sansin varsa o daha etkili olur
Dun aksam.menude ne vardi hatirlayamadim
aman ha dikkat et ablacım brokoli çok iyi tavsiye ederimDoğru diyosun orucdan çıktım canımda bisey istemiyordu spitzkohl aldım salatasını yapayım diye çok severim onu bile canim istemiyo
Çok severim zatenaman ha dikkat et ablacım brokoli çok iyi tavsiye ederim
Metabolizma etkilenmistir ramazan sonrasi cook normalDün karnıyarık yedim canim fırında yapmıştım yanında marul salatası ama normal ben değilim yani iştahım yok nedense
Tesekkur ederim canımooo kaptan maşallah sanada dediğini yaptin sonunda tebrikler
Teşekkür ederim hepimizin inşallahBol eksilerin olsun cnm hedefin kaç
Şuanda 71.0 ama gerçek kilom değil çok eminimMetabolizma etkilenmistir ramazan sonrasi cook normal
Bir kac gune normale doner
Kilonda degisiklik oldu mu abla
Maşallah sana bee kaptanTesekkur ederim canım
Tatl yemedim ,dolmadan sadece 5 tane yedim.hepsi 56 yi gorebilmek icindi
Yeni hedefim 55 :))
Yine atmissin 500 gramı odem var demek ki haftaya daha guzel olur ablaŞuanda 71.0 ama gerçek kilom değil çok eminim
Geçen hafta:70,6
Bu hafta:71
Fark:+400
Buneyaaaa sabahin köründe başlamışlar yavaşyaaa azcik uyuyalim diyoz bukadar birikim olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?