Kolay gelsin canimHepsini okudum Ama yetişemiyorum bende bi türlü bu kadar mesajaherkesi tebrik ederim çok güzel verilmiş bence Ben yine iş başına gidiyorum pöf yine birikecek mesajlar
Sidelya ve senin bildirimin kaldi canim az sonra yavastan.listeyi hazirlarimKilo Bildirimleri bittimiZipzip-
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Süt detoxsuylada verenleride
Veremeyen arkadaslarda haftaya guzel eksiyle geliceklerdir eminim
Darısı basima
Sidelya buradaydı neden tartilmadikiKolay gelsin canim
Sidelya ve senin bildirimin kaldi canim az sonra yavastan.listeyi hazirlarim
E Elif_Eylul bildirim görmedim ne ettin bu hafta bakımKolay gelsin canim
Sidelya ve senin bildirimin kaldi canim az sonra yavastan.listeyi hazirlarim
Orucluyumda birazdaha beklesem
Afiyet olsun canim
Tşk ederim kız hakkını helal et sen orucluydunAfiyet olsun canim
2.3 gibi tartil istersen canim haftaya cok etkilemesinOrucluyumda birazdaha beklesemdaha zaman vardi
Afiyet olsun canim saç malama helal olsun sanki evdekilere kahvalti hazirlamadimmi saniyon bide çörek istediler pisirdim cokkk sevindim tekrar paylasta bende senin tabaklarini özledimTşk ederim kız hakkını helal et sen orucluydunyeniden basladigimi şettirmek için attiydim
Tamam canim oyle yapayim2.3 gibi tartil istersen canim haftaya cok etkilemesin
Bende bugun yapicam bilmem beğenir misinEvde çürümeye.yüz tutmuş kabaklarimdan ne yapa bilirim.lezzetli bir tarif istiyorum kızlar saman gibi bişey olmasın hem göze hem migdeye hitap etsin
Onu biliyom canım ondan yapmiycam.salcali yemek tarzı olur o beni çok oyalarBende bugun yapicam bilmem beğenir misin
Kabaklari ortadan bölüp kaynaticam cok degil lorpeyniri icine soğan kirmizi biber baharat falan icini doldurucam ustune kasar verip firina aticam bugun onu yapcaktim ben agir olmasin diye yoksa icine kıymalı yada tavuklu yapipta beşamel kasarlada guzel oluyo
Daha ben ev bulamadım 1 ay zamanımız var hsyırsıyla bulur taşınırız İnşaAllahEvet canım haftaya bende tasiniyorum nasip olursa sanada kolay gelsin
Pirinçli naneli zeytinyağlı kabak yap dereotlu falanOnu biliyom canım ondan yapmiycam.salcali yemek tarzı olur o beni çok oyalar
rendele az zeytinyağı dök sotele soguyunca sarımsaklı yoğurt ohhh hafif hafif yaOnu biliyom canım ondan yapmiycam.salcali yemek tarzı olur o beni çok oyalar
Inşallah canimYine atmissin 500 gramı odem var demek ki haftaya daha guzel olur abla
Haftaya daha guzel sonuclar bekliyorumTartıdan kaçamadım bildirimden de kaçış yok.
Kilom 60.8
spor çok iyi bekliyorum bugün cnm
ablacım orti arada değişiyoruz ya kural gereğibenim baş komutanımsın sen artık ortilikten terfi etmiş bulunmaktasın
sportie ay abla böyle diyince bi gaza geldim az biraz veriyim ekstra videolarına bakacağım sırf gitsin diye yapmadığım video kalmamıştı önceden yine öyle olacak gibi
Şuanda 71.0 ama gerçek kilom değil çok eminim
Geçen hafta:70,6
Bu hafta:71
Fark:+400
Evde çürümeye.yüz tutmuş kabaklarimdan ne yapa bilirim.lezzetli bir tarif istiyorum kızlar saman gibi bişey olmasın hem göze hem migdeye hitap etsin
Tartıdan kaçamadım bildirimden de kaçış yok.
Kilom 60.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?