Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hepsini okudum Ama yetişemiyorum bende bi türlü bu kadar mesaja herkesi tebrik ederim çok güzel verilmiş bence Ben yine iş başına gidiyorum pöf yine birikecek mesajlar
Kolay gelsin canim

Kilo Bildirimleri bittimi Zipzip-
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Süt detoxsuylada verenleride
Veremeyen arkadaslarda haftaya guzel eksiyle geliceklerdir eminim
Darısı basima
Sidelya ve senin bildirimin kaldi canim az sonra yavastan.listeyi hazirlarim

Tşk ederim kız hakkını helal et sen orucluydun yeniden basladigimi şettirmek için attiydim
Afiyet olsun canim saç malama helal olsun sanki evdekilere kahvalti hazirlamadimmi saniyon bide çörek istediler pisirdim cokkk sevindim tekrar paylasta bende senin tabaklarini özledim

Evde çürümeye.yüz tutmuş kabaklarimdan ne yapa bilirim.lezzetli bir tarif istiyorum kızlar saman gibi bişey olmasın hem göze hem migdeye hitap etsin
Bende bugun yapicam bilmem beğenir misin
Kabaklari ortadan bölüp kaynaticam cok degil lorpeyniri icine soğan kirmizi biber baharat falan icini doldurucam ustune kasar verip firina aticam bugun onu yapcaktim ben agir olmasin diye yoksa icine kıymalı yada tavuklu yapipta beşamel kasarlada guzel oluyo

Onu biliyom canım ondan yapmiycam.salcali yemek tarzı olur o beni çok oyalar

spor çok iyi bekliyorum bugün cnm
ablacım orti arada değişiyoruz ya kural gereği benim baş komutanımsın sen artık ortilikten terfi etmiş bulunmaktasın

Hadi bakalım öyle olsun

sportie ay abla böyle diyince bi gaza geldim az biraz veriyim ekstra videolarına bakacağım sırf gitsin diye yapmadığım video kalmamıştı önceden yine öyle olacak gibi

Birde karın için 8 dakikada karın brazil (p4p) acayip iyi 1 ay oldu her sabah yapıyorum acayip etkili çok da zor değil
Ebrunum popo kaldırma ve yuvarlak popo videoları

Şuanda 71.0 ama gerçek kilom değil çok eminim
Geçen hafta:70,6
Bu hafta:71
Fark:+400

Aslında eksi beklemiştim senden ama ödem böyle yapıyo işte haftaya düzelir

Evde çürümeye.yüz tutmuş kabaklarimdan ne yapa bilirim.lezzetli bir tarif istiyorum kızlar saman gibi bişey olmasın hem göze hem migdeye hitap etsin

Benim için en kezzetlisi mücvver fırında un yerine yulaf ezmesi koyuyorum miss

Tartıdan kaçamadım bildirimden de kaçış yok.
Kilom 60.8

Dedim sana yaklaştım diye 1 kilo bile yok aramızda, hadi sana yetişmeme izin verme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…