Afiyet olsun gördükçe iştahım açılır benimde
Şu kabağı Bi türlü sevemedim ben hiç yemem Ama bi tek sulu yemeği yapılır bizdeEvde çürümeye.yüz tutmuş kabaklarimdan ne yapa bilirim.lezzetli bir tarif istiyorum kızlar saman gibi bişey olmasın hem göze hem migdeye hitap etsin
1ciligin verdi artı rahatlığı bence buTartıdan kaçamadım bildirimden de kaçış yok.
Kilom 60.8
Bende cok severim aksineŞu kabağı Bi türlü sevemedim ben hiç yemem Ama bi tek sulu yemeği yapılır bizde
Haftaya daha guzel sonuclar bekliyorum
Yok aslında 1.lik pek birşey ifade etmedi ama 5leri görmek etkilemiş olabilir. Zaten bayramda ödül vereceğim kendime diye düşünmüştüm ama bu kadar artı geleceğini düşünemedim bayram sonrası daha fazlaydı artım.1ciligin verdi artı rahatlığı bence bu
Çok tatlısınHadi bakalım öyle olsun
Birde karın için 8 dakikada karın brazil (p4p) acayip iyi 1 ay oldu her sabah yapıyorum acayip etkili çok da zor değil
Ebrunum popo kaldırma ve yuvarlak popo videoları
Aslında eksi beklemiştim senden ama ödem böyle yapıyo işte haftaya düzelir
Benim için en kezzetlisi mücvver fırında un yerine yulaf ezmesi koyuyorum miss
Dedim sana yaklaştım diye 1 kilo bile yok aramızda, hadi sana yetişmeme izin verme sakın
Bu sorunun cevabını merak edenler listesi uzar gideeeer
Az oncr baktim 649.haftaBu sorunun cevabını merak edenler listesi uzar gideeeer
Gülümsecim takımdaki isimler bayağı değişmiş ...artık sormuyorum kuzum...canım dedim mi bitiyor oradan devam ediyorum. Zaten gelenler direkt kilolarına kitlendikleri için beni fark etmiyorlar .İkinizide yeni görüyorum hoş geldiniz kimlerdensinizanan giller.baban giller
Bu hippo var ya az değil....kizzzz kaç kiloydun sen unuttum
Benim mi hipponun kilosu muBu hippo var ya az değil....kizzzz kaç kiloydun sen unuttum
Yardimcisida yanina yakismasi gerekiyoduWaayyy kaptana bak sennkaptan dediğin 56 kilo olur arkadaş
Yardimcisida yanina yakismasi gerekiyodu
Şuanda 71.0 ama gerçek kilom değil çok eminim
Geçen hafta:70,6
Bu hafta:71
Fark:+400
Tüh ya etiketlememisim kuzum...onun kilosu...Benim mi hipponun kilosu mu
Adim adim yiyip göbek yapiyordu sonrada ah yedim vah yedim hurraaaa süt detoksuyduYakışmak için adım adım ilerliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?