- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kaptan kaptan negoya cok uyma yaaaa yeterOdul icin yuzde 1 sarti getirelim.
sen yersen gözünü oyarim amaZızpzıp bence yeni kuralları madde madde yaz kaptanım, böyle koca puntolarla göze sok
Mesela sayfa da cıs cos fotosu da paylaşılmasın.
Aklıma geldikçe yazayım
Bence de kaptanım, tamam bir iki kare bitter ödül sayılmaz o yenir de ama başka ödüller için bu yüzde şart olsunOdul icin yuzde 1 sarti getirelim.
Liste de olup da yersem oyarsınsen yersen gözünü oyarim ama
Sen guzel yuzdeyle gel elinden geleni yap düşünürüz
Su liste islerini halledeyim yeni maddeleri yazalimZızpzıp bence yeni kuralları madde madde yaz kaptanım, böyle koca puntolarla göze sok
Mesela sayfa da cıs cos fotosu da paylaşılmasın.
Aklıma geldikçe yazayım
Bugun yuzde 1 i getirdi aslinda kucuk bir odul yapabilirGüzel yüzde getir haket canım sende, hemen ağlamakla olmaz bu iş
Vucudumda yag kalmadi göbisim var sadece toto moto kalmadi dahaaaa neee istiyin kemiklerimimi alcan al al hepsi senin olsunGüzel yüzde getir haket canım sende, hemen ağlamakla olmaz bu iş
Ben eski kaptanimi istiyom geriSen guzel yuzdeyle gel elinden geleni yap düşünürüz
Su liste islerini halledeyim yeni maddeleri yazalim
Bugun yuzde 1 i getirdi aslinda kucuk bir odul yapabilir
Boşa ağlıyor işteSen guzel yuzdeyle gel elinden geleni yap düşünürüz
Su liste islerini halledeyim yeni maddeleri yazalim
Bugun yuzde 1 i getirdi aslinda kucuk bir odul yapabilir
Fit bir hatun olmanı istiyorum ne istiycemVucudumda yag kalmadi göbisim var sadece toto moto kalmadi dahaaaa neee istiyin kemiklerimimi alcan al al hepsi senin olsun
Dur daha başlamadımHadi hadi gir listeye kapisak
Sen yokken ben vardım he heyBen eski kaptanimi istiyom geriNego git sayfana seni bekliyorlar temizlik le ilgili sorcaklari varmis
Sen girene kadar ben mezun olurum yavrummm heheheeeeBoşa ağlıyor işte
Fit bir hatun olmanı istiyorum ne istiycem
Dur daha başlamadım
Ona ne şüpeeeeSen yokken ben vardım he hey
Aramız da kaç kilo vardaSen girene kadar ben mezun olurum yavrummm heheheeee
Kız ne pilavıKızlar bulgur pilavi cnm ıstiyor yiyebilirmiyim
Ben daha önce yazmıştım %1 üzerine 300 yada 500 kalorilik hediye mantıklı benceListe de olana bence yok
Ben bilmem kaptan bilir, belli bir yüzde üstün de gelmeyene cuma ödülü bile olmamalı bence, bırak hafta içi hafta sonu kaçamağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?