Ama iyi oldu cumaya kadar regl etkisi gider yine eksi gelirsin bence bende aksine hep Perşembe olurdumGitti orucum regli oldum
Usenmedim gittim sonuclara baktim hic arti gelmemissin tebrik ederim2kere sabit geldigimi biliyorum ama artı hic hatirlamadim
Bence iyi olmuş cumadan olmasi haftaya cumaya yine yüzü güler 1 hafta varKotu olmus yaa
Canım dedim belki puanlama yapılır sana karşı mahçup olmak istemedim belki sonra giremem falan diye hatta şimdi odur yapıyorum işler vardı onları hallettim ancakKahvaltiyi daha yeni mi yapiyorsun neden erken tartildin ki
Spor cezasi vereceğiz menusunde kacamak gelene
Dogru canim odemi gider en azindan haftaya kadarBence iyi olmuş cumadan olmasi haftaya cumaya yine yüzü güler 1 hafta var
Anladim canımCanım dedim belki puanlama yapılır sana karşı mahçup olmak istemedim belki sonra giremem falan diye hatta şimdi odur yapıyorum işler vardı onları hallettim ancak
Benim kızım salı gününden itibaren normal başlıyacak kindergarten e sabah 8 de götürecem 12 de alicam o sırada güzel bir yürüyüş yaparim havalarda sıcak artık tadını çıkarayım haftada 3 gün yürüyüş yaparim
Tuhhh gene kacirdik artiyi madamada dediydim bekleme beni bak iyi olmaz dediydimAma iyi oldu cumaya kadar regl etkisi gider yine eksi gelirsin bence bende aksine hep Perşembe olurdum
hayırlısı zaten napalim allah izin verirse tutarsız 3gun dahaBence iyi olmuş cumadan olmasi haftaya cumaya yine yüzü güler 1 hafta var
Nasılsa üsenmez benim kaptanim ben biliyom kendimi çünküm not aldim kaptanim defterin var gün gün yaptigim sporlar var heheeeyyyUsenmedim gittim sonuclara baktim hic arti gelmemissin tebrik ederim
Wayyy supersin canim hic not tutmayi sevmiyorumNasılsa üsenmez benim kaptanim ben biliyom kendimi çünküm not aldim kaptanim defterin var gün gün yaptigim sporlar var heheeeyyy
Kendime soz vermistim zayiflicam diyede ondan not tuttum yazdim her cumaya varana kadar sabite bile sabit yazdimWayyy supersin canim hic not tutmayi sevmiyorum
Bende diyom ne çokk konusuyolar diye ama neyseÇok konuşmuşsunuz
Uzun zaman sonra cuma gibi cuma oldu keske sonuclar da guzel olsaydiÇok konuşmuşsunuz
Haftaya da beni es gec yavrum regli gunum olcak ama artı gelmemeye çalisicam zaten nezaman geldimkiZipzip- degilmi
Arka arkaya sütü dök kafandan aşayaaa icine icine ılık ılık işlesin anca gider kacamaklar
İyi olmuş sohbet canım sevindim ona, takılıyorumUzun zaman sonra cuma gibi cuma oldu keske sonuclar da guzel olsaydi
Bayramda boyle bir sonuc bekliyordum zaten de en azindan 0.30 un ustunde olup nota almasak guzel olurduİyi olmuş sohbet canım sevindim ona, takılıyorum
Sonuçlar kötü ne diyeyim 3 tane artı var
Üzülme, sıkı yönetimle artık yüzdeler güzel olurBayramda boyle bir sonuc bekliyordum zaten de en azindan 0.30 un ustunde olup nota almasak guzel olurdu
Pazartesiden itibaren senin sopalarida bekliyorumÜzülme, sıkı yönetimle artık yüzdeler güzel olur
Bu günü es geçtim derken başkanım bugundemi kaçamak yapacaksın öyle hissediyorum.
Yapmicagini kim soyledi önden o giderse arkadan biz gitcez vallaaaa hiç anlamam yerimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?