Aa ben sana sopamı verecektimPazartesiden itibaren senin sopalarida bekliyorum
Favorilere ekledim ara sira hatirlatma yapayim
Yazı da yazdım senin içinFavorilere ekledim ara sira hatirlatma yapayim
Gordum gordum guzel.olmus eskiden yazisi yoktuYazın da yazdım senin için
Tamm tamm bu sefer zayifliiycamBende dusunuyorum amaCanfeb in kararli olmasi gerekiyor canim
Tamam senide ekliyorum hemen bayramda tatlilar,borekler artilari getirmis
Hiç mi yokkk cikilotadami yokbitter olandan amaaa çokkk vurmayin
Listeye ekliyorum menulere dikkat edeceksinTamm tamm bu sefer zayifliiycam
Canfeb cnm liste niyetin varsa tam zamanı.. listeyi kötü etkilemezsin..
Bitter olabilir onu diyetisyenler öneriyor zaten ama baklava, gozleme yersen sopayi da yersinHiç mi yokkk cikilotadami yokbitter olandan amaaa çokkk vurmayin
AnlaştıkListeye ekliyorum menulere dikkat edeceksin
Spor yapacaksin anlastik mi
Hesap yapayim da yuzde 5 i sagliyor galiba canimGirebiliyorsam isterim canım
Bu baklava borek denilince biri aklıma geliyorBitter olabilir onu diyetisyenler öneriyor zaten ama baklava, gozleme yersen sopayi da yersin
Liste de olana bence yokHiç mi yokkk cikilotadami yokbitter olandan amaaa çokkk vurmayin
Yiyebilirsin canim sadece tartiya yakin yeme onun disinda bulgur tuketebilirsinKızlar bulgur pilavi cnm ıstiyor yiyebilirmiyim
Yokk vallaaa yokkk nezaman yedimkiii baklava borek gozleme yapmiyomkii tamam soz cikilota sadeceBitter olabilir onu diyetisyenler öneriyor zaten ama baklava, gozleme yersen sopayi da yersin
Odul icin yuzde 1 sarti getirelim.Liste de olana bence yok
Ben bilmem kaptan bilir, belli bir yüzde üstün de gelmeyene cuma ödülü bile olmamalı bence, bırak hafta içi hafta sonu kaçamağını
Tmm cnm çok seviyorum akşam için yapayimYiyebilirsin canim sadece tartiya yakin yeme onun disinda bulgur tuketebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?