Not.aldim.
Takım da kimse kalmazdı kızTam kaptan olacak hatunsun sen olsan varya bu disiplinle şimdiye herkes mezunduZipzip- mumla arardik
Sakın bırakma.bak.benim tartım yok o yüzden listeden ciktim pişman oldum 2 kilo olarak bana geri döndü hele senin dört elle sarilman lazım dugunun var ortimGel kız yine birbirimizi motive edelim bak hiç menü paylaşmıyorum girmek gelmiyor içimden. Bir tarafım izne ayrıl diyor bir tarafım takımı bırakma diyor
2 haftaya listedeyimmmmmmAl canım al ben hedef koyarsam fazlası olur azı olmaz
Bi süt detoksu daha yaparım nolcek
Yok gel şunu 65 yapalım zatı 75.5 gördüm 75 kurtarmaz75 olmaya ne dersin
3müz götürürüz gögüsleriz artik nereye giderse takim
2 haftaya listedeyimmmmmm
Vatana millete hayırlı OlsunHadi liste kardeşi olduk
Kaçamak olcakmi kaçamak onude bana kiz saklanıp yeriz senle biyere kimse gormez yardim ederim sana kaptana ispik yapmam buseferGel canım gel ben zayıflatacam herkesi
O nasıl bir kaşık 7 tane mantı alıyorVatana millete hayırlı Olsunilk diyet günümde manti yaptım 3 kasik 23 adet yedim
Ne belli oldu canim cook yorulmusum bugun anlamadim
Ilk gunden manti mi yaptinVatana millete hayırlı Olsunilk diyet günümde manti yaptım 3 kasik 23 adet yedim
Yaaaa belli oldumu yazcakmisimda yazamadan kalmis bakmamistim ne alem 1.oldukmuyduNe belli oldu canim cook yorulmusum bugun anlamadim
Ilk gunden manti mi yaptin
Bugunden sonra menuleri takipteyiz ceza vereceğim
Bugünden sonra demiNe belli oldu canim cook yorulmusum bugun anlamadim
Sondan 1 lik elden gitti şimdi ikincilik gibi görünüyor geçen haftaki gibi kil payı kaybettikYaaaa belli oldumu yazcakmisimda yazamadan kalmis bakmamistim ne alem 1.oldukmuydu
Ama çok az yedim ya çorba kasesinin yarısi bile degildiNe belli oldu canim cook yorulmusum bugun anlamadim
Hayırlısı olsun napalimSondan 1 lik elden gitti şimdi ikincilik gibi görünüyor geçen haftaki gibi kil payı kaybettik
Tadını cikara çıkara 3 kerede yedim işteO nasıl bir kaşık 7 tane mantı alıyor
Sondan birincilik gelmediYaaaa belli oldumu yazcakmisimda yazamadan kalmis bakmamistim ne alem 1.oldukmuydu
Sende mi kacamak yaptinBugünden sonra demisabah guzel başladı görümcem geldi 1 dilim borek yemiş ola bilirim.ne güzel buzluğa atmiştim yememek için akşama kendime ceza verdim aç yatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?