Kız bak listeye girdin ilk günden su koy verdin tam dayakliksinAma çok az yedim ya çorba kasesinin yarısi bile degildi
Bu sondu güzel bir veda yapmışsın da.. 3 kaşığa 23 tane mi sığdırırabildin Allah seni bari 50 olaydıVatana millete hayırlı Olsunilk diyet günümde manti yaptım 3 kasik 23 adet yedim
Bogula bogula.yedin deseneTadını cikara çıkara 3 kerede yedim işte
Baska ne yedin menunun toplamina bakalimAma çok az yedim ya çorba kasesinin yarısi bile degildi
Ya şuradaki kapattıklarım bile 23 ten fazla azıcık yedim işte:/Kız bak listeye girdin ilk günden su koy verdin tam dayakliksin
Ben sana mezun olma dedim dimi hemen artı gelmişsinKız bak listeye girdin ilk günden su koy verdin tam dayakliksin
Hayır ya az yedim tabağı cekseydim keşkeBogula bogula.yedin desenedolu dolu 3 kaşık normal.kasikla.6 kaşık olur o
Saat 15 gibi yedim böreği akşama cacık yapicam kendime 8 gibi bol.pul.biberlk yansın yağlarSondan birincilik gelmedi
Sende mi kacamak yaptin
Gec olmadan yeseydin canim yemek varsa sonra acıkırsın
Kule gibi yigmistir.kasiga seni dediğin sur.olurBu sondu güzel bir veda yapmışsın da.. 3 kaşığa 23 tane mi sığdırırabildin Allah seni bari 50 olaydı
Ben 3 kaşık hakkim olsa 100tanede sigdiririmBu sondu güzel bir veda yapmışsın da.. 3 kaşığa 23 tane mi sığdırırabildin Allah seni bari 50 olaydı
Afiyet olsun canım yarin eksi bile gelirsinSaat 15 gibi yedim böreği akşama cacık yapicam kendime 8 gibi bol.pul.biberlk yansın yağlar
Kız keyfimden.mezun olmadım tartım yoktu bazı sebeplerden dolayı mecburi oldu birazBen sana mezun olma dedim dimi hemen artı gelmişsin
Bundan sonra.resimli.menu bekliyorumHayır ya az yedim tabağı cekseydim keşke
2 kiloyu da keyfinden mi aldın hııı...Kız keyfimden.mezun olmadım tartım yoktu bazı sebeplerden dolayı mecburi oldu biraz
1kase yoğurt bir büyük domates o kadar kahvaltıdan sonra da leblebi yedim bir avuç sadece ,ilk günüm ya iyi gidiyorum benceBaska ne yedin menunun toplamina bakalim
Isveci azicik bozmuşsun ama guzel gidiyorsun afiyet olsun canimMenü verim geçe kalmasın..
Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı 11 gibi..
Az sütlü nescafe
1 dilim kızarmış ekmek
1 lokma da peynir ( bu isveçte yok)
Ara türk kahve
1 kare çikolata ( bu kısımda yok)
Öğlen 15. 30
Ispanak soteledim tek başına
Bi domates
1 elma
Akşam 18 gibi..
2 haş yumurta
Salata
1 dilim salam
Su bence 3ü geçti..
Spor
2 mil leslie 150 puan
Zipzip-
Benimki ödem aslında.su tuketmedigim için oldu bugün Dukan birası yaptımAfiyet olsun canım yarin eksi bile gelirsin
Tamam o zaman menu toplami iyi ama yarindan itibaren kacamak hakki yok ona gore :)1kase yoğurt bir büyük domates o kadar kahvaltıdan sonra da leblebi yedim bir avuç sadece ,ilk günüm ya iyi gidiyorum bence
İsveç bugün kaçamak yapmışMenü verim geçe kalmasın..
Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı 11 gibi..
Az sütlü nescafe
1 dilim kızarmış ekmek
1 lokma da peynir ( bu isveçte yok)
Ara türk kahve
1 kare çikolata ( bu kısımda yok)
Öğlen 15. 30
Ispanak soteledim tek başına
Bi domates
1 elma
Akşam 18 gibi..
2 haş yumurta
Salata
1 dilim salam
Su bence 3ü geçti..
Spor
2 mil leslie 150 puan
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?