- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Saol kaptanım .. sabahki kahveye bir şeker atma hakkım var.. ama şekerli kahve sevmiyorum onun yerinebir kare bitter daha iyi bence.. ekmeği de kuru kuru yiyemedim..Isveci azicik bozmuşsun ama guzel gidiyorsun afiyet olsun canim
Tamm,yaziyla anlasamiyoruzBundan sonra.resimli.menu bekliyorumgozum.ustunde
Sabahki kahveler bi şeker atma lazım onun yerine 1 kare bitter saydımİsveç bugün kaçamak yapmış
Yok kız tamamen ödem hiç su içmedim farkındayım aynada fark yok sadece kendimde ağırlık var gibi hissediyorum yarın bakacak artık tartıda ne gösterecek2 kiloyu da keyfinden mi aldın hııı...
Bugün çok dikkat ettim, sporumu da yaptım. Hiç abur cubur yok. İki aydır ilk defa bugün böyle geçti.Ne guzel motive olduysan haftaya listeyede aliriz seni katilima devam et
Sondan ikinciKızlar kaçıncı olduk belli mi
ciddi misin yaSondan ikinci1. Lik kıl payı gitti
6 lı rakamları görmüşsün ye canım ye hakkındırŞeyyyyy kaptanZipzip- bende şeyyy yaptim şeyyy minik sufle kabında tahin,pekmez az,bide yulaf unu azcik onlan tahinli sufle yaptim azdı ama doymadim bile gerçekten bak gerçekten sporumuda yaptim
Yaaaa ondan degil cikolata yicektim baktim kalorisi azdi kahve yaninda yaptim bidaha yemicem diye6 lı rakamları görmüşsün ye canım ye hakkındır
tadı nasıldı anlatsana ☺☺Yaaaa ondan degil cikolata yicektim baktim kalorisi azdi kahve yaninda yaptim bidaha yemicem diye
Makarnamiiii hemide 1tabakBugün ki menüm söyle.
Kahvaltı,
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim ekmek
3 yesil, iki siyah zeytin
Bir dilim peynir
Bir cay kaşığı bal
Ara,
Yok
Öğlen,
Bir tabak yoğurtlu biber
Bir dilim ekmek
Ara,
Bir muz
Akşam,
Bir tabak kıymalı yıgurtlu makarna
Bir çorba kaşığı sulu köfte
Su iki litre dahada içerim.
Spor, 3 mil leslie yaptım.
Evet hiç olmadı ilk günden değilmiMakarnamiiii hemide 1tabak2dilimde ekmek var
Evet canim biraz olmamış sende biliyosun kaşıkla olsaydi tamamda 1tabak çok heleki diyettesin duzenlersin insallahEvet hiç olmadı ilk günden değilmi
Sen yüzde 1 i geçtin hakettin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?