Tamam canim ona gore hesaplayacağımYürüyüşüm yavaş
Leslie 3 mil cnm
Peynirde taze olunca çok seviyorum zaten onun dışında başka peynir yemiyorum annem eskiden çok yapardı taze taze sobanın üstündeki ekmegin arasına koyardım yada yine salatalıkla yerdim Ramazan ayında bir türk marketinin yapıp sattığını duyunca artık aldım yoksa labne mascarponeden ıyidir
ilk hafta Bi düzen tutturuyum yapcam bende seviyorum böyle videolarıBu video yu seviyorum ama uzun zamandir yapmadim yeniden baslasam guzel olacak:)
Kız yumurta deme banaCanım az yemişin ama sebze yok, sabah yumurta yok
Amaaa. Yoğurt var salata var aferin
Komşu bulurum 1 tane beraber yururuz ben tugceyle yuruyemem beni yavaşlatır oHic batırmadım bende merak ediyorum aslında
Ogrenince yazarsin bizede
Cook zevkli gercekten insan yaparken anlamiyor
Yürüyüş yolu buyuk sans kizinida al yanina bol bol yuruyun benim bile evde yurumeyle bacaklarda incelme oldu
Haklisin cnm yarın düzeltirim yumurtadan tiksinir oldum ama bi şekil yapicam artıkTamam canim ona gore hesaplayacağım
Peynir guzel ama kalori olarak fazla canim o yuzden gunlere dagitarak yiyebilirsin 2 dilim peynir 2 yumurta yersen daha tok olursun
Yaparsın merak etme hepimiz burdayiz yanındayız sen yeterki başlailk hafta Bi düzen tutturuyum yapcam bende seviyorum böyle videolarıönerileride çok severim kaydetcem hepsini
Tamam canim sende begendiklerini paylas burdanilk hafta Bi düzen tutturuyum yapcam bende seviyorum böyle videolarıönerileride çok severim kaydetcem hepsini
He cnm 45 dk@Meyyal Hayyal leslie 3 mil kac dakika yaptığın 45 dakika mi
Pulbiber, karabiber dokersen kokusunu aliyor canimHaklisin cnm yarın düzeltirim yumurtadan tiksinir oldum ama bi şekil yapicam artık
Karabiber yarın deniyecem cnmPulbiber, karabiber dokersen kokusunu aliyor canim
Afiyet olsun canım gayet güzel
9 kk peynir fazla olmuş canım yani 9 tane yumurtaya eşdeğer peynir yemişsin. Akşam güzel
Güzel canım afiyet olsun
Menu harika cnm30 Mayıs Cumartesi
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2642092
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2642095
Su 2ltyi geçer
45 dk 3 mil leslie = 180p
600 zıpzıp = 75p
Guzel adim atmissin canimZipzip- Canim bu yürüyüşte 1 buçuk saat disarda yürümüştüm onun dışında evde yürüdüğüm. Leslieden önce başladım leslie yaparken de açtım kaç kalori harcıyorum diye baktım
Aslında ben leslie değil de tiffany rothe yapmaya başlayayım yine onu da leslie gibi puanlarız hatta bu daha tempolu yapıyor lesliedr cnm sıkılıyorGuzel adim atmissin canim
Bana İsveç falan farketmez
Ne zaman Çok iş yapsam felaket acıkıyorum sen ev işini abarttın mı yine bacım?Bulgur bacı
Cuma günü pişman olma
Amannnn hakkaten yapmak çok zormuşOda yasak anacimleptini bozmusum zatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?