Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canim ona gore hesaplayacağım

Peynir guzel ama kalori olarak fazla canim o yuzden gunlere dagitarak yiyebilirsin 2 dilim peynir 2 yumurta yersen daha tok olursun

Canım az yemişin ama sebze yok, sabah yumurta yok

Amaaa. Yoğurt var salata var aferin
Kız yumurta deme bana tiksiniom pek sevmem önceden iyi yerdim şimdi niye böyle oldu anlamadım bi tuhaf oldum yumurta deyince siz. Kurban olduğum ben pişmiş sebze pek sevmiom çiğ olucak bazı sebzeler istisna mesela brokoli sadce tuzla haslanacak brokoli desen aynen öyle. Patates haşlama olucak güveç falan o tarz desen benlik pek değil

Hic batırmadım bende merak ediyorum aslında
Ogrenince yazarsin bizede

Cook zevkli gercekten insan yaparken anlamiyor

Yürüyüş yolu buyuk sans kizinida al yanina bol bol yuruyun benim bile evde yurumeyle bacaklarda incelme oldu
Komşu bulurum 1 tane beraber yururuz ben tugceyle yuruyemem beni yavaşlatır o

Tamam canim ona gore hesaplayacağım

Peynir guzel ama kalori olarak fazla canim o yuzden gunlere dagitarak yiyebilirsin 2 dilim peynir 2 yumurta yersen daha tok olursun
Haklisin cnm yarın düzeltirim yumurtadan tiksinir oldum ama bi şekil yapicam artık

Zipzip- Canim bu yürüyüşte 1 buçuk saat disarda yürümüştüm onun dışında evde yürüdüğüm. Leslieden önce başladım leslie yaparken de açtım kaç kalori harcıyorum diye baktım

Eklentiler

• Screenshot_20200530-194244_Step Tracker & Pedometer.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…