Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok hafif geçirmişsin abla zaten yazmissin sebebini
Sporunda cook guzel
Guzel menu afiyet olsun canim
10 puan az mi olur bilemedim:))
Aslinda en büyük cardio eylul, onunda puani varmi Zipzip- yazayim onuda

Cocuk bakma puani belirleyelim o zaman

Birde yapinca yorumunu merak ediyorum
Yorucu ama.gercekten zevkli sıkılmaz insan yok ben sadece yürüyüş yapicam bundan sonra gerçi spor salonu açılırsa haftanın 3 günü spor diğer günler yürüyüş yaparım sonra gelsin 65tasincam evin hemen kapı önü yürüme ve bisiklet yolu var değerlendiririm artık

Bende bugün bi doyamadım aç bıraktım kendimi Dün yediğim mantının cezası olarak şişliği gitsin diye iyi De yedim Ama doymadım gibi sanırım gözüm doymadı tabiki tutucim kendimi tüm menüleri bakıp alıntı yaptım fakat hepsi gitti yapamadım Ama tüm menüler çok güzeldi retro_hippo abla senin ki az gelmişti sanırım Ama detoks gibi mi kaçırmış olabilirim sportie E Elif_Eylul sporlar mükemmeldi sportie naparsam yapayım o yoğurt beni doyurmazdı kötü yola örnek olmayacağım tabi ki yemeği sindireyim spor yapıp her zaman ki mükemmel menümle(!) geleceğim

9.kk peynir fazla degil mi canim.onun yerine yumurta yesen daha guzel olur
Sporunu puan olarak hesaplayabilir misin
Ya da yazarken
Yuruyusun tempolu mu normal mi
Leslie 1 mil 2 mil gibi yazabilir misin

Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel
Yürüyüşüm yavaş
Leslie 3 mil cnm

Peynirde taze olunca çok seviyorum zaten onun dışında başka peynir yemiyorum annem eskiden çok yapardı taze taze sobanın üstündeki ekmegin arasına koyardım yada yine salatalıkla yerdim Ramazan ayında bir türk marketinin yapıp sattığını duyunca artık aldım yoksa labne mascarponeden ıyidir

Tamam bitanem

Yağ kas oranımı metabolik yaşımı merak ediyorum
Hic batırmadım bende merak ediyorum aslında
Ogrenince yazarsin bizede
Cook zevkli gercekten insan yaparken anlamiyor

Yürüyüş yolu buyuk sans kizinida al yanina bol bol yuruyun benim bile evde yurumeyle bacaklarda incelme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…