Bu şimdi 6 puan mı ? Ona göre yapcamBu video yu seviyorum ama uzun zamandir yapmadim yeniden baslasam guzel olacak:)
Cok hafif geçirmişsin abla zaten yazmissin sebebiniGel de benim menüme bak
Sabah 11.30
1 göz yumurta
2 dilim pastırma
2 parmak b peynir
2 ceviz
Bol söğüş
16.00
1 yeşil çay
1 muz tarçınlı + 1 ceviz
19.00
1 kase baharatlı yoğurt
2,5 lt üzeri su
25 + 60 dak eliptik 340p
240 mekik. 40p
20 dak kalça çalışma 120p
Jillian 27 dak. 162p
Toplam 662 p
Guzel menu afiyet olsun canimMenü verim..
Kahvaltı 10.30
Az sütlü nescafe
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Öğlen 14..
1 hal yumurta
1 rendelenmiş limonlu havuç
1 parça süzme peynir
Ara
Türk kahvesi
Akşam 17.30
2 dilim greyfurt
2 kepçe yoğurt
19da..
Türk kahvesi
2 kayısı
Şu 3 lt olur en az
Spor
2 mil leslie 150 puan
Zipzip-
10 puan az mi olur bilemedim:))Zipzip- kaptancım şimdi spor salonları açılıyor ya, ben daha önce super slow zone yapıyordum bilen var mıdır aranızda bilmiyorum
Minimum zamanda maksimum performans
Kuvvet antrenmanı 7 istasyon var kuvvet antrenmanı yapıp kas yoğunluğunu artırıyorsun
Gücünün son noktasında ağırlıkla süper yavaş yapıyosun hareketleri
Şimdi bunun puanı ne olacak
Ayyy çok.eglenceliymis çok sevdimBu video yu seviyorum ama uzun zamandir yapmadim yeniden baslasam guzel olacak:)
Aynen abla 6 puanBu şimdi 6 puan mı ? Ona göre yapcam
Birde yapinca yorumunu merak ediyorumAyyy çok.eglenceliymis çok sevdim
İlk dakikalar hafif ama sonra baya zor 6 olur ablaBu şimdi 6 puan mı ? Ona göre yapcam
Canım 10 da çok dakika 8 denebilir bence her istasyon 2 dak 14?dak * 8 nasıl ?Cok hafif geçirmişsin abla zaten yazmissin sebebini
Sporunda cook guzel
Guzel menu afiyet olsun canim
10 puan az mi olur bilemedim:))
Cocuk bakma puani belirleyelim o zaman
O zaman yaparımİlk dakikalar hafif ama sonra baya zor 6 olur abla
Olur abla zaten baska spor salonuna giden yok şimdilik sen gittiginde 8 puandan hesaplarsinCanım 10 da çok dakika 8 denebilir bence her istasyon 2 dak 14?dak * 8 nasıl ?
Puan yetmez zaten bizimkilere heleki benimkineCok hafif geçirmişsin abla zaten yazmissin sebebini
Sporunda cook guzel
Guzel menu afiyet olsun canim
10 puan az mi olur bilemedim:))
Cocuk bakma puani belirleyelim o zaman
Tamam bitanemOlur abla zaten baska spor salonuna giden yok şimdilik sen gittiginde 8 puandan hesaplarsin
Yorucu ama.gercekten zevkli sıkılmaz insan yok ben sadece yürüyüş yapicam bundan sonra gerçi spor salonu açılırsa haftanın 3 günü spor diğer günler yürüyüş yaparım sonra gelsin 65Birde yapinca yorumunu merak ediyorum
Şaka bi yana Allah kolaylık versin gerçekten zor işPuan yetmez zaten bizimkilere heleki benimkine
Yürüyüşüm yavaş9.kk peynir fazla degil mi canim.onun yerine yumurta yesen daha guzel olur
Sporunu puan olarak hesaplayabilir misin
Ya da yazarken
Yuruyusun tempolu mu normal mi
Leslie 1 mil 2 mil gibi yazabilir misin
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel
Güzelmiş bende bunun bidegisini 1dk yaptimAyyy çok.eglenceliymis çok sevdim
Ne yani Ben başlayınca puan dusecekmiOlur abla zaten baska spor salonuna giden yok şimdilik sen gittiginde 8 puandan hesaplarsin
Hic batırmadım bende merak ediyorum aslındaTamam bitanem
Yağ kas oranımı metabolik yaşımı merak ediyorum
Cook zevkli gercekten insan yaparken anlamiyorYorucu ama.gercekten zevkli sıkılmaz insan yok ben sadece yürüyüş yapicam bundan sonra gerçi spor salonu açılırsa haftanın 3 günü spor diğer günler yürüyüş yaparım sonra gelsin 65tasincam evin hemen kapı önü yürüme ve bisiklet yolu var değerlendiririm artık
Yok dusmez canim yani ilk sayfaya yazmayayim diye dedimNe yani Ben başlayınca puan dusecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?