- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Madam ortaligi karıştırdı simdi uzaklaşıyor vallahaaa ben demedim biseykiii o dedikodu yapcaz dedi hemde benim arkamdanUla ikinizide dar ağacında sallandiririm bah
Ben onu birakali 1bucuk sene oldu vahki ne vahGet yat get bendeiçim gidirem yatim ne zaman uyurum Allah bilir
Ben dedikodu ne alakası var tövbe etmişim haşaMadam ortaligi karıştırdı simdi uzaklaşıyor vallahaaa ben demedim biseykiii o dedikodu yapcaz dedi hemde benim arkamdan
O vah ne için diBen onu birakali 1bucuk sene oldu vahki ne vah
Yani 1bucuk sene olmus birakmisim gitmis bazen icesim geliyo canım cekiyo dayan diyorumO vah ne için di
Bende istiremmm.canim çekti hazır kimsecikler yok ortada baklavada ve bende ortalığın tozunu attiralimnasıl olsa ben listede değilim siz düşünün ellammm
Tebrik ederim darısı başıma ins Allah ama seviyorum meleti ben bıraksam da o beni bırakmazYani 1bucuk sene olmus birakmisim gitmis bazen icesim geliyo canım cekiyo dayan diyorum
Baklava kalsın pastayı getir o zamanHadi git kahveleri yap bende buzluktan mozaik pasta getirem
Amin inşallah bende seviyodum emzik gibiydi benim icinTebrik ederim darısı başıma ins Allah ama seviyorum meleti ben bıraksam da o beni bırakmaz
evet canım girip çıkıyorum bana bildirim gelmiyordu bu 6. Takımdan ama şimdi geldi.
Dünkü menümü ve bugünü paylaşacağımda bugün ve dün 1 er dilim tatlı kaçamağım oldu.
Az bekle müşteriler gelmeye başladı ispikleye.bilirlerHadi git kahveleri yap bende buzluktan mozaik pasta getirem
Rahmetli dedem geldi aklima emzik diyinceAmin inşallah bende seviyodum emzik gibiydi benim icin
kız bildirimleri acsana hicmi girmedin takim napiyo acaba deyipteevet canım girip çıkıyorum bana bildirim gelmiyordu bu 6. Takımdan ama şimdi geldi.
Dünkü menümü ve bugünü paylaşacağımda bugün ve dün 1 er dilim tatlı kaçamağım oldu.
Kaptan gitti yardimcisi kaldi fasulyenin kardesiBişey yazmazsan bildirim gelmez ki. Senin de sohbete dahil olman lazım. Menülerini yaz mutlaka. Kaçamak varsa ceza veririz olur biter ne olcek
Bildirimler açıktı canım ama gelmiyordu seni takibe başladım. Bildirimler gelmeye başladıkız bildirimleri acsana hicmi girmedin takim napiyo acaba deyipte
Ayyyy beni takibe almis gördüm gördümBildirimler açıktı canım ama gelmiyordu seni takibe başladım. Bildirimler gelmeye başladı
Teşekkür ederim o senin şekerliğin.Teşekkurler canımminşallah hep böyle eksileri görürüz
Cumhuriyet 'te okuyor. Hergğn ben götürüp getiriyorum. İki yıldır böyle.
Bence çok şeker bir hatunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?