Az bekle müşteriler gelmeye başladı ispikleye.bilirler
Cnm acıkmadım merak etmeAfiyet olsun canım dolma pirinçli ise erken de yemişsin acıktırabilir. Bugün menümü yapamayacağımı bilsem kaçamak yapardım
Oda yemişki bizde onu ispiklerizOnlara da sus payı veririz
kırmızı kartı gördükMozaik pasta tatlilar havada ucusuyor kizlar
Abbowwwww sen nerden ciktin senin rüyada olman lazim ruyandami gördünMozaik pasta tatlilar havada ucusuyor kizlar
29.05.2020 Cuma Menüsü
Sabah
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Zeytin peynir
Öğle
Yoğurtlu Kabak yemeği
Ara Öğün
Ceviz, Kuru kayısı
Akşam
Nohut , bulgur pilavı, salata
Bir dilimde tatlı☹☹☹☹
30.05.2020 Cumartesi Menüsü
Sabah
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Domates salatalık
Öğle
Yayla çorbası
Ara Öğün
Karpuz, peynir
Akşam
Pilav, salata
Bir dilimde tatlı
Senin menune bakmadim.canim dahaBazen
kırmızı kartı gördükama yemeklerim azdıııı az az yemiştimmmm
Kaptan da.az ucundan sopayı gösterdi uykulu halı asıl ceza sabah ölü taklidi.yap.benceBazen
Sorun orda zaten yemek az yiyip tatli yemissin 2gun bide pilav falan filanBazen
yufka boreklerindeydim gelemedim takimaAbbowwwww sen nerden ciktin senin rüyada olman lazim ruyandami gördünama ben dedim siz listedesiniz yapmayın etmeyin valla billa
Mozaik pasta tatlilar havada ucusuyor kizlar
Ysrdimci degilmiydin sen ne tatlisi oluyor mu
Hepimiz yanlisimizi duzeltiyoruz canim duzeltincede zayifliyoruzValla kızlar iyi ki bu takıma dahil olmuşumsırf buraya yazacağım diye az az yiyorum. Zayıflamama vesile olduğunuz için çok thankssss Zipzip- E Elif_Eylul madamhd
Borekmi yapacaksın neli neli evime geçeyim bende katilacam hamur işi olursayufka boreklerindeydim gelemedim takima
Spor yapamadımTatlı bozmuş menüyü yoksa gayet güzelmiş.
Menüyü yazarken miktarları da eklemeye özen göster canım o da bizim için önemli. Mesela yayla çorbası kaç kepçe, karpuz ne kadardı vs. Akşamki sanırım bulgur pilavı. Pirinçse hiç olmamış.Tatlı dün yedin bugün yemeseydin keşke ya da biraz spor yapıp az telafi etseydin
Simdi katil canim şampiyonlar katilmiyor :))Borekmi yapacaksın neli neli evime geçeyim bende katilacam hamur işi olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?