- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
ortalığı seninkisi karistiryo vallaaaa yiyelim diyoYsrdimci degilmiydin sen ne tatlisi oluyor mu
Ölü taklidi yap.bence kaçmak için çok geç
Ölü taklidi yap.bence kaçmak için çok geç
Şimdi hiç uğraşamam ki kafam rahat değil ev dandini heryer toplu yarın mutfaktaki kullanmadığım rafları koliliycem sonra.nasip olursa senden yardım alır katılırım nasıl oluyorsa artıkSimdi katil canim şampiyonlar katilmiyor :))
Ysrdimci degilmiydin sen ne tatlisi oluyor mu
ortalığı seninkisi karistiryo vallaaaa yiyelim diyo
gulumse sende yeterdaaa göller götürdüCiddi olamazsinn
Spor yapamadım ☹☹ İki gündür temizlikle uğraştım ben durdukça kendime iş çıkaran biri olduğum için. Mutfak dolaplarını sildim. Camları koltukları sildim. Yürüyüşe vaktim kalmadı. Bu arada yarın göbek ve kol eritme hareketlerine başlıyorum omlarıda yazacağım
iygeceler kaptanim ben yedirmem merak etmeIyi geceler kizlar mesajalri sabah okurum.kacamak yok ona gore
Yok kaptanim ya ne kaçamağı zibarmis yatıyoruz şurda gozun arkada kalmasın ben burdayımIyi geceler kizlar mesajalri sabah okurum.kacamak yok ona gore
Iyi geceler kizlar mesajalri sabah okurum.kacamak yok ona gore
Birden yardımcı.rolune.burunduTemizliğinde 2dksı 1 puan onları da yazabilirsin spor olarak
Ayyyyy sesli güldüm hala.guluyorum
Birden yardımcı.rolune.burunducakkallll
İşeme sırası bende susun yaaaa
Temizliğe beklerim yarin sonra ben sana gelirimİşeme sırası bende susun yaaaakarnım.acidi gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?