Abla demeye gerek varmı bilmem.ama.ben seni tutuyorum.biliyorsun ez kır.parcalaKimle yarıştığını bil şekerim
Sana 6 hafta verdim 6 ları görücem
Anam ben de bu seneden atayım...dur sen...
Valla gülümse sesimle gülüyorumAbla demeye gerek varmı bilmem.ama.ben seni tutuyorum.biliyorsun ez kır.parcala
Olduuu olduuuAşkolsun
Motivasyon olmadı mı
Ben her zaman cenemde esarbimi yaparım gıdım içerde kalırdı şimdi yine öyle yapıyorum geriden yapsamda çıkmıyor çok çirkin bir görüntü evetGıdı benceeee en çirkin görünen yağlı bölge saklayamıyosundaaahele eşarbı bağlayınca fırtlıyorrr yaa bendeki öyle yani
Kuzum alışkanlık yapıyor dikkat et aklın fikrin deldirmekte... kevgire döneceksinMaşallah fizige bak ablacım napmışsın senböyle fiziğe göbek delinmezmi göbegim dümdüz olsaydı ahh ahh
Benim gıdımda sorun var galibaBen her zaman cenemde esarbimi yaparım gıdım içerde kalırdı şimdi yine öyle yapıyorum geriden yapsamda çıkmıyor çok çirkin bir görüntü evet
@Negoo @snglmlk
Size foto koydum moral olsun sarkan karın kalmaz önce kendinizi beyninizde inandırın
Eki Görüntüle 2644260 Eki Görüntüle 2644261
Gıda gelene kadarrrrr ohooooo neyse bulasmayacam kaptan burdaBenim gıdımda sorun var galiba
Allah bağışlasın bebelerini. Eşin seni öpmek isterse sıkıntı olur mu ki diye sordum medeni haliniEvliyim 2 kızım var şekerim tabiki cabuk kapanan ve izi kalmayan böyledir dil.
Sıkılacagım sanmıyorum okadar zahmete girdik :)
Ayriyetten verdiği his için çikartmayı düşünmüyorum
Komşudan ödünç almışBunlar sen misin
Gıda gelene kadarrrrr ohooooo neyse bulasmayacam kaptan burda
Hedefim 63ulasinca guncellerim tekrarTanam canim hedefin kac
Ben koyde cok bulasik yikadim.makine yok baska gonullu bulalımMutfakta bulaşık makinasının başlığı yok kapatilmiyir dolapların arkasında kaldığı için yenisini de takamadik bulaşık makinasini goturduk bağladık suyu ustanın kullanmasi için boş evde makina benim tezgahın üstünde.yikanacak bulaşık duruyor varmı gönüllu bir.el.atsa.yikasa.yoksa.camasir.makinasina dolduracam.yikasin
Tamam canim listeye eklerimHedefim 63ulasinca guncellerim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?