Vaybe ben 45yasimi düşünemiyorum böyle olsun. Burda kaç kilo
Sendende hayir yok deseneBen koyde cok bulasik yikadim.makine yok baska gonullu bulalım
Canım benim piknik tabakları al kullan at...niye uğraşıyorsun...Mutfakta bulaşık makinasının başlığı yok kapatilmiyir dolapların arkasında kaldığı için yenisini de takamadik bulaşık makinasini goturduk bağladık suyu ustanın kullanmasi için boş evde makina benim tezgahın üstünde.yikanacak bulaşık duruyor varmı gönüllu bir.el.atsa.yikasa.yoksa.camasir.makinasina dolduracam.yikasin
Abla benimde var mika piknik tabağı mantıklı aslında onları çıkarayım herkesin tabağı belli olsun yine kullansın kim yıkayacakCanım benim piknik tabakları al kullan at...niye uğraşıyorsun...
Tamm canımCanım meyal hayali sil istersen 4takima üye olmus ezip gecmis
Kulakla başladı zaten alışkanlık yapmasında aman daha eşime söz verdim.Kuzum alışkanlık yapıyor dikkat et aklın fikrin deldirmekte... kevgire döneceksin
1 hafta sonra hiçbirşey yokmuş gibi oluyormuş yani alışıyormuş vicut öpüşme filan daha haz veriyor diyorlar şekerimAllah bağışlasın bebelerini. Eşin seni öpmek isterse sıkıntı olur mu ki diye sordum medeni halini
Kızlar diyet konuşuyor spor yaristiriyor ben vişnelimin pirsingine takmış durumdayım.
Canım çekti kız dur ağzıma bir yüzük atayım benzer hissi belki yaşarım.
Şimdi diyorsun nerden yazdım dilimi deldiriceğimi.. ben valla dil neden deldirilir çok merak ederdim hep bulmuşken seni sormak istedimEvliyim 2 kızım var şekerim tabiki cabuk kapanan ve izi kalmayan böyledir dil.
Sıkılacagım sanmıyorum okadar zahmete girdik :)
Ayriyetten verdiği his için çikartmayı düşünmüyorum
Töbe kızz daha neren kaldıKulakla başladı zaten alışkanlık yapmasında aman daha eşime söz verdim.
Sol kulakta 3 sağ 5 var burunda hızma var dilde geldi
Ayy daha neler ayy aklımda neler canlandırdın şimdi1 hafta sonra hiçbirşey yokmuş gibi oluyormuş yani alışıyormuş vicut öpüşme filan daha haz veriyor diyorlar şekerim
Kaçırmışım canım zipzip düzeltmişBunun daha günceli vardı sanırım bikaç kişinin daha yazdığı bende yazmıştım hatta
Şekerim istediğinizi sorabilirsin ben çok geniş düşünen biriyim yani hertürlü fikrinize açığımŞimdi diyorsun nerden yazdım dilimi deldiriceğimi.. ben valla dil neden deldirilir çok merak ederdim hep bulmuşken seni sormak istedim
AhahahAyy daha neler ayy aklımda neler canlandırdın şimdi
Hippo öldürecen beniYok yer kaplamasını sormadım aslında.. hani ev tipi aynı sonucu verir mi diye sormak istedim.. hani o kocamandı ya sanki daha etkiliydi.. ev tipi yavru gibi..
Ben kum saati, tanıştığımıza memnun oldum
Ama işte o şortun lastiğinin altta kalan kısmı diyorum ben, ora görünmüyor ki ne durum daNego @snglmlk
Size foto koydum moral olsun sarkan karın kalmaz önce kendinizi beyninizde inandırın
Eki Görüntüle 2644260 Eki Görüntüle 2644261
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?