Nego yukarda resim attim bak hele bacıAma işte o şortun lastiğinin altta kalan kısmı diyorum ben, ora görünmüyor ki ne durum da
Sarkık bir deri kalıyor orda.
Çok da önemli değil zaten, o kadar kusurum da olsun, fazlalıklarım gitsin de
Güzel olmuş canımPerdeci aradı sabah aparat vericem gel al diye makinayı eve biraktiktan sonra uğradım fonun resmini çektim sizin için Eki Görüntüle 2644281
Sen yıkayacaksın yıka köle kadın nihhahahahahMutfakta bulaşık makinasının başlığı yok kapatilmiyir dolapların arkasında kaldığı için yenisini de takamadik bulaşık makinasini goturduk bağladık suyu ustanın kullanmasi için boş evde makina benim tezgahın üstünde.yikanacak bulaşık duruyor varmı gönüllu bir.el.atsa.yikasa.yoksa.camasir.makinasina dolduracam.yikasin
Beğenmene sevindim bu konularda çok ecimiyim güzel yorum alınca içime siniyor yoksa kararsız kalıyorum her işimi kendim yaptigim için kimseden fikir alamıyorum sizin basinizi agriticam artıkGüzel olmuş canım
Sene daha bişey demirem bene bulaşmaSen yıkayacaksın yıka köle kadın nihhahahahah
Ayıp ayıp şeyler.. bi olay anında bir bakmışsın eniştenin ağzında çelik varAhahahbende o aklında şeyi merak etiyorum bakalım
Canım başka marka nasıl bilmem, orijinal al derim, parçası kırılsa yedek parça temini var çünküNego memnunsan bende alayım bacı dun gördüm inşaat malzemesi satılan yerde
Kuzum alışkanlık yapıyor dikkat et aklın fikrin deldirmekte... kevgire döneceksin
Allah bağışlasın bebelerini. Eşin seni öpmek isterse sıkıntı olur mu ki diye sordum medeni halini
Kızlar diyet konuşuyor spor yaristiriyor ben vişnelimin pirsingine takmış durumdayım.
Canım çekti kız dur ağzıma bir yüzük atayım benzer hissi belki yaşarım.
Vaybe ben 45yasimi düşünemiyorum böyle olsun. Burda kaç kilo
Kulakla başladı zaten alışkanlık yapmasında aman daha eşime söz verdim.
Sol kulakta 3 sağ 5 var burunda hızma var dilde geldi
Perdeci aradı sabah aparat vericem gel al diye makinayı eve biraktiktan sonra uğradım fonun resmini çektim sizin için Eki Görüntüle 2644281
Ama işte o şortun lastiğinin altta kalan kısmı diyorum ben, ora görünmüyor ki ne durum da
Sarkık bir deri kalıyor orda.
Çok da önemli değil zaten, o kadar kusurum da olsun, fazlalıklarım gitsin de
Gösterge sağlam duruyor da, takılan kablo nerde meçhulNego bende 4 yıl önce a101 den 249 almıştım benimde gostergemi kopardı ama kim kopardı ortada yoklar 350 sattım
Nakil edicez artık öpüşürkenAyıp ayıp şeyler.. bi olay anında bir bakmışsın eniştenin ağzında çelik var
Tamam ayrıntı vermeyelimNakil edicez artık öpüşürkenallahtan dilimi geri çekerek öpüşürüm ben fransızlar gibi değil
Dövmeden sonra başladı bu aşk bende 2 kolumdada var ama dallı dullu degil sol da eşimin adı sağda 2 ayak izi ve kızların adı var,yok kız bişey olmaz deliklerden biraz yağlar süzülür faydası olur
alemsin yaasıcak bişeler yerken yanar biraz belki, bencede şık duruyor,biraz seksapelin fazlaysa iyi, yoksa biraz tuhaf olabilir.
canım şu anki halimden çok fark yok burada 58-59 arasıyım şimdide 61 lerdeyim
dövmen de varmı ??? ben kulağımı gençken deldirmiştim, şimdi hiç küpe takamıyorum, kaş seviyorum eşim çok da bayılmıyor, o yüzden göbek yeter, ama dallı güllü bi dövme istiyorum
gülümse çookkk beğendim, tüllerinle inanılmaz güzel çok şık bir seçim yapmışsıniyi güzel günlerde kullan inşallah
sen oraya gel de sonrasını hallederiz merak etme
Dövmeden sonra başladı bu aşk bende 2 kolumdada var ama dallı dullu degil sol da eşimin adı sağda 2 ayak izi ve kızların adı var
Acımıyor hiç ben keyifle yaptırdım ocak ayında memnunum seviyorum dövmelerimibenim omzumda atatürk imzası var, bacağıma büyük bir çiçek dalı istiyorum bileğime ya da kolumada oğlumun adını
Uleeeennnn gulumseyi kim kizdirdi diyin bakem keskin picaklarimdan firlatiyim hemen
Iki medeni sisko mu puhahahaaGel şöyle iki medeni şişko gibi konuşalım bana gıcık olup giden takım degistirenlerden hangisi gonderdi seni itiraf et kizmayacam
Sor canım ağrımaz başımızBeğenmene sevindim bu konularda çok ecimiyim güzel yorum alınca içime siniyor yoksa kararsız kalıyorum her işimi kendim yaptigim için kimseden fikir alamıyorum sizin basinizi agriticam artık
Bulaşık olmasın diyorum ...yine senin başına kalacak ne anladık bu işten....Abla benimde var mika piknik tabağı mantıklı aslında onları çıkarayım herkesin tabağı belli olsun yine kullansın kim yıkayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?