Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen yıkayacaksın yıka köle kadın nihhahahahah

Kuzum alışkanlık yapıyor dikkat et aklın fikrin deldirmekte... kevgire döneceksin

,yok kız bişey olmaz deliklerden biraz yağlar süzülür faydası olur

alemsin yaa sıcak bişeler yerken yanar biraz belki, bencede şık duruyor,biraz seksapelin fazlaysa iyi, yoksa biraz tuhaf olabilir.

Vaybe ben 45yasimi düşünemiyorum böyle olsun. Burda kaç kilo

canım şu anki halimden çok fark yok burada 58-59 arasıyım şimdide 61 lerdeyim

Kulakla başladı zaten alışkanlık yapmasında aman daha eşime söz verdim.
Sol kulakta 3 sağ 5 var burunda hızma var dilde geldi

dövmen de varmı ??? ben kulağımı gençken deldirmiştim, şimdi hiç küpe takamıyorum, kaş seviyorum eşim çok da bayılmıyor, o yüzden göbek yeter, ama dallı güllü bi dövme istiyorum

Perdeci aradı sabah aparat vericem gel al diye makinayı eve biraktiktan sonra uğradım fonun resmini çektim sizin için Eki Görüntüle 2644281

gülümse çookkk beğendim, tüllerinle inanılmaz güzel çok şık bir seçim yapmışsın iyi güzel günlerde kullan inşallah

Ama işte o şortun lastiğinin altta kalan kısmı diyorum ben, ora görünmüyor ki ne durum da
Sarkık bir deri kalıyor orda.
Çok da önemli değil zaten, o kadar kusurum da olsun, fazlalıklarım gitsin de

sen oraya gel de sonrasını hallederiz merak etme

Dövmeden sonra başladı bu aşk bende 2 kolumdada var ama dallı dullu degil sol da eşimin adı sağda 2 ayak izi ve kızların adı var

Dövmeden sonra başladı bu aşk bende 2 kolumdada var ama dallı dullu degil sol da eşimin adı sağda 2 ayak izi ve kızların adı var

benim omzumda atatürk imzası var, bacağıma büyük bir çiçek dalı istiyorum bileğime ya da kolumada oğlumun adını

Beğenmene sevindim bu konularda çok ecimiyim güzel yorum alınca içime siniyor yoksa kararsız kalıyorum her işimi kendim yaptigim için kimseden fikir alamıyorum sizin basinizi agriticam artık
Sor canım ağrımaz başımız bende çok kararsız olurum böyle konular da. Bir kere alınıyor uzun yıllar kullanılıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…