- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bizi takip ediyo ablacim bende onu,onun sayesinde burdayim ben o olmasaydi belkide bukadar kilo veremezdim gel seni biöpim kardesim M MissHayaLetNe zaman geldi ilk kez görüyorum.
Bizi takip ediyo ablacim bende onu,onun sayesinde burdayim ben o olmasaydi belkide bukadar kilo veremezdim gel seni biöpim kardesim M MissHayaLet
Ben ablama bakıyorum arada neler yapmış diye takipteyimSena Zeynep
Yeni biri mi
Canım ben bildirimleri yazdım ama şimdi dışarı çıkıyoruz. Birkaç saate ancak döneriz. Listeyi hazirliyim mi dönünce.Kizlar yola cikiyoriz evden yazariim
Liste hazir canim 2 eksik bildirim kaldi bende yarim saate evde olurum zaten hallederim tesekkur ederimCanım ben bildirimleri yazdım ama şimdi dışarı çıkıyoruz. Birkaç saate ancak döneriz. Listeyi hazirliyim mi dönünce.
Evet az kaldi ama az gidicek sanirim bundan sonra napimmm haftaya veririm inşallahablam olsun sen ver yeter ki eski kilona dönersin sen yaparsın az kaldı
Boşver az gitsin yagdan gitsin pazartesi eksi görürsün
Canimm çok teşekkür ederimHarika başlangıç
Sonucun çok iyi abla tebrikler.
Annene üzüldün Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah
Oooo sonuca gelll. Harikasınn
Guzel bir ekside senden tebrik ederim canim ❤
Teşekkür ederim kaptanımGuzel bir ekside senden tebrik ederim canim ❤
Gelelim zurnanın zırt dediği yere
Cuma 77.7
Cuma 75.5 mezun kilomdayim
Eksi -2.200 Gr
Insallah canim da bir takimda cok iyi bu hafta yuzdeler yakin olabilir
Hep takip et zaten sakın beni rahat birakmaBen ablama bakıyorum arada neler yapmış diye takipteyimdoğumdan sonra tekrar buraya gelirim kısmetse
Yedin mi acaba sen biliyosun yediğini deeheleee bakimAcaba ben kilo aldim mi 5 gundur tartilmadim
Canım hoş geldin. Her zaman bekleriz.Ben ablama bakıyorum arada neler yapmış diye takipteyimdoğumdan sonra tekrar buraya gelirim kısmetse
Yok canim oyle asiri cok yemedim ama emin olamiyorumYedin mi acaba sen biliyosun yediğini deeheleee bakimsobada ekmek kizarttinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?