Bugün hepimiz çocukların askerleriyizBugün izin var mı yani
Aaaaa bugün bana vuran vurana kafam acidiyaaaa tamam tamam yicemde yicem isteSaçmalamagayet güzel veriyorsun bir hafta sabit gel ucunda ölüm yok yediklerini arttır sporu azalt
Ahhh ben de 50 ile girsem keşkehayatım çok güzel vermişsin, daha da verirsin, kampanya yapıyorum 70 lerde olan herkes temmuza 60la girecek
senide görmek istiyorum, takipçinim
Benim kızımda 6 temmuz çok sever evi bildiğin ev kedisiBenim kızım da 11 temmuz. Şuana eve alamıyoruz da sonradan evcimen olur inşallah
Annemlere ve kayinvalidemlere gideceğiz, mümkün değil doğum gününde benim o kiloları görmem. Annem benim tüm sevdiğim yiyecekleri hazırlamak için plan yapmış bile. İki sene oldu gitmeyeli. Yemezsem olmaz. Dönüşte hedefime ulaşacağım amahadi inşallah bende hedef koyunca daha iyi motive oluyorum, oğlumun doğumgünü benimde hedefim 55 kilo
SusakAaaaa bugün bana vuran vurana kafam acidiyaaaa tamam tamam yicemde yicem iste
İzne ayrıldığım kilo canımCanım senin paylaştığın listede canfebi 64.7 yazmışsın. Hata mı var.
Teşekkür ederim canımSende çok iyi vermişsin canım tebrikler
Daha ne olsun canım tebrikler
Vayy mezun kiloma gelirim havamı da atarım diyosuunnn
Eksiyle gelmişsin canım tebrikler
O zaman hemen baslamalisinşekerle aram yokzaten ekmekte aramam hiç sadece biber ve patlicanla yerim
Vaaayy elticim harikasın yineGelelim zurnanın zırt dediği yere
Cuma 77.7
Cuma 75.5 mezun kilomdayim
Eksi -2.200 Gr
Buradayım canım çalıştığım için fırsat bulamadım. Bugüne kadar hep sabah 8de yaptığım için alışık değilsiniz tabifattylamb94 nerdesin canım niye bildirim yapmadın hala?
Hic demediler hosuma gider mi bilmiyorum :)))Duymaya alışınca sana öle geliyo abla teyze deseler hoşuna mı gidecek
Ne zaman geldi ilk kez görüyorum.
Uzun zamandir biliyorum ablacim da takima gecen haftalarda yazmistiNe zaman geldi ilk kez görüyorum.
Olsun canım haftaya daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?