Vallamiiii ne oldu bak catlarim özet geçsen hangi dedikodudan mahrum kaldım kendimj affetmemAma neler oldu bı bilsen elticim
89 kiodan başladimKaç kilosun cnm hedefin kaç? Bir senede 38 kilo verdim de8i geri geldi şimdi geri yollıcam inş
1 senede 38 kilo mu çok güzel vermişsin :) nasıl yaptın?Kaç kilosun cnm hedefin kaç? Bir senede 38 kilo verdim de8i geri geldi şimdi geri yollıcam inş
Ismim Dilek
Yasim 38
Kilom 70. 500
Boyum 1.68
Evliyim 4 cocuk annesi ve ev hanimiyim
62 kiloya dusmek isterim
Daha once bu tarz gruba hic katilmadim
SAglik sorunu olarak guatr hastasi ve romatizmal hastaligim var
Saglik ve goruntu olarak kilolu olmayi hic hor zaman sevmedim
Kilo alma sebebim 12 yildir sogara kullaniuordum ve 3 bucuk ay once biraktim ve kilo aldim
Isde benim kisa hikayem
Annemlerde tartım olmadığı için mezun olmak zorunda kaldım canım cuma.gunu sağlık ocağında gittim tartıldım anneme ilaç yazdırırken Allah'tan sitenin içinde sağlık ocağı aslinda pazartesi cumayada gitsem olurdu diyecekler sen hastamisin manyakmisin tartilip gidiyorsunÇok sevindim.. liste iyi olur sana gerçekten
18i doğum kilosuydu.. ama 20 daha verip hamile kaldığım kilonun da altına düştüm..1 senede 38 kilo mu çok güzel vermişsin :) nasıl yaptın?
İyiki geldin çok memnun oldum canım sıcak kanlı samimi insanları severim89 kiodan başladim
bu sabah 88 gördüm .
ben yıllarca kendim bildm bileli kiloluydum .;
en son gördüğüm kilo : 94 tu..
kilo alinca amann iyyynaptin migi deyip geldim..
kendimle çok fena kavga ederim
Aynen canım bağırsakların dolar artı gelirsin diyordum benBen hala sabit gidiyorum
Ama isveçten çıkıp kilo almamakta başarı değil mi?
Meyve hakkımda hep kayısı yedim.. Şükür bağırsak sorunu çekmedimAynen canım bağırsakların dolar artı gelirsin diyordum ben
Diyet başarı öykülerinde başardım mı şimdi ben diye konum var bak istersenben pes etme yapamiyorum desem beni kırbaçlayin kaçirmayin siz bilirsin derseniz motivasyonum düşer
ben çok kolay pes ediyorum bilmiyorum şimdi ikinci günündeyim 3 günde ederim mesela.
Hayır migi yapma!!!
tutmani istiyorum!!
gız senne zaman 60 oldun şüle bakalım...
ben: hiç ..
gerçekten şişman olmak istemiyorum..
zayıflara çok kıskandığımı açıkça söleyebilirim
çikolata tatlı ekmek yasak migi de..
ne bilim yiyorsam cezaya hazirimdir
nerde :)Diyet başarı öykülerinde başardım mı şimdi ben diye konum var bak istersen
Burdaki diyet başarı öykülerinde..nerde :)
Burdaki diyet başarı öykülerinde..
Nereye kactin ablaicm daha ceza verecektikMaksat ceza vermek olunca her şey mübah
Yargı mercii ben degilim aslında ama ... geçmiş çok olur arada kaynar giderim dedim zipzipim fark etmiş...
Ufaktan tüyüyorum
Günaydın canim ❤Günaydınnn
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Demek ki gozleme ile vücut sasirmis cumaya kadar koruyabilirsin inşallah:)Bende bu sabah 67.6 çıktım gozlemeye rağmen
Bir kac gune eksi gorursun cok normal canimBen hala sabit gidiyorum
Ama isveçten çıkıp kilo almamakta başarı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?