Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah dört çocuk ...
İkiz var mı Dilekcim...
Boyuna göre aşırı bir kilon yok ben de 90- 100 bekliyordum kısa zamanda verirsin hiç merak etme.

Günaydın herkeseee musmutlu gün geçirin inşallah. Lili 38 hoşgeldiniz
Günaydın canım nasılsın pek gelemiyorum aliştinmi diyete takıma nasıl gidiyor geçmişte yapamıyorum çok sayfa birikmiş takımdan bir haber yasiyorum ben bugunden itibaren burdayım artık

Sabah 45 dk yuruyusumu yapip geldim, kahvaltimizi hazirladim domates salatalik iki haslanmis yumurta peynir zeytin semiz otu incecik 3 dilim bugday ekmegi yedim. Bh bildirimleri nezamannve nasil yapicaz aceba toplu sekildemi yazicaz
Yeni gelen şişkolar saat başı bildirim yapmak zorundalar.
Kaçamak yaparsan kırk sopa var...
Yatmadan önce tartiliyorsun gün içinde artı geldiysen sabaha kadar tek ayak üstünde ip atliyorsun

gülümse ilk kaçinci sayfada giriş yaptın:) okumak istiyorum seni :)
Nerden baslasanki 2 yıl önce 14. Takımda başladım sonra 12. Takıma sürgün yedimm transfer oldum ordan 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 1.5 yılda 25 kiloyu geri aldım 6. Takımda 19 ağustosta buraya başladım Zipzip- kaptanim bulur onu benlik iş değil uğraştırma beni bulama kadarda kafaya takarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…