Maşallah dört çocuk ...Ismim Dilek
Yasim 38
Kilom 70. 500
Boyum 1.68
Evliyim 4 cocuk annesi ve ev hanimiyim
62 kiloya dusmek isterim
Daha once bu tarz gruba hic katilmadim
SAglik sorunu olarak guatr hastasi ve romatizmal hastaligim var
Saglik ve goruntu olarak kilolu olmayi hic hor zaman sevmedim
Kilo alma sebebim 12 yildir sogara kullaniuordum ve 3 bucuk ay once biraktim ve kilo aldim
Isde benim kisa hikayem
Günaydın canım nasılsın pek gelemiyorum aliştinmi diyete takıma nasıl gidiyor geçmişte yapamıyorum çok sayfa birikmiş takımdan bir haber yasiyorum ben bugunden itibaren burdayım artık
Ayyy abla herkesi benimle karıştırmaMaşallah dört çocuk ...
İkiz var mı Dilekcim...
Boyuna göre aşırı bir kilon yok ben de 90- 100 bekliyordum kısa zamanda verirsin hiç merak etme.
Pek takip edemedim kaptanim sen uygun gordukten sonra sorun yok tabiki buraya gelmem gerekiyormuş diyince kızlardan biri davet etti zannettim o replik aklıma geldiFree listedekilerin yarisi gelmiyor canim bende yeni uye cagiriyorum :))
Yeni gelen şişkolar saat başı bildirim yapmak zorundalar.Sabah 45 dk yuruyusumu yapip geldim, kahvaltimizi hazirladim domates salatalik iki haslanmis yumurta peynir zeytin semiz otu incecik 3 dilim bugday ekmegi yedim. Bh bildirimleri nezamannve nasil yapicaz aceba toplu sekildemi yazicaz
olsun canım dun sabah ben davet ettimPek takip edemedim kaptanim sen uygun gordukten sonra sorun yok tabiki buraya gelmem gerekiyormuş diyince kızlardan biri davet etti zannettim o replik aklıma geldi
Seviyomu sövüyomu belli değil eniştede peynirim ne gerçi bize onu diyende yokben yumurtayı çok severim iki üç tane yerim eşim de kızıyor
bide peyniri sevdiğim için eşim peynirim diye hitap ediyor
Uyeleri kacircan ablacimYeni gelen şişkolar saat başı bildirim yapmak zorundalar.
Kaçamak yaparsan kırk sopa var...
Yatmadan önce tartiliyorsun gün içinde artı geldiysen sabaha kadar tek ayak üstünde ip atliyorsun
sevip sevmediği bilmiyorum adama pek yüz vermemek lazimSeviyomu sövüyomu belli değil eniştede peynirim ne gerçi bize onu diyende yok
Aynen canim lise birinci sinftaydim evlendim 10 aylik evliyken anne oldum hayata cok erken basladimyaş 38 oğlunuz 22
15 yaşında mi evlendiniz?
Çok geçmiş olsun...nane limon iç bitanemm...Sağol canım, ani bir mide bulantısı oldu. Erken yattım akşam
yatmadan önce karnim tok şekilde fazla çıkarYeni gelen şişkolar saat başı bildirim yapmak zorundalar.
Kaçamak yaparsan kırk sopa var...
Yatmadan önce tartiliyorsun gün içinde artı geldiysen sabaha kadar tek ayak üstünde ip atliyorsun
Sen benim idolumsunAyyy abla herkesi benimle karıştırma
Sen benim idolumsun
Herkeşlere gururla anlattığım azimli hatunsun...
Maksat ceza vermek olunca her şey mübahyatmadan önce karnim tok şekilde fazla çıkar
akşam erken yatıyorum bana verme cezayi
Gülümse fun club bir üye daha kazandı....gülümse ilk kaçinci sayfada giriş yaptın:) okumak istiyorum seni :)
Nerden baslasanki 2 yıl önce 14. Takımda başladım sonra 12. Takıma sürgün yedimmgülümse ilk kaçinci sayfada giriş yaptın:) okumak istiyorum seni :)
Öğle yemeği yerine ara öğün yaparsan akşam da biraz daha erken acikip günü erken bitirebilirsin canım, bence çok faydasını göreceksin.Aslında Ikı öğüne düşmek istiyorum ama olmuyor pek. Deneyecegim aksam daha erken yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?