Abla 19 agustos diyete başladım geldiğim gün eylüle gitme kanalıma abone değilseniz abone olmayi unutmayınGülümse fun club bir üye daha kazandı....
Migicim Eylül aylarının ilk haftalarina git bulursun...o yollardan ben de geçtim.
75 le mi bitirdin :)Nerden baslasanki 2 yıl önce 14. Takımda başladım sonra 12. Takıma sürgün yedimmtransfer oldum ordan 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 1.5 yılda 25 kiloyu geri aldım 6. Takımda 19 ağustosta buraya başladım @zipzip-kaptanim bulur onu benlik iş değil uğraştırma beni bulama kadarda kafaya takarım
Maşallah hepsine. Kocaman ogullarin varmış. Bayağı erken anne olmuşsun. O yaşta zor olmadı mı hiç.Aminn mainnn kiz olsun diye diye 4 oglan
22 yasinda buyuk oglum Ahmet
18 yasinda Muhammed
13 yasinda Enes
2 bucuk yasinda Ömer Asaf
Canım ben 5. takımdayım ama yanlış mı etiketledin beniEceZ kuzum hoş geldin.
Huzurlu, güvenli, neşeli ve de en önemlisi disiplinli bol motiveli bir takım düşünüyorsan doğru yerdesin.
Nasılsın
İrsi maalesef dikkat edin .Benim çok arttı.Annem ablamlar hepimizde var.Yas geçtikçe varis ve ağrısı artıyorVaris ince ince var. Annemdede varis acayip var umarım benim artmaz.
Daha bitmedi hedef 60+65 canım evi taşıdım ins Allah cuma duruma gore listedeyim 3. Mezuniyet neden olmasın75 le mi bitirdin :)
tebrik ediyorum:)
fun club neydi :)Gülümse fun club bir üye daha kazandı....
Migicim Eylül aylarının ilk haftalarina git bulursun...o yollardan ben de geçtim.
Geçmiş olsun canım, çok mu kötü elin.Günaydınn kızlar
Dün makyaj masam geldi kapağı gece elime düştühayatımda bu kadar ağlamamıştım 2 aydır bekliyom adamlar aldı geri gitti iyi mi tüm malzemeler yine leğeni boyladı
Spora gidiciğim çoooook heyecanlıyımmmm
Geçmiş olsun canımSağol canım, ani bir mide bulantısı oldu. Erken yattım akşam
Hikayemi paylasmadimki nerden okudun o geçen senelerde ki ola bilir bu sene yazmadım kifun club neydi :)
gülümse baktim harikasin :) 99 dan 75 e düşme hikayesini tek tek okudum:) maşaallah :)
6 ay oldu mu mezun olalı? Yeni eve incecik bir gülümseDaha bitmedi hedef 60+65 canım evi taşıdım ins Allah cuma duruma gore listedeyim 3. Mezuniyet neden olmasın
Ama neler oldu bı bilsen elticimOkumayacam bananeonu okurken bı 33 sayfa daha birikir gecmiş geçmişte kalmıştir
hikaye degil yazdıklari :)hikaye demişim evet yazdıklari dememişimHikayemi paylasmadimki nerden okudun o geçen senelerde ki ola bilir bu sene yazmadım ki
Kaç kilosun cnm hedefin kaç? Bir senede 38 kilo verdim deben sabah agzimdan 2 ayda 19 kilo verdi deyip sivelip durdum
kendim için 70 kiloya düşme hayalimi işe giderken kurdumyanlış mı yapıyorum bilmiyorum kaç defa böle saçma sapamn hayal kurdum 60 olma gibi kendimi görme gibi hiç cıx olmadi bea
Yok mezun kilonun altında.olunca hemen gire.biliyorsun beklemen gerekmiyor canım6 ay oldu mu mezun olalı? Yeni eve incecik bir gülümse
Çok sevindim.. liste iyi olur sana gerçektenYok mezun kilonun altında.olunca hemen gire.biliyorsun beklemen gerekmiyor canım
Madamcım afiyet olsun menünü gayet beğendim , biraz sporunu artırmaya ne dersin, güzel sıkılaşırsın
Cnm 1kayısı ortalama 14 kalori kız sen de mü tatlı sandın yoksa
8haziran menum
09.30
Menemen
Peynir
Kavrulmamis kuruyemiş
Avakado
Ara
Bır avuç kuruyemiş
14.30
Tavuk sote ve bir kucuk sinitzel
Salata
Ara
Erik bir kayisi bir dılım kavun
19.30
Bır tabak köfte ve bezelyeli yemek
Bol su
Yürüyüş bir saat
8 Haziran pazartesi menüsü
14.00 kahvaltı
Eki Görüntüle 2646422
20.15 akşam
4 adet küçük boy ızgara köfte, 1 tavuk incik, 1 tavuk but, közlenmiş patlıcan ve biber,çoban salata, 1 bardak şalgam.
2,5 lt su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?