Zormu kolaymi onu bile anlayamadim gecti gittiMaşallah hepsine. Kocaman ogullarin varmış. Bayağı erken anne olmuşsun. O yaşta zor olmadı mı hiç.
Ben eşinin doğum günü zannetmiştimkocam her an doğum günü sürprizi yapabilir..
aneyyyy
iç geçirdim tahmin ediyorum
Kendine doğumgünü hediyesi 1,5 kilo vermeye ne dersinyok 16 haziran:)
en çok o günümü seviyorum
Maşallah taş gibi hatun
İkizlermisin ikizler kadiniyla iyi anlasirim erkeği evlerden ırak yarında eşimin doğum günükocam her an doğum günü sürprizi yapabilir..
aneyyyy
iç geçirdim tahmin ediyorum
Benim temizlikler güme gitti desene herkesi geçecem demiştim
Üye Adı Cumartesi pazar Pazartesi sali carsamba Persembe cuma E Elif_Eylul 725 sportie 250 570 840 @selensu82 302 192 220 @Zeynolin44 320 180 @Findikfaresi123 165 @Canfeb 213 217 150 @madamhd 259 90 105 @hasbeenandgone 85 120 116 @retro_hippo 125 90 90 @Nidsalii 300 645 630 @Nilar 210 150 @Negoo 200 190 @medusares 345 330 @fattylamb94 180 @Queen mom 325
Geçmiş olsun canım acep birileri nazar neyim etmiş ola bilirmi hangi renkli gözlüler acepAğrıyor ama iyiyim cnm teşekkür ederim
Bende buhafta fısssss şişiyo bileklerim nedenseBenim temizlikler güme gitti desene herkesi geçecem demiştimfıssss
Ben misafiri severim aslında ama burda kimsemiz olmadığı için benim de hiç misafirim olmaz.Madamcım senin ne kadar misafirin oluyorsa benim de bi o kadar olmaz
Hayatta yapabileceğim bişey değil herhalde çok mutsuz olurum evde hep birileri olsa
Benim düzenime müdahale pek hoşuma gitmez
Uzun zaman sonra arkadaşım gelecek yarın sabah kahvaltıya
Artık bi daha oğlumun doğumgünü
İçin gelen olur o da 30 temmuz da
Bende pek normal sayılmam herhalde
evet ikizlerim:)İkizlermisin ikizler kadiniyla iyi anlasirim erkeği evlerden ırak yarında eşimin doğum günü
benim bugün degil abla :)Ben eşinin doğum günü zannetmiştim
Mutlu sağlıklı fit yılların olsun. Doğum günün kutlu olsun.
İnşallah peynir sepeti yaptırıp gelir milyon çeşit
Hepsi bitti canım eşimin odası hariç oda benlik değil kendi yapacak diğer ev yarın temizlemeye gidicem bişey kalmadı orda hepsi geldi doğalgazı acmaya gelecekler bugün evden çıkmamam lazımmış gidemesim yine ufak tefek şeyler bırakmıştım temizlerken lazım olacak diye birde merdivenin altında mangal semaver falan vardı onlar gelecek ama koymaya yer yok burda merdiven altını kullanmaya izin vermiyorlar bakalım nolacak
olur inşallah :)Canım maşallah sana
Nazarlar değmesin , çok çok geçmiş olsun ❤❤❤
Yakın takipteyim ay sonu benden de gelecek bir sporcu pozu
Kendine doğumgünü hediyesi 1,5 kilo vermeye ne dersin
Lili sen hamilemisin kız senin burda ne işin var senin daha emzirme dönemin neyim var 6 ay sonra gelZormu kolaymi onu bile anlayamadim gecti gitti
O benim doğum gunumu geçen yil kutlamadi beneneeeegülümse eşinin doğum gününde güzel bişey hazirlarsinnice yaşlara diliyorum:)
+700 geldim şişlik hiç sorma benimde öyle bana zatın temizlik yaramıyor hemen ödem yapıyorBende buhafta fısssss şişiyo bileklerim nedense
O benim doğum gunumu geçen yil kutlamadi beneneeee
Bende yazacaktım şimdı hamilemisin diyeLili sen hamilemisin kız senin burda ne işin var senin daha emzirme dönemin neyim var 6 ay sonra gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?