- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
İyiyim canım sen nasılsın burda mısın artık işlerin bittimi
Afiyet olsun cigeri bende cok severimbugün öğlen yemekte çorba ve arnavut cigeri yeşillik var. pilav yemeyecegim:)
Sağol ablacım sen nasılsın bakalımOh ellerine sağlık, inşallah onlara da yer bulur yerleştirirsin❤
pilav ve ekmek yemedimAfiyet olsun cigeri bende cok severimaynen yeme pilav
Ağrıyor cnm ama bir şey olmadı
Fakat çocukların eline düşerse kırılırdı ondam geri yolladım ha kim yaptı derssen kocamın ustası
İyiyim canım sen nasılsın burda mısın artık işlerin bittimi
Canım ben hep çok yoğun çalıştım, çoğu cumartesi de, öyle olunca misafirin olmadı zaten mümkün değil . Zaten coronadan dolayı evdeyim. Hiç misafir kültürüm olmadı o yüzdenBen misafiri severim aslında ama burda kimsemiz olmadığı için benim de hiç misafirim olmaz.
Yeme zaten bırak beyaz olan herşeyipilav ve ekmek yemedim
Kilon fazla olduğu için bence sabahları 2 dilim akşamları 1 dilim yiye bilirsin birden vücuda çok eziyet etme ben diyetisyen menüsüyle gayet doyarak kilo verdim günde 6 dilim ekmek vardı öğlen makarna pilav 3 kaşık sadece akşamları karbon tüketme sebze ye oglenleri karbon protein tuket dengelersinpilav ve ekmek yemedim
Maşallah sanada keşke bende badana boyaya başlasam nasılda üşeniyomSelen çok geçmiş olsun
Hep burdayım kuzum
Bitti şükür. Yani iş bitmezde en çoğu bitti.
CanımSağol ablacım sen nasılsın bakalım
Yanlis bir düşünce hiç birseyi hayatımızdan çıkarmamak lazım çünkü sonra insana bıkkınlık geliyor dengeli tüketmekten yanayım sen en çok sevdiğin dondurmayı hayatından çıkar deseler yapa bilirmisin en sonunda patlarsin daha çok yersin en güzeli dengeli tuketmek diyetisyen olacak hatunumda kıymetin bilinmiyor o başkaYeme zaten bırak beyaz olan herşeyi
Maşallah sanada keşke bende badana boyaya başlasam nasılda üşeniyom
Helal olsun valla.. sen diyette misin korumada mı?
Bendede çok olurdu çünkü bilinç altında hep.yemek vardı psikolojik yiyiciyiz aslında önceden yemek için yaşıyordum şimdi yaşamak için yemek yiyorumtok olduğum halde beni yemek yeme davranışına iten neden ne bu beni rahatlatiyor mu? :) bi piskologdan alıntı.
Sizde demi kilo ırsi tugcede bana çekmiş oğlun kaç yaşında kız yazık bu çocuklara valla şimdiden önlemini al yeri geliyor ben ekmeği elinden alıyorum napim şimdi üzülür ama sonradan pişman olacağına yemesin daha iyi
beyaz olani yavaş yavaş çikariyorum hemen olmuyorYeme zaten bırak beyaz olan herşeyi
Bu cuma zor gibi haftaya cumaya olurum listede ablacım mezun kilomun altında olmam lazım +700 geldim 1 haftaya dikkat eder regl biter odemim gitmiş olur güzel bir % deyle girerim ins Allah sporada başlamış olurum kaç gündür temizlik telaşı derken evdede doğalgaz yoktu hep kahvaltılık la geçti ömrüm düzeni oturtmam lazım bugün yarınCanım ❤ Biran önce gel listede yerini
Al diye bekliyorum
Bende biraz yorgun hissediyorum regl beni baya bi etkiliyo
Herşey yolunda bugün çok spor yaoamıycam o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?