Keske anlam verebilsem buna+700 geldim şişlik hiç sorma benimde öyle bana zatın temizlik yaramıyor hemen ödem yapıyor
Sanada muhteşem oglenler olsun bacıMuhteşem öğleden sonraları olsundu
Hep iyi günlermi diycez
ben orayı kaçirdim 5, ye mi hamile.Bende yazacaktım şimdı hamilemisin diye
odunu at ateşeO benim doğum gunumu geçen yil kutlamadi beneneeee
Hamile seysii var bak biii şukadar hamilsiniz diyo muhtemelen yanlış biryere bastıben orayı kaçirdim 5, ye mi hamile.
Benim temizlikler güme gitti desene herkesi geçecem demiştimfıssss
Ters köşe yaptın amabenim bugün degil abla :)
16 haaziranda daha var:)
teşekkür ederim:)
Oduna hakaret etme en azından insanın içini ısıtıyorodunu at ateşe
İnşallah her şey çok güzel gider.Bi gelip bi gittim cevap veren olduysa görmedim valla kusuruma bakmayın
İşlerim hafifledi menülerime odaklanıcam inş.
Oğlum dr gitti nerdeyse aynı kilomuz aynı sorunlar var onun listesini yapıcam bende.
Hem onun için hem kendim için umutluyum.
Kontrolü takibi olucak sonucuda inşallah
Sizde demi kilo ırsi tugcede bana çekmiş oğlun kaç yaşında kız yazık bu çocuklara valla şimdiden önlemini al yeri geliyor ben ekmeği elinden alıyorum napim şimdi üzülür ama sonradan pişman olacağına yemesin daha iyiBi gelip bi gittim cevap veren olduysa görmedim valla kusuruma bakmayın
İşlerim hafifledi menülerime odaklanıcam inş.
Oğlum dr gitti nerdeyse aynı kilomuz aynı sorunlar var onun listesini yapıcam bende.
Hem onun için hem kendim için umutluyum.
Kontrolü takibi olucak sonucuda inşallah
Allah kahretsin oyleyimdir huyum kurusunMütevazilikte gülünse gibi ol
he hamileyim dememiş çocuk bakmayi nasıl geçtiği anlayamamiş yaniböyle bir şey var @MigiMadid böyle bir şey var @MigiMadid
Oh ellerine sağlık, inşallah onlara da yer bulur yerleştirirsinHepsi bitti canım eşimin odası hariç oda benlik değil kendi yapacak diğer ev yarın temizlemeye gidicem bişey kalmadı orda hepsi geldi doğalgazı acmaya gelecekler bugün evden çıkmamam lazımmış gidemesim yine ufak tefek şeyler bırakmıştım temizlerken lazım olacak diye birde merdivenin altında mangal semaver falan vardı onlar gelecek ama koymaya yer yok burda merdiven altını kullanmaya izin vermiyorlar bakalım nolacak
Bende ayni durumdayim suan biliyormusun ham vucut aynen spora alisik degil birden kesiliyor bugun spor yapamadim mesela zor oturup kalkıyorumBugün daha iyiyim. Vücut spora alışık değil napsin tepki veriyor. Aslında yaparken yorulduğumu çok hissetmedim ama. Çok kas yapmışım ondan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?